- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, защо се правите сички на недостъпни
Отговаряйте женски ,че ми е итнересно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото като се дърпаме от вас ви ставаме по-интересни и вие ни искате повече.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А ти с колко "женски" имаш опит, че да слагаш под общ знаменател по-голямата част от човечеството? Едва ли и самият Казанова би си позволил да преписва качества на абсолютно всички жени по света, нищо че е имал опит далеч по-голям от твоя.
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Точно аз не се правя, даже бих казала че ако някой ме харесва и аз го харесвам първа правя крачката. Доста често си признавам чувствата. Иначе не е много оферта и моето де, но такава съм си![]()
МомИче съм!
Докато използваш думата "женски", добро няма да видиш.Първоначално написано от scorpias
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Да , но някой път доста прекаляватеПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
В
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Също като вас "мъжките" !Първоначално написано от scorpias
Айде сега ,айде ,не се отплесвайте от тематаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Много си е по темата пък.Първоначално написано от scorpias
scorpi , otiai da cikli6 warcraft![]()
Ем аз като една ЖЕНСКА ще ти кажа че не всички се правят на недостъпни!!! А за отговор на въпроса ти ще кажа следното: има 2 варианта за тва защо НЯКОИ (не всички) се правят на недостъпни
1. Защото си грозен и прост и не искат да имат нищо общо с теб
или
2. Защото ги е страх че в момента в който станат твои вече не могат да ти предложат нищо заинтригуващо иии тва им е начина да ти задържат вниманието !!!
So free
Първоначално написано от scorpias
Пълен олигофрен си брат без никфа култура и мозък...дръвник дет цъка по цял ден компютърни игри и гледа сериали с извънземни...ми що щот да има тръпка бе за да е интересно...ебахти мноо ли е сложно ?!
na sa6toto mnenie samПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
истината........ не нападай жените ( май в тфоя случай моми4етата ) те са по добрата част от човечествотоПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ми виж, сега, някой се правят на недостъпни ей така за спорта, други пък те виждат какъв си олигофрен, но не искат да те обиждат директно и не ти пускат!
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Не бе ,просто исках да пусна някаква тема със ЖЕНСКИ написано вътре да видя как ще реагирате
доста сте интересни в тоя форум определено
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки да говори за себе си(в 1л./ед.ч.)Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
На моменти се улавям, че се държа на дистанция, да не кажа отблъсквам мъжете...с незаинтересоваността си...чисто несъзнателно...не е нормално() няк'ъв да ми се прави на смешник цяла вечер, а от мен...ник'ва реакция...Сега като ме види гледа да стои по-далеч...., а му бях навита......не знам, не мога да си го обясня сама на себе си, камо ли на други хора....
Първоначално написано от thefreak
Мойто момче да не казвам голяма дума ама малко са игрите на който може би ще ме биеш...и никъде не съм казал че геймърите са тъпи просто тоя СУБЕКТ е мн тъп или мн малък...или и 2те![]()
![]()
![]()
Нито едното нито друготоПървоначално написано от GregoryHouse
Виждам кой е тъпунгера да пише с червено за да го забелязват ,ама ако мислиш ,че някой се киорави заради тебе , в лъжа си
RESPECT RESPECT RESPECT! Sloji go na mqstoПървоначално написано от scorpias
Ахаха... мани тиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Като ми се дръпне некоя минавам към следващата и толкова
Благия Меч не може да чака![]()
i 6to nqkoi da ni sa "киорави" zarad nego?kat negovite mneniq sa mn po smisleni ot teb!I az kato JENSKA 6ti kaja 4e si mn prost!Първоначално написано от scorpias