- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, защо се правите сички на недостъпни
Момичетата се правят на "недостъпни", за да видят, дали на момчето наистина му пука. Ако направят играта малко по-трудна, ще си проличи, дали им се играе.
А и не искат да изглеждат лесни.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
мухахах верно си тъпа ЖЕНСКАПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
тия "недостъпните" никой нема да ги хареса и ще си останат стари моми доживотникой нормален мъж нема да си губи времето с "принцеси" като вас щом на другата маса има разгонени кучки които молят да ги ебнеш
![]()
п.п. hungry_vampire_f е мноо тъпо парче![]()
че е така така е но след време на човек му писва да се бори за всичко в тоя ш*бан живот а борбата за човек който обичаш почти винаги е болезнена(да некажа винаги)Първоначално написано от ^Sam90^
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
абе ти не си казхстанец ами маймуна песоглавец... ама той батко айнщайн го е казал "има 2 неща които са безкрайни космоса и човешката простотия, ама за космоса не съм толкова сигурен"Първоначално написано от Борат
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Живота е бойно поле, тъй че ако не се научиш да се бориш, губиш.А и не е чак толкова тежко... ти го изкара все едно верно отиваш на война
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
щото са сууууперрррр тъпи същества (не хора)![]()
толкова мразят мъжете,но ние ще ви го върнем тъпкано![]()
времето на NO MAAM наближава![]()
за мене е точно това една отвратителна кървава война можеби мисля така защото през целият си живот съм се борил почти сам с малко помощ от майками (закоето съм и благодарен) толкова съм страдал и съм преживял за да стана това което съм в момента можеби вече нямам сили да се боря за каквото и да било исчерпан съм и предпочитам вече да губя защото както споменах нямам сили да се боря за нищоПървоначално написано от ^Sam90^
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
времето на тая идиотщина е минало преди 7/8 години ...........Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Звучиш много отчаяно. Не знам какво толкова може да ти се е случило, за да говориш така, но никога не трябва да се отказваш. След всяка буря, изрява дъга! Чакай дъгата и ще си по-добреПървоначално написано от ivakavlad
А и не очаквай от един момент нататък всичко да е лесно... не. Винаги има и хубаво и лошо, просто трябва да се научиш да се радваш на хубавото и да преодоляваш лошото.![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
принципно е така но бурята при мен не е оттихвала от години няма почти нищо хубаво в моя живот освен братми и майками всичко друго е един ад който е пълен с злоба, завист, хора които те подлагат на испитания а дори не се замислят какво си преживял и всичката тази болка просто неиздържам моята дъга скоро няма да изгрее
Хмм.. звучи доста гадно. И сега се отказваш, така ли? И като се откажеш, какво... ?Първоначално написано от ivakavlad
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
ще стана безчувствен(което вече е почнало да става) със сърце от лед и ще глеадам сано как да искарам прехрата си за нищо и за никой няма да ме интересува и ще живея сам както досегаПървоначално написано от ^Sam90^
Щото са тъпи путки и изтърват.Първоначално написано от scorpias
wtf
mhmПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
ami pravim se na nedostupni za da proverim do kolko edno mom4e iska da e s nas,za6toto kogato otreje6 nqkoi toi mn burzo bi se otkazal,no ako naistina te haresva 6te produlji da opitva da e s teb!![]()
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
а замисляли ли сте се че може на човек да са го отрязвали толкова пъти и вече като някоя му откаже (или както казвате"да се прави на недостъпна") той да мисли че неиспитва нищо към него и да се отчае тотално?Първоначално написано от mimi_cunka
хах зле си баткаа.. някоя не те харесала и те остаила или не ти пуснала и ти решаваш че всички момичета се прааат на интересни и недостъпни и що0? щото теб не те харесват... в извиняяяй ама проблема е в теб![]()
сега като се замисля май наистина проблемат е в мен защото съм прекалено доверчив и правя всичко за момичето което обичам да определено проблемът е в мен трябва да почна да се държа кото рапарчетата в квартала да се друсам, да нося смъкнати и раздърпани дрехи и да се държа с момичетата като моя собственост така определено ще тръгнат нещатаПървоначално написано от inSane_baby
![]()
![]()
![]()
Шото като те отрежат.... и ти стават много по-интересни... и ги свалящ оше повече и повече и те се радват, че ги свалят много![]()
Kaто ние сме тия, дето изтърват що толкова ви е яд като ви режем?Първоначално написано от Овесения
![]()
Правим се на недостъпни, за да разберем дали на мом4ето наистина му пука за нас, или просто е поредния пикльо дето се отказва при най-малката пречка
![]()
И най-вече аз бих отрязала някой дето се мисли за голямата работа, за да разбере, че на вас "мъжките" не може всичко дави се поднася на тепсия
Много важни станахте![]()
Изгори, за да светиш!
Да и пак се слагат всичко под общ знаменателПървоначално написано от candie
от това което си написала стигам до извода че момчетата са нищо а виеяте най...
![]()
![]()
![]()
![]()
опитвал съм се да променя такова мислене но нестава затова се отказвам да споря нито аз ще си променя мнението нито вие.
последно по темата според мен това да се правиш на "недостъпна" е пълна глупост човек може да се разбере какъв характер е само по изражението на лицето и мимиките (като характер всмисал исползвач, дали иска някоя за поредната броика или наистина испитва нещо към нея, чувствителен, наркоман и т.н. това се отнася и за момичетата) но явно не сте запознати много с психологията на човека за което немога да ви виня не всеки се вглежда в най-малкото нещо което може да се окаже най-важното така би ви било много по лесно да разберете какъв е човека срещо вас ама караи повече няма да споря защото няма да си променя мнението че това правене на "недостъпна" е пълна глупост