- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momi4etata
vaprosa e kam momi4etata - kakvo to4no vav majete vi vazbujda, dawam primer - az kato vida nekwa po kasi 6orti i hubavo oformeno dupe i naprao da q fana i... ili pak cicisamo po ulicata kato vida nekwa jena s golemi gardi i pripadam
![]()
![]()
i taka sq mi otgovorete na vaprosa ;P
има такива теми![]()
и пак: брада, поддържана коса, малко коремче, широка усмивка, извити краичета на устни.....шапка с козирка![]()
mi stilno oble4eni ... mn qku da se darjat..da sa malki nagli4ki..pervezni...sexy..s muskuli i lek chokolada ten![]()
![]()
![]()
mislq 4e gi vazbujda 1 ogromen kur v minjdata![]()
мене тоест осъзнах че мене ме възбуждат и привличат нагли мъжеможе дори да не са нагли но мъйе които идват при тебе и искат да се запознаете и ти говорят едно такова...абе знаете как яко
и изобщо мъже които не са притеснителни иии нз ко друго!май отговора не беше много по темата
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
nagli ? ..
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
![]()
аве аз май малко съм малка...но и аз се кефя на хубавото сегаа
![]()
Най-много се възбуждам от мъжа ми. И по-конкретно - ако е с дънки, голям кожен колан и гол от кръста нагореИли в полицейска униформа (задължително с белезници окачени на колана)
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Наиш ли къв фаянс имам а?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()