- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам цикъл.........може ли да забременея при секс?
az sum momi4e na 15 godini,no vse o6te nqmam cikul...!kajete mi moje li da praa sex s mom4e..i moje li da zabremeneq kato go prava!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Ne mislq 4e e normalno da nqma6 cikal. 6te te posavetvam da otide6 na genekologNadqvam se da si dobre, no vse pak
![]()
Може да правиш секс, да. И можеш да забременееш, защото може яйцеклетката за първи път да се е отделила и да е годна за оплождане и да стане гафа. Малко вероятно, но е възможно. А и селд като си на 15, а още нямаш цикъл не е зле да се консултираш с гинеколог. Не искам да те плаша, но е възможно да имаш проблеми. Наистина няма да е лошо да отидеш, може и нищо да ти няма, но поне ще си сигурна.
Аха. Шансът да забременееш е малък но реален. Ти не знаеш кога ще ти дойде, не може да предвидиш първата си овулация.......
Моя съвет е да не ходиш при гаджето да си барате по дупките, а да отидеш на лекар. 8-9 клас без менструация не е много добре. Не е късно, но не е зле да види половата ти система!
az nqmam gadje i ne mislq da go prava skoro..prosto se interesuvam![]()
Първоначално написано от Анонимко
За без предпазни мерки ли питаш или?
По принцип може да ти дойде всеки момент, все пак си в такава възраст... и ако пробвате без нищо - да, има вероятност да забременееш.
Четете бе, да ви разпори жаба. Четете.
П.С. И принципно и до 16 да не ти дойде, пак може да е нормално. това е до организъм. Може да й няма нищо, може и да сте прави и да е болна, примерно, може и да е мъж със женски вторични белези, пък в същност да си няма яйчници, а тестиси, дето просто не са излязли![]()
А може просто много да се притеснява, ( нищо , че като гледам мисли повече за секс от колкото за притеснения), че още не й е дошло и психичното й състояние да пречи на нормалния процес.
Много възможности много хоризонти =)
Що не си зададеш въпроса "А редно ли е да правя секс след като нямам още мензис?"?
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
като още нямаш цикъл къде си тръгнала секс да правиш
![]()
![]()
Отиди на лекар не е нормално още да нямаш цикъл.А ако смяташ да правиш секс по добре си ползвайте презерватив,най-малкото което е се хващат болести все пак![]()
И аз ще те посъветвам да отидеш на гинеколог,защото не е много нормално да нямаш цъкъл на твойта възраст.
Можеш да забременееш, естествено.Вероятността е малка, но я има.По въпроса да ходи на гинеколог смятам че не е нужно.На мен докторката ми ми каза когато бях на 13 че ако до 16 годишна възраст не ми дойде да ходя на гинеколог.Всичко си е до ген.Попитай майка си кога и е дошло![]()
em az q pitah i tq mi kaza 4e i e do6lo v 9 klas![]()
Стига сте повтаряли не е нормално не е нормално да нямаш цикъл на 15. Изчакай още една година и чак когато навършиш 16 и все още не ти е дошло се консултирай с лекар, но дори тогава може да ти няма нищо. Просто се развиваш по-бавно. Доколкота секса- не мисля, че ти самата се чувстав готова да водиш полов живот при положение, че си малка и все още не ти е дошло. Не бързай всичко с времето си, сексът няма да избяга.
Можеш да забременееш ако не ползваш презерватив, дори на 15 години това ти го гарантирам !![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
az nemoga da se opla4a...imam si cici ne sa golemi(malki sa)!
На една моя братовчедка й дойде на 16 , но все пак не е много нормално и отиди на гинеколог........... а поповод забременяването въпреки че нямаш цикъл използваите презерватив.
на 15 си и нямаш още цикъл?????ам.....я иди верно на гинеколог...не 4е не може да ти дойде по късно...но все пак!