Цитирай Първоначално написано от shaka_kan
misli6 si, 4e si g0lqma, n0 p0vqrvai mi tvarde malka i nerazbira6ta si... Az predi kat0 bqh na tv0eta vazrast si mislih 4e sum mn g0lqma, n0 k0lk0t0 p0ve4e p0rasvam 0saznavam k0lk0 sum malka... i sega kat0 sum na 22 osaznavam, k0lk0 sum gre6ala i sum blag0darna na r0ditelite si, 4e sa me pazili i tretirali kat0 malka! Misli6 si, 4e e hubav0 da si sam0st0qtelna??? Hi4 ne e hubavo, ne e lesno da si iskarva6 pari i da se izdarja6, t0lk0va e truden jiv0ta, 4e iz0b6t0 si nqma6 ideq! Jiv0ta e mn mn skap.. iskarva6 500-600 leva a razh0dite ti sa 700 leva i kv0 pravi6 t0gava?Ne ti trqbva da si "porasnala"... taka 4e nqma ni6t0 l060 da se intersiuvat kade si i s k0i si... h0rata sa l06i i vseki gleda da te izmami i da ti napravi jiv0ta 4eren! Taka, 4e ne im se sardi 6te go osaznae6 t0va, k0gat0 si vzeme6 hlqba vav sv0i race! Zamisli se... i se radvai, 4e ima6 grij0vni r0diteli, k0it0 se grijat za teb, za6t0t0 mn0g0 h0ra ne m0gat da se p0hvalqt s grij0vni r0diteli!
=D> евала
Аз съм на 19 и също за съжаление знам какво е да си пораснал и да се грижиш сам за себе си,но дори и сега непрекъснато се обаждам на наще ,за да не се тревожат какво става с детето им. Имам толкова познати които си умират да са на твое място-а именно родителите им да се грижат за тях,дори правят всевъзможни простотии ,за да привлекат вниманието им,а на тях не им дреме за децата им,които са вече на по 20 години(то не че преди тва им е пукало).Съветвам те да си изживееш детството както трябва,щото после ще искаш да си пак дете и някой да поема отговорност вместо тебе,ама няма да има кой...опичай си акъла и не се мисли за много пораснала ,защото ще има да береш ядове