- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Люти чушки
Обичате ли люти чушки? Колко люти? Моят дядо навремето пиеше ракия и мезеше с усмъртително люти чушлета, от онези малките, червените, дето са почти кръгли... Наскоро ядох пица с люта чушка и много ми хареса, но когато прекарах приятеля ми да си вземе, каза че било страшно люто и едва го изяде... Веднъж ядох много люто и после цял ден така ме боля стомах, че имах чувството, че ще пукна.
Ето две "рецепти"
Опичате на котлона малко чушлета от ония дето им викат "шипки", слагате ги в бурканче и сипвате до половината олио и доливате с оцет. Някои слагат и чесън, но аз лично не обичам. Оставяте да престои в хладилника. Чушките си пускат лютото и си топите от сосчето с хлебче. Като свърши- доливате на ново. След няколко пъти така вече и самите чушки стават за кльопане.
Слагате чорбаджийски чушки /ама по-тънички/ в бурканче и заливате с оцет. Като свърши- доливате. Накрая хапвате и чушките.
Обичам люти чушки с боза!![]()
не не обичам
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
люти чушки,шкембе чорба,чесън,кисело зеле ТВА Е МАЙНА !
Обожавам ... ама не от най-лютите![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Постоянно хапвам люти чушлета, всяккави видове, и от наааай-лютивите.. любими са ми ))
лютото го обичам само в шкембето.
така да си кусам разни брутални чушки... няма начин.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спомени, спомени
не обичам адски люто, иначе нямам нищо против, ако е умерено, люти чушки ям обикновено за шоу![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Чорбаджийските чушки ги обожавам - те са слабо люти![]()
ама от ония 'влажните' ли?Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+баница и боб фасулПървоначално написано от Анонимко
![]()
забравих и мусакатаПървоначално написано от храна
![]()
Не обичам нищо люто.
Дъ сеймПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Темата за лютите чушки с какво се различава от тая за баницата? Защо тя още стои, а за баницата изчезна безследно?!?Първоначално написано от machoka
Ъ? Аз какво да направя като на модовете им харесва да ядат чушки, ама попара не харесват? Така стана и с темата за попарата.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Of koi spomena za chushki be dai go biime
naish li kak mi se doqde sq..![]()
![]()
machoka явно таи повече симпатии към уютите цусуета.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от machoka
xaxaxaxax![]()
ела баба ми да ти направи люти чушки със
зехтин и лимон много вкусно става.поканен си още сега
специялно за теб баба ми и баница от нейата раецепта ще направи
много вкусни ги прави.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=130813Първоначално написано от machoka
Извинявам се, може да не си я изтрил, но въпроса ми като цяло е зададен към модераторите... Триете теми, които на вас не ви харесват и оставяте тези, които ви допадат...
отговорих в темата, нека не размиваме тази.
.: machoka :.
Обичам,но само ако са умерено лютички.
А иначе от всички люти неща най-много обичам лук!![]()
Не обичам люти чушки дедазнам много ми парат и изгарят езика аи както имам афти блякк.Баща ми ги ядеше по едновреме сега май е спрял