.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Голям фен
    Град
    sofiq
    aide sega da si imame uvajenieto ne vsi4ki sme takiva ima i izklu4eniq ama i mujete ste edni... nqmam dumi

slunceto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Защото като се дърпаме от вас ви ставаме по-интересни и вие ни искате повече.

и аз съм на това мнение!! а за момчетата,които казват че така накрая им писва.. еми значи не држите толкова много на това момиче,а просто искате да бъдете малко с нея,защото в даден момент ви е израдвала как е реагирала или сте намерили няколко общи неща и сте си казали че тази трябва да е и в същия момент,в която тя почне да се прави на недостъпна вие я заебавате и тръгвате след друга!!!

По дестски въпрос към нас нямащ ли авторе!?
    Light The Universe

Офффффффффф кво толкова има на думата женски бе да ви се незнае ?!?!
    ЖЕнски , Мъжки и кво?!?!
    Много сте заядливи значи..

Та - не само момичетата се правят на недостъпни-същото правят и някои момчета.Така е по интересно на моменти.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Колко се бъркаш само...
    Просто накрая ни писва да ви гоним. Това е което постигате.
    Мда,но докато ви писне да ни гоните минава доста време.... Та момичетата се правят на недостъпни също така за да покажат на момчетата кой командва парада,пък найстина за 1 момче е интересно както е менкал момиче след момиче да попадне изведнъж на Майстора си!Абе свалянето като цяло си е купон

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Момичета, защо се правите сички на недостъпни

Цитирай Първоначално написано от scorpias
    Отговаряйте женски ,че ми е итнересно
    Не се правим на недостъпни. Може би ти просто очакваш жената по-лесно да ти пусне. Ама не става така

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

=D> =D> =D> =D>
    +1
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

shtot nali trebva da moderni kak..

Guest

някои само се правят. други са. в повечето случаи е , за да привлекат внимание. понякога и заради друго.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Точно! Но го правим само, когато видим, че е нужно, не всеки път! Също така не всички момичета го правят!
    The reasons of love... <3

Toq umnik, deto e avtor na temata i e taka dobar da ni nari4a JENSKI, trqbva nai-setne da razbere, 4e nie momi4etata se pravim na nedostapni, za da privle4em pove4e vnimanie!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Щото като сме недостъпни и сме ви по интересни нали се ревете че сме били курви и незнам какво още сега пък ревете що сме недостъпни
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    Щото като сме недостъпни и сме ви по интересни нали се ревете че сме били курви и незнам какво още сега пък ревете що сме недостъпни
    хуах.. така е

Мега фен Аватара на babity
    Е да, ама нали като ти се даде веднага или чисто и просто ти се предложи ще кажеш, че е курва? Ама и ваш'та не е лесна...

Да , но някой път доста прекалявате
    Воубще женските са странни същества
    Също като вас "мъжките" !
    Също като вас "мъжките" !
    Другия път !

Тази тема найстина е много интересна !
    Браво на автора !

"Воубще женските са странни същества"
    +1
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Защото като сме недостъпни вие ни харесвате повоче ставаме ви по интересни нали уж ни мислите за курви и скучни докато ви играе по свирката мислите така а след това ви ставаме много забавни и интересни.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    Ама много точно казано!!! =D>
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Не се правя на недостъпна...

Град
    blagoevgrad
    Стараи се да те спечелят трудно, за да те ценят когато те има и страдат когато те изгубят.<<<<<<<<<>>>>>>>>> ako iskate da znaete etova e int da si nedotapen i pri mene e taka nedostapnite mom4eta sa mi po int.a i ako se pak mn ti se opava da znae6 ne 4e se pravi na nedostapna prosto se opitva da te razkara po dobriq na4in.i taka seki si precenqva kakav iska da e
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Точно! Но го правим само, когато видим, че е нужно, не всеки път! Също така не всички момичета го правят!
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обикновено ако се правя на недостъпна-съм такава.А пък и донякъде това си ми е средство да се предпазя от измамници.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Тука само на "женски" и "мъжки" ли я крате?
    Абе не го ли разбрахте това -всички сме еднакви,от едно тесто сме замесе

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Пълен олигофрен си брат без никфа култура и мозък...дръвник дет цъка по цял ден компютърни игри и гледа сериали с извънземни...ми що щот да има тръпка бе за да е интересно...ебахти мноо ли е сложно ?!
    Добре му го каза

Град
    Търново.... Велико Търново

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Пълен олигофрен си брат без никфа култура и мозък...дръвник дет цъка по цял ден компютърни игри и гледа сериали с извънземни...ми що щот да има тръпка бе за да е интересно...ебахти мноо ли е сложно ?!
    Добре му го каза
    пълен идиот вярно е че момичетата се правят на не достъпни но така донякъде стават по интересни .... но начина ти на задаване на въпроса говори за близка генетична връзка с нашия биологичен братовчед - неандерталеца

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    и аз съм се питал същото някой казват за да има тръпка други че не се правят на недостъпни а че просто такъв им бил характера лично аз вече съм се уморил от тези момичета който се правят на недостъпни например да речем че обичам някое момиче(което е вярно де) и тя ме обича отивам и и казвам какво испитвам към нея а тя да ми каже нещо от сорта "мммм ще си помисля" немисля че има какво толкова да се мисли или испитваш нещо или не а не да ми каже че ще си "помисли", "може би" или каквото и да е друго подобно лично на мен ми се струва тъпо но това е лично мое мнение

П.П.Неговоря за всичко момичета а само за тези които както казвате "се правят на недостъпни"
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си