- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-тъпият сериал.....?
Ъъъ шъ ревъъъ никой не харесва О.С.![]()
![]()
Все тая де, и аз не го харесвам![]()
Всички латиноамерикански сериали![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
jeneni s deca![]()
Анатомията на Грей![]()
ХАХХАХА!Аре бе O.C да е по тъп от дързост и красота например!Айде моля ви се....
vsi4ki sa tapi!!!!
И извинете вие кво харесвате кат казвате за сериали като O.C,Монк,Анатомията на Грей,Женени с деца и други такива подобни че са тъпи????Вие сте тъпи мога да ви кажа.
всичките![]()
![]()
![]()
![]()
nenene BUFI ubiicata na vampiri prosto bie si4ki klasacii!tova kato go vidq se poburkvam prosto! ina4e i mene O.C super mno me drazni,zapadnoto krilo,ali makbiil si4kite tiq advokatski tupotii abe fuck serqlite te sa za babi4ki![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
zaedno s "dyrzost i krasota"Първоначално написано от IGNGN
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Darzost i Krasota![]()
absolutno si prav anatomiqta na grei e ebahti dobroto i jeneni s deca i to e mn dobro kolkoto do doktor haus mn ste zle da ne go haresvate az po dobur serial ne sum gledala a po temataПървоначално написано от ane_one
the simpsons ebati tupiq bouz a durzost i krasota 6to be kefi me i to stava ol i monk e ebahti tupotiqta az po tupo serial4e ne sum gledala da go gledame kak si bur6e sopolite cql film prosto ideqta e razbiva6to tupa prosto cepi ot tupotiq razcepva sveta brat4e ebahti tupoto
:P
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Почти всички са тъпи може би като изключим най-добрия сериал на всички времена "Нашествие" , "Доктор Хаус" и няколко криминалета, всички сапунки отиват на боклука, особено безкрайните като "Блясък" и "Дързост и красота".
Te всичките,ама най-вече "Дързост и Красота",както аз и мойте фр му викаме : "Мерзост и Грозота" ... АХахХАХх .. Имам чувството,че и моите внуци ще го гледат,а за пра-внуците ми ще остане продължението ХАхахАХха....
spe6no otdelenie
lost.byffi.ali makbiil.advokatite ot neznam si kade si.otdadenost male toq serial maika mi go gleda6e otka4ah.trima bratq tri sestri.kloning ima i drugi ama prosto az o6te ne sym gi gledal
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хам че дързост и красота и сякжи такива бози,в които в 34566774 епизода не могат да се управят кои с кого спал кои на кого дъщеря и кой на кого е брат близнак аа и спешно отделение/смешно отдлеение и мъжки свят леле тоя сериял така и не го сфанах
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Дързост и красота + всички останали от този тип сапунки
Блясък
Агенция за запознанства Лавспринг
Спешно/Смешно отделение
Бъфи убийцата на вампири
Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Прекалено мн са за да ги изброя особенно някои по gtv![]()