здравейте!Пускам тази тема за да споделя болката си и за да чуя и вашите мнения.Историята е доста заплетена.Накратко казано започнах връзка с мъж на 24 год....аз съм на 16.Знам какво ще си помислите-тя е малка и глупава,излъгана от него и тн. Но човека не е такъв-той е сериозен,добър, отговорен и не от типовете които само свалят мацки и се живеят живота.Казах на родителите си понеже града в който живея е малък и вс. се знае.Последваха караници,както и очаквах.Оказа се че майката на човека е болна от шизофрения .Приключих връзката с мисълта ,че така е по -добре за него,защото аз ще ида да уча след 2 год и най-вероятно вс ще приключи.Мисля, че е по-добре сега отколкото тогава-само да му загубя времето..Той преди год. може и повече е приключил 6 годишна връзка и не искам нещата да се повтарят.Родителите ми ми кават .че не за мен,че няма бъдеще връзката ми,защото сме мн. различи ..той работи с баща си-дървообработка..аз ще уча ...и са прави.От както приключих нещата се чувсвам ужасно...плача постоянно,искам да умра и съм депресирана.Но може би щеше да ми да ми е по-лесно, ако не бях разбрала, че той се чувствал като боклук.Мислех,че не се е привързал и не му пука мн. мн. Мислех да му звънна или пратя смс да видя как е ..защото ми липсва,но сега се отказвам защото той ще реши, че нз какво искам и само ще му стане гадно.Незнам какво да правя ..щом постъпвам правилно защо се чувствам все едно са ми истръгнали сърцето,защо постоянно ми се плаче и искам да съм с него.Получавам два вида съвети.Първия да оставя нещата така,колкото и да ми е трудно.До една степен съм съгласна,защото каквото и да направя нещата все до едно място ще стигнат.Втория да му пиша,да се видим...И това ми се иска да направя,защото не мога да спя с мисълта че той си мисли че искам това,че не ми пука за него...поне ще му покажа,че не съм го забравила,че мисля за него...Единственото което знам е че искам да съм с него,но не е правилно и не може.Няма и как да крия с кой излизам,защото тук всичко се разбира.Дано сте разбрали какви смесени чувства се крият в мен.