- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-тъпият сериал.....?
Дързост и Красота , Забранена любов , Шоуто на Азис.... и O.C. първият сезон беше готЕн нататък нз ...
![]()
бтв сте големи хейтъри как мое да мразите LOST ( Изгубени )![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
мн сте зле![]()
80% от тях са тъпино сигорно дързост и красота или както се казваше там...дори и да искам аз сигорно няма да имам възможност да гледам последния епизод
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Дързост и красота, Али МакБийл, Вероника Марс - тоя сериал съм гледала 5-6 серии, може и повече и въобще не схващам за какво става въпрос (аз ли съм индианец?!), Смешно отделение, има и мн други ама сега нещо не се сещам.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Блясък,Дързост и Красота..![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
оф ми нз.. ама най - интересен е др.Хаус![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
а да бе ся се сетихнай - тъпия сериал е LOST мой тъй се пишеше
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
Да,на баба любимите филмиПървоначално написано от slim__shadygirl
+Карълайн
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ем .. не знам точно някой определен ... Ама ако става дума за най-тъп явно ще да е някой Бразилски![]()
"Бог е мъртъв" - Ницше
"Ницше е мъртъв" - Бог
----------------------------
"От години вече съм в играта
знам как стават зад кулиса нещата..!
Още съм на Границата между двата Свята
... нито беден, нито богат , а по средата!!!"
по fox life половината
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уил и Грейс, еЛ-връзки, е такива
"Дързост и красота". И още 115 години да го въртят, все същата боза ще си остане. Хаха, в единия епизод казват: "Брук е бременна!" и новината се разпространява сред всички герои 20-25 епизода. Не, мерси. "Смешно отделение" и то е голяма тъпня. Простотии - бол.
Блясък!
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
"Дързост и красота","Вероника Марс","Смешно отделение","Али Макбийл"...
Определено LOST.Няма по тъп сериял от тоя заклевам се....5 сезона тия се са избубени бахти смешното...![]()
Дързост и Красота... аз доколото знам той е в застой.. няма никво развитие .. 10 серии едно и също ..То .. хората ще умрат докато го изгледат!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Дързост и красота определено. мале хора незнам дали знаете но тоя сериал се върти от 1987! мн е банален,се се върти едно и също.
А иначе и други ме дразнят, LOST, Тя и Той,Блясък и т.н.
Обичам да гледм сериалчета, и то много....направо съм пристрастена... :P Сапунките естествено са ми супер тъпи. Тука гледам че много хора не харесват О.С. Мене пък ме кефи супер много, но само първите 2 сезона...накрая...нямам думи. Иначе като най-тъп бих определила Смешно Отделение-много идиотски филм без никакъв смисъл :X
Kak ne haresvate Tq i Toi - mn zabavno serial4e e. Ina4e po temata - opredeleno po-golqma tapnq ot Darzost i krasota i Blqsak nqma, a baba mi gi gleda![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Забравих да добавя "Блясък".![]()