- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка и после целувка
Interesno mi e dali myjete se gnusqt ako jenata im e pravila svirka posle da q celunat...
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
еми от начало ми беше адски гнусно и ми беше странно, но се усетих, че ще обидя момичето/момчето, ако не го/я целуна иииии... се преживях![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
След като я наблюдавам колко доволно облизва и преглъща всичко ми е малко трудно да не я целуна за саможертвата...![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
mi est 4e 6e go prejivee6,se pak staa vapros za tfoita sperma..ako tebe te e gnus,neq pita6 li q?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
edin edinstfen put sum go praila tfagadno e za mom4eto ne za momi4eto molq vi ne praete tova u doma si
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
От кво ше ме е гнус нали на мен ми е праила свирка![]()
Тцтцт.Първоначално написано от Vip_Kuchka
Ами, до сега само на едно момче съм правила това удоволствие и винаги ме е целувай след това, и НЕ на него му е било странно, а на Мен ми беше странно и чудно, че ме целуваше.![]()
Хаха,точно така.Не ви разбирам-това си е вашият пенис,от какво ви е гнус?Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Иди ги разбери.
Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
Добре,че моят не е такъв да го е гнус от СЕБЕ си..
to po taq rabota i krakata sa si moi q da zema gi celuvamПървоначално написано от Devilka
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
Да не би пенисът ти да е мръсен,че да те е гнус?
dokolkot znam si e 4isti4akПървоначално написано от Devilka
a tva si be6e sravnenie ama koi da vdene
Of ko da ti obqsnqvam az li4no svirki bez prezervativ ne davam da mi sa praqt pu za mene![]()
Имаш късмет, че ми харесва толкова...иначе за това изказване щях да те накажа без свирки :P Не те целувам омазана, я...Първоначално написано от wRinKleS
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Споменах облизване струва ми се...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
ами при мен лично той ми посяга повечето пъти да ме целува, дали по време на.. действието или след твано в началото ми беше странно, не го очаквах просто
Ама той не е гнусен...Първоначално написано от wRinKleS
![]()
Бтв, мен много ме кефи да целуна мъжа, след като ме е лизал![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
a ako mom4e e pravilo svirki na mom4e i posle celuva momi4eto moje li momi4eto da zabremenee???
qko IZruDIq. Mnogo qsno 4e ne me e gnus
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Моят мъж го е гнус. Винаги си мия зъбките след свирка, ако ще се целуваме после.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Честно да си кажа, преди време ми въртяха първата свирка, и изобщо не се замислях, че до сега оная ми работа е била в устата и, че и свърших там даже, направо си я целунах без да ми пука...![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ъъъъЪъъ ? Дано се ебаваш ..
Мне. Защо? Всеки с капризите си.Първоначално написано от Atika
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.