- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ли ме още
Значи с гаджето ми, ходи ме от 2години и нещо и нещо се промени в него постояно повтаря ЩОМ МОГА БЕЗ ТЕБ, ЗНАЧИ МОГА И БЕЗ ТЕБ иначе аз много си го харесвам готин, забавен, купонджийя,.И така преди 2 месеца се запознах с едно момче с него излизах ме няколко пъти и ми каза че влюбен в мен на найсти с него тези дни дето се виждах ме ми беше, много хубаво с него.Но сега се двумя кой да избера щот тва момче дето го срещнах, ми се струва супер добре се държи с мен и на мен ми харесва това но още немога да му се доверя дали, наистина е влюбен в мен.Какво да правя кажете ми щот със гаджето ми явно сме си омразнали и затова и повтаря такива неща.![]()
1-во се научи да пишеш!!!
2-ро (и по темата вече) щом приятелят ти е казал така значи просто вече забрави че връзката ви ще просъществува още дълго ....
So free
6tom moje i bez teb togava go ostavi da jivee bez teb.ako pove4e ti haresva noviq budi s nego.ti znae6 nai-dobre kakvi sa 4uvstvata ti kum dvamata.
еми дам, малко е поумряла връзката с гаджето ти, но може би това все пак не е окончателния край...
лошо е, че излизаш с друг,докато си имаш гадже.
тва показва, че вече си се примирила с положението ...и нямаш намерение да се бориш за връзката си
но кво да ти кажа, май си права,кой знае... пробвай се с новия, ако не можеш да изтърпиш борбата за старата си връзка и съответно ЕВЕНТУАЛНАТА загуба в тази борба...
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Едно 98% от младите не могат да обичат, така че защо въобще питаш? Момичетата обикновено си въобразяват че обичат, за да приличат на ония от сапунките, а момчетата и за това не си правят труда...
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Ami pomisli si koi ot dvamata obi4a6 istinski!
Не.
Нормално е при толкова дълга връка по едно време нещата да се променят.Е, не при всички, но точно на тази възраст се случва...
Щом ти е добре с това момче, давай.Така и така вече се двоумиш, явно не са толкова добре нещата с приятеля ти.
щто немога да разбера къв е смисалаПървоначално написано от SWASTICA
щото няма!?!?!Първоначално написано от Zodiac
![]()
![]()
![]()
Щом се чудиш кой да избереш значи нещата между теб и приятелят ти не вървят.
подкрепям..Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
След като искаш пробвай да видиш как е с новото момче. След раздялата с гаджето ти може и двамата да разберете, че се обичате или пък че е било по-добре да се разделите, кой знае![]()
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*