.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Guest

Re: Срамно ли е ... ?

Цитирай Първоначално написано от нана
    здр на всички не съм прочела и не съм видяла друга такава тема а ако има сори... Искам да ви питам когао за първи път правихте секс бяхте ли с окосмението долу или се бяхте обезкосмили.. не че скоро
    ще го правя но искам да знам за да имам предвида какво да правя да ги махна ли или не..

Мерси за отг Предварително ..
    na plaj s kosmi li hodi6 ?

Град
    LuNaTa
    opredeleno e imalo takava tema..mi nz seki sam si reshava dali da se obezkosmi ili ne...ama mislq che na momcheto nqma da mu e mn priqtno da vidi kosmata putka..teiche trq se obrasnesh
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Аз започнах да се обезкосмявам около 2 години преди да го направя за пръв път и се чувствам доста по-добре когато съм обезкосмена,а и предполагам и на момчето ще му е по-приятно да си без косми

Мега фен Аватара на sasha_90
    Твоя работа дали да си ги махнеш,но по приятно би било ако нямаш косми.

нана
    Guest
    аз ги махам ама не напълно, а кола маската мн ли боли щото мн мн не държа на болка ...

Град
    Пловдив
    Без косми. По-добре е и за момичето и за момчето.

Guest
    Хех... ми де да знам. За мен е по-добре без. Приятелят ми ме е питал защо си махам косъмчетата, а аз му казах, че просто така ми е по-добре... и наистина е така. Започнах да ги махам доста преди да започна да водя полов живот.

Но то си е до твой избор. Никой не може да те накара да направиш дадено нещо ако не го желаеш.

От друга страна можеш да опиташ веднъж. Хващаш самобръсначката и само по-внимателно да не се порежеш. Ефектът е краткотраен, ще видиш как ти допада повече, мисля, че тогава ще ти е по-лесно да решиш

Obezkosmi se! 6te ti e po dobre i na teb i na mom4eto s koeto 6te re6i6 da spi6...a i tva si e i 4ast ot higienata
    I can be the drug you can't resist

www.ketikote.aha.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си