.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Кой от двамата да избера ?

Zna4i az haresvam edno momche ot 2 meseca ve4e nqkade , mnogo e sladak ii dobar ima 4uvstvo za humor, darji se dobre s mene ... Ot skoro obache izlizam i s n ova kompaniq i tam sre6tnah drugo mom4eta, koeto su6to e sladi4ko i se draji s men mnogo dobre , mnogo sviknah i se privarzah s nego i onzi den toi mi prizna che me haresva i az go otrqzah za6toto tukmo pochnahmme da se sblijavame s 1voto spomenato momche. stana mi mnogo kofti za momcheto koeto otrqzah i se 4udq dali mi stana tolko gadno za6toto go haresvam ili prosto ot sajalenie i dvamata mi haresvat no nz kakvo da pravq.. da izbera momcheto koeto haresvam ot pove4e vreme ili tova koeto znam che shte me bogotvori ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    izberi tova koeto te haresva,drugiq moje da ne te,i da stane taka 4e da izgubi6 i dvamata..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

haresvai tos koito e po rasumen i koito naistina te haresva takava kakvato si a ne sa6to si bogata (primer) ili ne6to drugo!

Мега фен Аватара на koalka
    Избери този, който ти харесва повече, с този, който се чувстваш по-добре.Да, възможно е като си го отрязала, да си почувствала просто съжаление, не знам.

Re: Кой от двамата да избера ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i az haresvam edno momche ot 2 meseca ve4e nqkade , mnogo e sladak ii dobar ima 4uvstvo za humor, darji se dobre s mene ... Ot skoro obache izlizam i s n ova kompaniq i tam sre6tnah drugo mom4eta, koeto su6to e sladi4ko i se draji s men mnogo dobre , mnogo sviknah i se privarzah s nego i onzi den toi mi prizna che me haresva i az go otrqzah za6toto tukmo pochnahmme da se sblijavame s 1voto spomenato momche. stana mi mnogo kofti za momcheto koeto otrqzah i se 4udq dali mi stana tolko gadno za6toto go haresvam ili prosto ot sajalenie i dvamata mi haresvat no nz kakvo da pravq.. da izbera momcheto koeto haresvam ot pove4e vreme ili tova koeto znam che shte me bogotvori ...
    Абе тфа да не са портокали и домати в магазин че да си избираш бе ?! Кат не ги обичаш за кфо си с тхя ?! Ебахти и те са хора...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    tragni i s dvamata

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми ние неможем да ти кажем кой, все пак незнаем какво чувстваш. Сама трябва да се изясниш, все едниния ти харесва повече от другия.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Без тва тъпо предложение "тръгни и с двамата",гаранция,че ще останеш от два стола на земята.По темата:избери този,който наистина те харесва.Може би второто момче,доколкото разбрах и ти го харесваш,нали?Най-вече мисли как ще ти е по-добре на теб - трябва да се изясниш какво точно искаш и чувстваш.Просто сама намери отговора в себе си.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Знаеш ли?Глупаво е да пишеш подобна тема във форум и ще ти кажа защо....Постваме някакви отговори и ти се повлияеш да речем...и като попита Защо избра него?Ти ще отговориш....Ами в един форум ми казаха да избера другия....Просто е смешно...Избирай си там който ти е при сърце и това е,аз да не съм спал в на баба Ванга картофите,че да ти кажа кой е "ПО" ,че да избереш него....Имаш си глава на раменете,а и мнения и постове по форум едвали трябва да ти влияят пряко...
    абсолютно вярно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Избери този,който е по-добър към теб и който харесваш повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си