.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Треперя много гадно.. ;((

Хора, нашите няма да ги има една седмица. Днес заминаха.
    С едно бифше гадже от 1-2 месеца се заричаме, че искаме да правим секс заедно, обаче до сега нямахме терен и не можехме да намерим. След като нашите ми сервираха, че заминават, се разбрахме с него утре вечер да дойде в нас. Сега чистя като луда, приготовления, ала-бала, всичко е на ниво, обаче имам един друг проблем. Не разбирам защо, днес, цял ден треперя кат' идиот. Взимам чаша с кола, ръката ми трепери, за малко щях да се улея, паля цигара (пуша по 2-3 една след друга) и ръката с цигарата ми трепери. Отидох до магазина - не мога да вървя в права посока, краката ми треперят... някакъв ужас е. Пих вода - продължавам да треперя. Да не би да е заради утрешния ден? Представям си ако е заради утре, утре какво треперене ще му го ударя. (Да отбележа, че не съм девствена и за сефте ей така треперя, не разбирам защо, някакви идеи имате ли защо се получава така и как да се успокоя?).
    И, евентуално, ако и утре съм така, кажете какво да пия (вода, някво хапче ли не знам), за да съм спокойна. Много ми е кофти като треперя така и на представа си нямам какво ми има.
    ..

Момиче съм и преди 2 месеца навърших 17, ако се интересувате.

Guest
    просто трябва да се настроиш психи4ески 4е вс 6е е ок
    притеснена си и мислиш постоянно за тфа успокой се и си кажи 4е квот да стане 6е ти е яко и готоо

Guest
    moje da pie6 valerian za uspokoenie.

Guest
    Обади се на този твой бивш приятел и измисли причина поряди която той не може да дойде у вас.Гаранция че треперенето веднага ще ти мине

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Еля при мене да те успокоя

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje da pie6 valerian za uspokoenie.

Имаше един виц...
    Един човек се на*квал в гащите и решил да иде на лекар...
    и доктора му дал нещо да пие, като му казал да се върне след 4 дни.
    Човека така и направил, но нямало подобрение. Нещата се повторили, но този път доктора казал, че иска да прегледа пациента си след 3 дни.
    Човека отишал, но пак бил без подобрение.
    Тогава доктора му дал валериан и казал да иде пак на следващия ден.
    Човека се върнал и когато лекарят го попитал как е, проблемният отговорил:
    - ПА, се насирам, ама вече поне не ми дреме.

Та и може пак да си трепериш, но поне няма да ти дреме

Вълшебно хапче

Успокой се бре дете

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mnooogo si razvalnuvana...i mai-mai o6te vlubena v biF 6iq
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Тази, която написа темата
    Guest
    Благодаря на всички, които писаха по темата (с малки изключения ).
    Сега треперя по-малко. Дори не се усеща. Просто направих марината за утрешното ястие след приключението, и се почувствах по-добре. Може би, това, че си мислех, че ще сбъркам някъде в приготвянето на храната ме притесняваше и може би заради това съм треперела.
    Останаха още малко приготовления, надявам се утре да бъде прекасно.
    Иха, аз за сефтето ми не съм се приготвяла така, както за утре. Мани мани.

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Тази, която написа темата
    Сега треперя по-малко. Дори не се усеща. Просто направих марината за утрешното ястие след приключението, и се почувствах по-добре. Може би, това, че си мислех, че ще сбъркам някъде в приготвянето на храната ме притесняваше и може би заради това съм треперела.

Темата трябва да се премести в Готварски раздел
    И не пи от вълшебното хапче, а ? =/

Тази, която написа темата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от Тази, която написа темата

Темата трябва да се премести в Готварски раздел
    И не пи от вълшебното хапче, а ? =/
    Хм, не пих.
    Но може утре да пия.

Сериозно - утре май пак ще започна да треперя..

Супер фен
    Просто не се притеснявай и си мисли как всичко ще мине добре. После можеш да разкажеш..

Чичо
    Guest

Престараваш се.

Струва ми се, че прекалено наблягаш на подготовката за това събитие. Всъщност защо се стараеш толкова? искаш да се "представиш" перфектно ли? Ами я ако утре твоят приятел не дойде! Така очакванията ти стават все по-големи и рискуваш да се разочароваш.
    Не му мисли много. Нека да има спонтанност и непринуденост без големи планове. По-добре се разходи някъде вместо да седиш в къщи и да мислиш какво още не си приготвила.

KILLAH_B
    Guest
    mi pii njkvo uspokoitelno

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Кофти проблем-тичай бързо до аптеката за английска сол и разтвори 1-2 лъжички в чаша вода и до 10 мин трябва да ти мине!
    баце ти луд ли си бе ,като пишеш поне поясни какво да прави с тая сол...пие ли се ,маже ли се...деа
    проблема на момичето е психологически и решение за него с хапове няма!
    единственото решение е да бъдеш оптимистка ,да помислиш колко хубаво ще ви бъде...и повярвай наистина ще бъде така!
    Абре, шести, ти с някакво увреждане ли си бре?!
    Като я разтваряш солта във вода какво можеш да я правиш освен да я пиеш? Да я смъркаш? Или може би да си я вчесваш в косата?
    Проблема бил психологически и с хапове не се оправяло... да бе, едната нервност/истерия не може да се оправи с успокоително
    Предлагам ти да си вкараш 100 грама морфин и да полегнеш някъде че да не се занимаваме с глупостите ти

ами явно без да искаш си нервна и това те кара да трепериш...а може и да е заради нещо друго...но най вероятно е т притеснение което и ти не знаеш защо го имаш....настрой се психи4ески...сама трябва да се настроиш психи4ески за да се оправиш физи4ески

ха явно е зашото се вълнуваш .. това е споко
    ахаха
    аз кат чуя бившия си или като го видя започвам да трепера да си губя граматиката и ми омекват колената
    хахах
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ми евалата тогава ! Дано да мине добре и да се похвалиш утре !

Обичам те , мили мой Гого !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си