- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-тъпият сериал.....?
Еее мен много ме кефи.Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
сички сапунки по БТВ
Бъфи убийцата на вампири
.. абе общо взето сапунките![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
The Office - Адски тъп сериал.
И всички сапунки ,които дават по ефирните телевизий.
ПодкрепямПървоначално написано от trivium
Иначе сапунките са доста глупавки
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
О.C., Л-връзки, Зоро, 8 прости правила, Смешно отделение, Двама мъже и половина, Бъфи убийцата на вампири, Криминални уравнения..
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Колко истина има в словата ти!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1Първоначално написано от trivium
Дързост и красота и Oтдаденост .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Prison Break ---> Когато излезе това ми беше най-противният филм на света.... Сега съм му една то най-големите фенки... Майката м уе да вникнете във филма и да се осъзнаете какво ви дава той.
Не мога да си обясня как някои от вас сравняват толкова извесни филми с толкова добри персонажи (Д-р Хаус, Изгубени, Женени с деца, Бягство от затвора) с филми като "Дързост и красота", "Главнокомандващ" и "Адвокатите от Бостън" - Толкова безвкусно пколение като това не бях виждала. Ех сладка родино да ти имам поколението![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Дързост и красота и всякакви подобни простотии които запълват времето на пенсионерите![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
"Д-р Хаус", "Бягство от затвора", "Забранена любов", "Квартала на богатите", "ОТН", "Тя и той", "Блясък", "Развитие в застой", " *не знам си какви* връзки", "Сватовницата", "Сексът и града" и тн. и тн.
бахти спрелатаПървоначално написано от TheNewReligion
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
развитие в застой (даваха го по Fox Life)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Тъкмо се чудех за името на един друг много,много,много,мноооого тъп сериал и сега го видях в мнението преди моето.![]()
Лост, Бъфи, ОС, латино сапункиете - без изключения, Забранена любов - поредния гаф на българската телевия, Антураж, Кръцни-срежи, еЛ Връзки, Грозното Бети, Монк, Момчетата от Медисън авеню, Вероника Марс, Да, мило и още мноооооооооооооооого, мноооооооооооооооооогор мнооооооооооооооооооооооо оооого!
24. Не мога дори рекламата да му гледам.
Оо твърде много са.
ОC
OTH
Lost
Дързост и Красoта
Уил и Грейс
Вече и Бягство от затвора към тях.
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Али Макбийл
+1000000000000000000000000Първоначално написано от safetyMode
mn t1p serial..![]()
+1Първоначално написано от Анонимко