- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс.
Има ли тук момичета които са се нааквали след анален секс?Или момчета на които се е случвало гаджето им да се наака след анален?Искам да знам дали е просто оцапан презарватива или момичето направо се изхожда?Питам защото моята френдка вече на два пъти вече се изходи направо.Мислите ли че е в реда на нещата?Знам че се случва изцапване ама изхождане за сефте ми се случва.предипните с които съм правил анален само са го оцапвали.Та нормално ли е как мислите?
mi moje i da ne e mn normalno nzПървоначално написано от Picha_S_Moskvicha
a ti na kolko si?
Ами на 18 съм а гаджето ми е на 16?Защо къде е връзката?
Мисля че не е нормално.Защото тя има уста с която да каже,че и се ходи до тоалетна.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
mi pri men izcapvane na prezervativa po4ti vinagi ima, no dosega za 6tastie ne sa se....
naakvali![]()
![]()
Za predpo4itane e (pone spored men) po vreme na analen sex, momi4eto da e otgore . Pri tazi poza izcapvaneto na prezervativa e minimalno![]()
Не съм правила анален секс. След тая тема няма и да правя. :|
Правила съм 1 път и презервативът беше идеално чист след това. Но го правихме в мисионерската поза и той го извади бавно и внимателно.
Първоначално написано от phobia
и аз така
Mi i az sam praila vednuj i ima6e samo izcapvane ... ne mi se e slu4valo izhojdane i dano da ne se slu4i![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
толкова се възбужда че се наааква![]()
![]()
![]()
Tc tc tc ti si i prasnal gaza na gorkata...nqma da se nasere...mi normalno e....mislq 4e nqma momi4eto deto ne e capalo dosega ,ne se pravi na mnogo oborotna KREM4E a si priznai.Svalqm 6apka na MILENA_PLD za smelostyta i 4e si prinza pred si4ki...Evala mace...Има ли тук момичета които са се нааквали след анален секс?Или момчета на които се е случвало гаджето им да се наака след анален?Искам да знам дали е просто оцапан презарватива или момичето направо се изхожда?Питам защото моята френдка вече на два пъти вече се изходи направо.Мислите ли че е в реда на нещата?Знам че се случва изцапване ама изхождане за сефте ми се случва.предипните с които съм правил анален само са го оцапвали.Та нормално ли е как мислите?
Аз също не съм правила, но мисля че е нормално![]()
Ami nasirala sam se slu4valo se normalno e.Capala sam go sa6to.No vse pak kakto sam kazvala v drugi temi za analniq sex tva e zadnik vse pak ne e apteka.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
мамка му а уж било предимство на аналния секс че можеш да го правиш спокойно без презерватив... едвали ще е толкова спокойно...![]()
Capala sam go...Spored mene e normalno momi4eto da se izpusne....Vse pak muskula e raz6iren otzad sled samiq akt.
Az da kaja...pravih predi 1-2 godini edin put s edna priqtelka.Tq go iska6e,a i az ne bqh protiv i probvahme.Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...![]()
Za tova si pravete klizma.Ne znam kakvo 6te6e da stane,ako si be6e izkarala lainoto sled seksa...
Ako ne mi vqrvate,bruknete si sprust v anusa..90% 6te napipate tvurdo laino na pone 1-2 sm ot dupkata![]()
Първоначално написано от ;6081741
харесва ми честността ти
пич , дай Боже да не ти се случва тогава :Д:Д
vs16nost v pove4eto slu4ai to se poqvqva tam malko predi hodeneto do WC taka 4e nqma problem az ne s1m si pravila klizma kato re6ih da probvam i vsi4ko si be6e nared priqtelqt mi daje iska pak ....Първоначално написано от Анонимко
Аз пък послушах slun4ice и тя се оказа права-за позата, за честотата-за всичко.
+1 =D>Първоначално написано от Анонимко
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
На мен не ми се е случвало нито едно от двете...Има си клизми за тая цел, толкова ли е трудно...
mi mislq che e normalno..ako mn barzo go vadi..neshto takova mai beshe..pak na mene nikoga ne mi se e sluchvalo..da se izpusna
a i ne e bil izcapan...vaobshte
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от krem4et0
Radvam se 4e sum bila ot polza i vsi4ko e minalo dobre
![]()
Ina4e na men ne mi se e sly4valo nito da go izcapam nito ne6to drygo no az go pravia samo v misionerskata za6toto sled kato sum legnala po grub i moga sama da go izvadia kolkoto bavno iskam 6ansa da se izpysna e minimalen![]()