- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, защо се правите сички на недостъпни
aide sega da si imame uvajenieto ne vsi4ki sme takiva ima i izklu4eniq ama i mujete ste edni... nqmam dumi
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
и аз съм на това мнение!! а за момчетата,които казват че така накрая им писва.. еми значи не држите толкова много на това момиче,а просто искате да бъдете малко с нея,защото в даден момент ви е израдвала как е реагирала или сте намерили няколко общи неща и сте си казали че тази трябва да е и в същия момент,в която тя почне да се прави на недостъпна вие я заебавате и тръгвате след друга!!!![]()
![]()
![]()
![]()
По дестски въпрос към нас нямащ ли авторе!?![]()
Light The Universe
Офффффффффф кво толкова има на думата женски бе да ви се незнае ?!?!
ЖЕнски , Мъжки и кво?!?!
Много сте заядливи значи..
Та - не само момичетата се правят на недостъпни-същото правят и някои момчета.Така е по интересно на моменти.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мда,но докато ви писне да ни гоните минава доста време....Първоначално написано от thefreak
![]()
Та момичетата се правят на недостъпни също така за да покажат на момчетата кой командва парада,пък найстина за 1 момче е интересно както е менкал момиче след момиче да попадне изведнъж на Майстора си!Абе свалянето като цяло си е купон
![]()
Не се правим на недостъпни. Може би ти просто очакваш жената по-лесно да ти пусне. Ама не става такаПървоначално написано от scorpias
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
shtot nali trebva da moderni kak..![]()
Първоначално написано от scorpias
някои само се правят. други са. в повечето случаи е , за да привлекат внимание. понякога и заради друго.
Toq umnik, deto e avtor na temata i e taka dobar da ni nari4a JENSKI, trqbva nai-setne da razbere, 4e nie momi4etata se pravim na nedostapni, za da privle4em pove4e vnimanie!
Щото като сме недостъпни и сме ви по интересни нали се ревете че сме били курви и незнам какво още сега пък ревете що сме недостъпни
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
хуах.. така еПървоначално написано от flying_girl
Е да, ама нали като ти се даде веднага или чисто и просто ти се предложи ще кажеш, че е курва? Ама и ваш'та не е лесна...
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Другия път !Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Тази тема найстина е много интересна !
Браво на автора !
"Воубще женските са странни същества"
+1![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Защото като сме недостъпни вие ни харесвате повоче ставаме ви по интересни нали уж ни мислите за курви и скучни докато ви играе по свирката мислите така а след това ви ставаме много забавни и интересни.
Стараи се да те спечелят трудно, за да те ценят когато те има и страдат когато те изгубят.<<<<<<<<<>>>>>>>>> ako iskate da znaete etova e int da si nedotapen i pri mene e taka nedostapnite mom4eta sa mi po int.a i ako se pak mn ti se opava da znae6 ne 4e se pravi na nedostapna prosto se opitva da te razkara po dobriq na4in.i taka seki si precenqva kakav iska da e![]()
![]()
![]()
Обикновено ако се правя на недостъпна-съм такава.А пък и донякъде това си ми е средство да се предпазя от измамници.
Тука само на "женски" и "мъжки" ли я крате?
Абе не го ли разбрахте това -всички сме еднакви,от едно тесто сме замесе![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Добре му го каза
пълен идиот вярно е че момичетата се правят на не достъпни но така донякъде стават по интересни .... но начина ти на задаване на въпроса говори за близка генетична връзка с нашия биологичен братовчед - неандерталецаПървоначално написано от hungry_vampire_f
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
и аз съм се питал същото някой казват за да има тръпка други че не се правят на недостъпни а че просто такъв им бил характера лично аз вече съм се уморил от тези момичета който се правят на недостъпни например да речем че обичам някое момиче(което е вярно де) и тя ме обича отивам и и казвам какво испитвам към нея а тя да ми каже нещо от сорта "мммм ще си помисля" немисля че има какво толкова да се мисли или испитваш нещо или не а не да ми каже че ще си "помисли", "може би" или каквото и да е друго подобно лично на мен ми се струва тъпо но това е лично мое мнение
П.П.Неговоря за всичко момичета а само за тези които както казвате "се правят на недостъпни"
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму