- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-тъпият сериал.....?
"Дързост и красота" определено бие всички касаций за най- ужасни филми на света.....
Дързост и Красота егати забутания и прост филм вече ми се драйфа от него.Блясък същата история .разните сапунки и темподобни глупости без Непокорните"The OC и Анатомеията на Грей
Da to4no darzost i krasota e mn prost serial ama sigorno kato stanat seriite 1 mln. , togava 6te go sprat![]()
"Дързост и тъпота (красота)"![]()
Има един гръцки сериал дето го дават по Нова телевизия май ''Блясък'' се казваше
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
we give it all.
Durzost i krasota,blqsuk,america,kloning,bufi,ali makbiil,svatovnicata,tq i toi,prison break,marina,raneni du6i,3-ma bratq 3 sestri,turgovski centur,O.C,belisima,ot mestoprestuplenieto,las vegas,advokadska kantora,marisol,studena kruv,anatomiqta na grei,monk,doktor house,spe6no otdelenie,lubov bez granici,rosalinda,ot4aqni suprugi,otdadenost,agenciq za zapoznanstva lavspring,alo-alo,blondinka v knijarnicata i t.n![]()
"Блясък"![]()
![]()
![]()
Това е най-гадният филм,който съм гледала
.
Чета и не вярвам какви глупости пишете.
Как може LOST, Д-р Хаус, Бягство от затвора, Monk, Ally McBeal и други супер сериали, които са печелили Златен глобус,Емми и други десетки награди да наричате тъпи.Това говори за самите Вас.![]()
LOST има Златен глобус,38 спечелени награди и още 96 номинации.![]()
Д-р Хаус има два Златни глобуса,17 спечелени награди и 42 номинации.
Монк има Златен глобус,11 спечелени награди и 26 номинации.
Ако не ми вярвате сами си направете справкаhttp://imdb.com
По темата - Блясък,Дързост и Красота и всички сапунки направо ми късат нервичките.
Т'ва,че неможете да разберете смисъла на сериали като Лост и Др.Хаус говори за вас,че сте идиоти.Може да кажете,че не ви харесва,а не че е тъп.Идиътс.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
=D> хаха именно !Първоначално написано от be_true
Mi ot si4ki tupotii v klasaciite biqt "Tq i Toi" "Dyrzost i krasota" i "Blqsyk"![]()
Всички сапунки ги мразя,ама "Блясък" и "Дъртост и простота"
не мога да ги понасям! Ужасни са !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
O.С., Дързост и Красота, Блясък и всички латино американски боклуци..![]()
''ало ало''(ако още го има де) :P
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
0о много са...но да пробвам ... хм..
1 дързост и красота
2 али макбийл
3 всичките следобедни сериали по нова и бтв не им знам имената
4 адвокатите от бостън
5 агенция за запознанства Л...нещо си
6 бъфи убийцата на вампири
7 уил и грейс
8 дарма и грег
9 спешно и смешно отделение
10 O.C![]()
Имаше преди няколко години един "Трима братя три сестри" е на тоя съм се скъсвал да се хиля !![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
O.C
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Тъпи филми много, но класацията по най-голяма тъпня водят О.С. и ОТХ![]()
Леле като гледам как сме подкарали то не остана свестен сериал бе![]()
Nip/tuck
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
О0о0о по Fox-a,от малумен по-малумен сериал дават,например:
Бъфи,убийцата на въмпири,Агенция за запознанства Лав Спринг или както се казваше там,Вероника Марс е ебахти тъпнята,Смешно отделение е под всякаква критика и почти всичкте са ебахти жалките подобия на сериали,и тоя Дързост и Красота е просто съвършенно малумен сериал.
Ест Дързост и красота,всичките по бтв от 11,17 и там сапунки..,двама мъже и половина егати тъпнятаи имаше едно Джим и Грейс ли нещо такова тва пък е пълна скука
![]()