- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хора, помогнете да разпространим това!
Здравейте! Няколко души организират АКЦИЯ "Токио Хотел в България".От доста дълго време нашите фаворите дори незнаят за нас,ала сега дойде времето.прочети следната страница: http://tokiohotel-fan.dir.bg/_wm/cat...&df=14&dflid=3 и/или помогни разпространяването на това съобщение.Аз изпълних своя дълг като БГ фен, сега е твой ред. Нека покажем на тази рок група кои са най-добрите! Да обединим усилия всички ,колкото се може повече фенове за идването им.Ако си истински фен...знаеш какво да направиш
PS Не вярвай на слуховете пускани по нета ,че ТХ ще идват в България тази,седмица,месец,сезон.
Разпространете това. То е изклюително важно за истинските фенове на ТН!!!! Кажете го на всичките си приятели, които харесват якат групичка и вие самите се включете в акцията!!!
P.S.2 Моля, хората, които не харесват ТН, да не пишат в тази тема!!!
Токио Хотел.....
смея ви се![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Боже, боже....
яааааа отвратително![]()
да дойдат, да дойдат...чакам ги...с камъни...
и разни други неща..Първоначално написано от be_true
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
Ох, все едно си казах на старата шапка! Мноу сте задръстени!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като гледам др теми толкова техни фенове има в тоя сайт и никой от тях не писа в темата...Дано поне са я видели...
Ох, все едно си казах на старата шапка! Мноу сте задръстени!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като гледам др теми толкова техни фенове има в тоя сайт и никой от тях не писа в темата...Дано поне са я видели...
Токио Хотел смучат... буквално
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
САМО АКО "МАКСИМУС" ИМ БЪДАТ БАЛЕТА
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Животът ми приключва в този миг,в който ги видя!![]()
Първоначално написано от Jeuelle
Максимус рулззз
![]()