- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- chio chips nagradi
nqkoi ot vas da e spe4elil kliu4a? [-o<
еми не:Д от три пъти ми се паднаха две едни и същи части за раницата..а в единия нямаше нищо..
нищо не съм печелила от чипсове!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Няма и да спечелите. Миналата година имаше някаква простотия на едни цигари...трябваше да събереш няколко думи. Тогавашният ми мъж си ги купуваше всеки ден и се падаха едни и същи 2 думи. 100% другите са се падали в Бургас или някъде по-далеч.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
abe tva e prosto zaribqvka..kak moje da vqrvate?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на една моя приятелка и се падна блузка от някакви цигари... набра номера, който е посочен и се оказа, че е несъществуващ![]()
Ууу не бъди толкова сигурна....Аз съм в Бургас и не се падаха....Първоначално написано от `Death`Whore``
АМ не съм печелил от чипс...Само от кола....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Имаше предвид, че там се падат други 2 думи, в друга част на България, пък са останалите.Първоначално написано от belerofone
А за чипсовете, според мен за колата ще пуснат един единствен ключ, защото те нямат сметка да пуснат повече, все пак колите не са евтини.
Вярвайте, печели се от тези неща! Аз самата съм печелила 3 пъти до сега от ИНТЕРНЕТ!!![]()
А щом от интернет се печели, където е доста съмнително и всеки може да говори каквото иска.. защо пък тези игра да са измислица?
Сигурно ги има наградите, но както каза някой сигурно ключето е само едно, защото нямат сметка от повече![]()
Айде късмет на всички играещи!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
хахаха вярвайте си, че ще спечелите кола от чипса...![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Те са пуснали само 1 ключ за цялата страна сигурно![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не, ако ще има ключове ще са 2, щото колите са толковаПървоначално написано от radito
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Единия във Видин, другия в АхтополПървоначално написано от punkrock
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от radito
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от punkrock
ееее няма пък...единият треа да е ф селои аз искам кола
![]()
![]()
ахахахахахах
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Spork
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така мисля.........там му е мястото на Голфетя \
/
ne se nadqvaite da vi se padne kliu4, tyi kato baba oshte predi da znae zxa pyzela i se e padnal i go e zagubilaina4e i az imam sybrani kolite
От тия глупости не съм печелил, но преди година и нещо спечелих 2 лева от чио чипс.![]()
И аз сам печелил 2 лева от чипсове и тфа е
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
От мене Успех! и ако някой спечели(от ЧиоЧипс), да вика :Р ще трябва да се полее![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Пълна измишлъотина са тия игри! Деца тотото е истината![]()
Предната година с една фр спахме в една друга фр(дано сте ме разбрали) и спечелихме 20лв от ЧиоЧипс .. В крайна сметка не си ги поделихме
![]()
![]()
Иначе аз съм с бахти смотания късмет никога не съм печелила
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()