- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без думи?
Много странно...Не ви ли липсва разговора?В смисъл,не ви ли е тъпо без да си говорите?![]()
=D> ,пфуф аз пък си мислех,че такива работи ставали само в романтичните комедииПървоначално написано от Анонимко
![]()
A qui
Някой ще ми обясни ли защо е толкова жизненоважно той да знае кой и е любимият цвят?!?![]()
![]()
Темата е стара, но просто не виждам някой да е изказал някакво мнение. (а всички се хващат за някаъв си цвят, които просто е трябвало да онагледи ситуацията)
Знаеш ли, не съм изпитвала точно това, но съм била в ситуация, че си вървиш по улицата с някой, и двамата мълчите, но сякаш знаете какво всъщност искате да кажете, а не го правите. Все едно не думите не са нужни за да изразиш, това което чувстваш.
По думите ти звучи, че е при вас е само едно физическо привличане, че има химия, но все пак думите понякога са нужни и отношенията могат да се изяснат само с един хубав разговор. Защото все пак хората не са гадатели, че да могат да четат мисли![]()
Доста странна връзка имате.Ще ти кажа само 1:щом няма разговори, споделяния, дори и разправии, това не е любов!![]()
Изключително странни взаимоотношения.Няма какво да се каже, освен че не е нормално, особено без разговори.
![]()
Еми трябва един пат да седнете да разговаряте..може очи в очи..СМС-и....Скупе...и други!Налери начин да се разбереш с нея!!!
Да...любов - налазили се в дискотека и това е Голямата любов. Сексът не е задължително любов, както и целувките.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми говори й...кво да дойдем и ние да й говорим ли?
нямам повод да сънувам....
Brat mi ti si se pobarkal![]()
![]()
![]()
-Icko-
hmmmmm tui platoni4eskata liubov ne e rabota...![]()
mn dobre te razbiram kfo ima6 predvid,6tot sam go izjivqla sa6toto
po dobre napravi promqna vyv vzaimootno6eniqta vi...ne moje da prodyljava taka 6tot tvoite 4uvstva moje da stanat po silni i togava...![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА...акО оБичАм, оБичАм дОкрАй...нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй
|ll.l.|||..l|||..||l|.||l||ll|l...|||l|l
Всъщност любовта се усеща,когато я има и дали ще казваш обичам те не е особено важно.Напълно вярвам в мълчаливата любов.А думите често развалят всичко.Да докосваш,да целуваш и да чувстваш любовта в себе си е повече от всички празни приказки.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Еми наистина това не е любов, но те разбирам колко е гадно щото съм попадала в такава ситуация и до ден днешен не мога да си обясня какво точно е станало дори той неможе да ми обясни.Но ще ти кажа едно или се научете да си говорите или просто няма смисъл.Щото не разбирам как може да се стигне до любов обич и там всичките работи ако не си говорите.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
И защо да не е любов? Любовта е химия, любовта се чувства... защо са ти думите тогава... думи, които много често са без нужния смисъл вложен в тях.
И още нещо не можеш да обясниш защо си влюбен в някой, но можеш да обясниш защо го обичаш.. нали така?