.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Guest

Виждаме се само денем

tova 4e ne izlizame i ve4er, a samo prez denq pre4i li na vrazkata...toi si izliza i ve4er oba4e az ne moga..

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    na 16 sme i dvamata

ne ne pre4i na vruskata smo4e dobre da pogovori6 s va6te da te puskat do po kusno govori s edin ot tiah toia det e bil po buien ako kaje ne go pitai toi kvo e pravil na tea godini ili vob6te kat e bil vluben

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не пречи. Стига да не искате да правите секс. през деня е по-зор. не работите, така че не виждам проблеми. И аз предпочитам така. Мъжа ми се връща от работа в 5 и нещо, в 8 излизаме и в 10 се прибираме, защото той умира за сън!

Guest
    mhm oba4e az si mislq 4e na nego tova mu pre4i i 4e ve4er moje da izliza s dr momi4e ..pak za na6te..emi kazvat 4e ne sam mn golqma za da izlizam do kasno ii ne namiram na4in da gi nakaram

Град
    na onq svqt
    i az sam taka i ne mi haresva

Ъъъ щом питаш начи има проблем...еми да вариянта е да говориш с вашите да те пускат по до късно все пак си на 16...надявам се ще те разберат...дай малко подробности защо нямаш тази възможност,ако може...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

трябва да поговориш сериозно с вашите и да им кажеш че не си вече малкото им момиченце накрай ги по някакав начин да имат доверие в теб

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от zlatoto_90
    трябва да поговориш сериозно с вашите и да им кажеш че не си вече малкото им момиченце накрай ги по някакав начин да имат доверие в теб
    podkrepqm
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    на майка ти у...
    Може да го е страх от вампири, демек от теб
    Въобще какво значение има кога се виждате? Вечерно време повече ли любов се изпитва?
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Обясни му,че вашите не те пускат до късно.Той ако е човек ще те разбере и ще прави компромиси за теб,и ще излизате перз деня.Пък ако не му изнася - да си хваща пъртакешите ! Изобщо не ти трябва...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Обясни му,че вашите не те пускат до късно.Той ако е човек ще те разбере и ще прави компромиси за теб,и ще излизате перз деня.Пък ако не му изнася - да си хваща пъртакешите ! Изобщо не ти трябва...
    Ъъъ мисля че проблема и е ТОЧНО че излиза през деня а не ноща през деня не я топли тя иска през ноща...ама надали е той проблема...

П.п:Авторката дай малко подробности така просто гадаем...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    По-притеснително би било ако излизахте само вечер
    Това би могло да означава че той е... *следва драматична пауза и следващата дума е изречена шепнешком* вампир!
    Друго което би могло да значи е че си толкова грозна че иска да се среща с теб само на тъмно
    Но тъй като се виждате само ДЕНЕМ тези варианти отпадат и не виждам какъв точно ти е скапания проблем! К'во, да не ти излизат лунички от слънцето?

Впрочем т'ва отгоре бях аз
    Забравих да се логна маке му чифутска

Guest
    еми не че се изпитва повече любов :д ама така щяхме повечко време да прекарваме заедно

Град
    na onq svqt
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми не че се изпитва повече любов :д ама така щяхме повечко време да прекарваме заедно
    az napalno te podkrepqm 6toto e mn gadno ti da si si v ka6ti pak priqtelq ti da e s nekvi [dori da gi poznava6] i nz kvo pravi ne 4e moje da iska6 da go komandva6 ama e gadno, 6toto taka izlizat podozreniqta da ne bi da izliza s dryga i nekvi takiva

Голям фен
    Град
    sofiq
    emi sega ve4erniq 4as e taka spoko gledai samo da ne izneverqva!?4e togava stava lo6o daaa lo6o

Ами виж сега,ако момчето е свястно и родителите ти го познават кажи им,че се харесвате и ги помоли да излизате,че ще те пази.Ако не запознай ги за да имат доверие в него.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

V edna hubava vrazka horata si imat doverie!Mai problemat ne e v tova,4e va6te ne te puskat ve4erta,a v tova,4e ti ne mu vqrva6!Pomisli si seriozno dali go obi4a6 istinski i dali sled kato mu nqma6 doverie trqbva da ste zaedno!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ние пък с моя излизаме само вечер!Ебахти и работата!Толкова ли съм страшна на свтло!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Ние пък с моя излизаме само вечер!Ебахти и работата!Толкова ли съм страшна на свтло!

Грр , аз пък излизам и през деня и през вечерта , но само вечер се отпускаме така... това значи ли че похубавяваме вечер... Що за тъп въпрос ... Няма проблем , че излизате само денем ... но проблема който виждам тук е че ти му нямаш доверие..

Град
    София

hm

Вечер ще излизаш като станеш на 18 мила сега няма как да те пусант ,аз лично като бях на 12 си излизах до късно ама аз съм момче а ти си момиче така де по глупости правите в отношение на секса родителите ти се притесняват защото навънка си е опасно бтв колко ти е вечерния час издействай си поне 1 час отгоре кажи аз съм по-голяма вече мога ли да излизам поне с 1-2 часа повече като другите замажи нещо там :РрРр
    Поеми във вярната посока

Мега фен Аватара на koalka
    И аз не мога да излизам вечер, нашите не ме пускат, пък и аз не искам.Страх ме е, тъмно е, а и се притеснявам.Не мисля, че това пречи.

1-до колко можеш да си навън
    2-ако настина искаш ги хвани в добър момен например след добра оценка или когат са пиани квот и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си