- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е ... ?
na plaj s kosmi li hodi6 ?Първоначално написано от нана
opredeleno e imalo takava tema..mi nz seki sam si reshava dali da se obezkosmi ili ne...ama mislq che na momcheto nqma da mu e mn priqtno da vidi kosmata putka..teiche trq se obrasnesh
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Аз започнах да се обезкосмявам около 2 години преди да го направя за пръв път и се чувствам доста по-добре когато съм обезкосмена,а и предполагам и на момчето ще му е по-приятно да си без косми![]()
Твоя работа дали да си ги махнеш,но по приятно би било ако нямаш косми.
аз ги махам ама не напълно, а кола маската мн ли боли щото мн мн не държа на болка ...
Без косми.По-добре е и за момичето и за момчето.
Хех... ми де да знам. За мен е по-добре без. Приятелят ми ме е питал защо си махам косъмчетата, а аз му казах, че просто така ми е по-добре... и наистина е така. Започнах да ги махам доста преди да започна да водя полов живот.
Но то си е до твой избор. Никой не може да те накара да направиш дадено нещо ако не го желаеш.
От друга страна можеш да опиташ веднъж. Хващаш самобръсначката и само по-внимателно да не се порежеш. Ефектът е краткотраен, ще видиш как ти допада повече, мисля, че тогава ще ти е по-лесно да решиш![]()
Obezkosmi se! 6te ti e po dobre i na teb i na mom4eto s koeto 6te re6i6 da spi6...a i tva si e i 4ast ot higienata