- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да им покажа 4е съм пораснала ????
РОДИТЕЛИТЕ-поблема е 4е ми нямат дожерие. не одобряват приятелките ми.![]()
![]()
искам помо6т как да им покжа 4е съм пораснала ??????????????????????????????????????
hora plssss
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
линийка/кантар ......
С държанието си.Дръж се като голям и пораснал човек.Помагай им в домакинството.Разговаряй с тях по важни за теб въпроси - докажи им, че ти им имаш доверие.П.П. на колко години си?
mi na 13 i polovina , no spored tqx s1m na 10 (ne 4e s1m ligla ili ne6to podobno) . mi az tav pravq pomagam im govorim za vajni ne6ta ................................
ne prosto iskam malko pove4e samostoqtelnost taka da se kaje .
хм самостоятелност.. ми нз дадох ти съвети пробваи може да стане или просто поговори с тях.. а какво по точно се крие под тази самостоятелност.. ?
ami......... samostoqtelnost - kat s1m nav1n da ne mizv1nqt na 1 4as i da pitat 1de si s koi si koga 6te se pribira6 . mi to sa takiva ``drebni `` ne6ta i si4ki te obrazyvat SAMOSTOQTELNOSTTA
ne iskam ve4e da me mislqt za malkoto im momi4ence ..
ako moje6e da mi imat malko pove4e doverie 6te6e da e dobre
Ти винаги ще си бъдиш тяхното малко момиченце дори когато се ожениш и имаш деца ... Примери се с това.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ami gluposti po princip ne taka de s izklu4enie na v4era ama nqma6e kak ............. a ina4e povdi za doverqvane kolkot iska6
Първоначално написано от thefreak
e kakvo da pram1l4avam si4ko e taka kakto go kazvam ......
Най-трудното нещо което се печели и най-лесното което се губи е доверието.От опит го знам това.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Разбирам те, че не искаш да те следят. Мен също са ме следели по подобен начин на твоята възраст. Сега съм на 15 - разликата не е много голяма, но звучи по-добре.Иначе аз гледам да им се обаждам като съм навън и не чакам да ми звънят те. Така хем са спокойни, че знаят къде съм или къде отивам хем аз съм спокойна, че те няма да се притесняват. Освен това има една приказка "Като ми дойдеш на мерата, ще ми хванеш верата". Т.е. като влезнеш в тяхното положение ще разбереш какво им е било. Опитай се да се примириш за сега. Можеш също така да поговориш с тях за някакъв "вечерен час" и ако закъснееш да им звънкаш. Има много начини, по които да покажеш че си сериозна. Но повярвай никога няма да повярват, че си достатъчно "пораснала". Както каза и sexa_na_kompleksa: ти винаги ще си бъдиш тяхното малко момиченце дори когато се ожениш и имаш деца ...
пффф...и на мен ми звънят да ме питат кога/дали ще се прибера...нарича се "загриженост", "родителска тревога"....Първоначално написано от -4arovnata-
ти к'во...искаш да не се интересуват къде и с кого се шляеш...
по темата:Поемаш отговорности - показваш, че си порастнала.
съгласна съм с thefreak, че нещо премълчаваш!Едва ли е толкова цветущо всичко и просто щото са си решили ти нямат доверие! Загубила си го по някакъв начин !
em mislq milsq ama ne mga da se setq za ne6to s koeto da s1m im zagybila doverieto ako izob6to e imalo takova de
em mislq milsq ama ne mga da se setq za ne6to s koeto da s1m im zagybila doverieto ako izob6to e imalo takova de
Емии тогаваа не знам! Но можеш да се примириш! Все пак си на 13 години .. аз съм на 15 и родителите ми също ми се обаждат да ме питат къде съм или как съм, с кои съм и др работи.
a v kolko trqbva da se pribira6 ve4er???
Ако си под 14, след 22 часа без придружител не може...Ще набедят родителите ти, че не се грижат за теб...
Ако въпроса в колко трябва да се прибираш е към мен : нямам вечерен час!Но не прекалявам и съм си в нас в 22-23 часа, а ако нещо се наложи да закъснея естественотелефонен разговор