mnogo sam obarkana v momenta i imam 4uvstvoto 4e vsichko pri men e golqma kasha. I iskam savet kak da Postapq. Znachi predi 3 meseca se razdelih s gadjeto mi i mnogo me zabolq ot tova mnogo plakah i stradah za nego, no toi neznaeshe tova toi si Misleshe 4e ne mi puka i taka. JIveem v edin kvartal. Uchim v edno daskalo.hodim na edni i sashti mesta. celiq mi jivot e svarzan s nego. Nqma mqsto kadeto da ne ida i toi da ne e tam. i tova oshte poveche mi prechi da go zabravq. Kogato se zapoznahme minalata godina az bqh prejivqla tejka razdqla i ne vlagah mnogo 4yvstva v tazi vrazka . no toi nqkak si me promeni i mislq 4e zapoznah s vreme da se privarzvam kam nego. Vseki den bqhme zaedno vapreki 4e toi postoqnno e zaet i vinagi namirashe vreme za men. pishehme si do kasno v skype. edna moq poznata mi beshe kazala mnogo loshi neshta za nego. Kogato mu kazah kvo mi e kazala si misleh 4e shte otricha do krai , no naprotiv toi kaza samo 'vsi4ko e vqrno' i ot tva mnogo me zabolq. No toi mi kaza 4e takav Bil predi da se zapoznae s men. sega se bil promenil. 4e tq taka govorila zashtoto zavijdala 4e sme zaedno i iska da se razdelim zashtoto go haresvala.I posle naistina se razbra 4e tva e bila celta i. i se sdobrihme. no sled nqkolko sedmici toi tragna na rabota i vse nqmashe vreme za men. a kogato imashe beshe za malko. az vse se drazneh ot tva no toi kazvashe vsi4ko shte minee. i na vsi4koto otgore ne stigashe rabotata a i futbola. tova bqha neshtata koito precheha.I taka po4nahme vse da se karame. toi sashto mi se sardeshe kogato izlizah s priqteli navan. a az kvo da kaja kato vse beshe ili na rabota ili na trenirovki. i taka edna ve4er se skarahme mnogoo gadno. i toi mi kaza 'nqma smisal' popitah go zashto? i toi kaza ne sme se vijdali ot tolkova vreme a kato se vidim samo se karame taka nemoje da prodaljava i az kazah da taka e. i VSI4ko svarshi takaa.mina se vreme az se praveh 4e ne mi pyka dori sebe si lajeh 4e ne mi pyka za nego. No kogato mi pisheshe po skype i kogato mu vijdah usmivkata razbrah 4e ne sam go zabravila.Nzz kvo mi napravi. I se chudq kvo da pravq da go zabravq li ili da se opitam da buda pak s nego. Vapreki 4e neiskam pak da stradam.( obarkanaa sam