.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

Picha_S_Moskvicha
    Guest

Анален секс.

Има ли тук момичета които са се нааквали след анален секс?Или момчета на които се е случвало гаджето им да се наака след анален?Искам да знам дали е просто оцапан презарватива или момичето направо се изхожда?Питам защото моята френдка вече на два пъти вече се изходи направо.Мислите ли че е в реда на нещата?Знам че се случва изцапване ама изхождане за сефте ми се случва.предипните с които съм правил анален само са го оцапвали.Та нормално ли е как мислите?

Guest

Re: Анален секс.

Цитирай Първоначално написано от Picha_S_Moskvicha
    Има ли тук момичета които са се нааквали след анален секс?Или момчета на които се е случвало гаджето им да се наака след анален?Искам да знам дали е просто оцапан презарватива или момичето направо се изхожда?Питам защото моята френдка вече на два пъти вече се изходи направо.Мислите ли че е в реда на нещата?Знам че се случва изцапване ама изхождане за сефте ми се случва.предипните с които съм правил анален само са го оцапвали.Та нормално ли е как мислите?
    mi moje i da ne e mn normalno nz a ti na kolko si?

Picha_S_Moskvicha
    Guest

здр

Ами на 18 съм а гаджето ми е на 16?Защо къде е връзката?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Мисля че не е нормално.Защото тя има уста с която да каже,че и се ходи до тоалетна.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Разград
    mi pri men izcapvane na prezervativa po4ti vinagi ima, no dosega za 6tastie ne sa se....
    naakvali
    Za predpo4itane e (pone spored men) po vreme na analen sex, momi4eto da e otgore . Pri tazi poza izcapvaneto na prezervativa e minimalno

И при бившата ми приятелка така ставаше но при зегашната не

Не съм правила анален секс. След тая тема няма и да правя. :|

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм 1 път и презервативът беше идеално чист след това. Но го правихме в мисионерската поза и той го извади бавно и внимателно.

Ми има кенефи,клизми,рецини и секви други простотий бе х'ора!

Цитирай Първоначално написано от phobia
    Не съм правила анален секс. След тая тема няма и да правя.
    и аз така

Град
    mAinA cItY...
    Mi i az sam praila vednuj i ima6e samo izcapvane ... ne mi se e slu4valo izhojdane i dano da ne se slu4i
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

толкова се възбужда че се наааква

Guest

f

Tc tc tc ti si i prasnal gaza na gorkata...nqma da se nasere...mi normalno e....mislq 4e nqma momi4eto deto ne e capalo dosega ,ne se pravi na mnogo oborotna KREM4E a si priznai.Svalqm 6apka na MILENA_PLD za smelostyta i 4e si prinza pred si4ki...Evala mace...

Град
    Плевен ..
    Аз също не съм правила, но мисля че е нормално

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

hi

Ami nasirala sam se slu4valo se normalno e.Capala sam go sa6to.No vse pak kakto sam kazvala v drugi temi za analniq sex tva e zadnik vse pak ne e apteka.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

0o
    Guest
    мамка му а уж било предимство на аналния секс че можеш да го правиш спокойно без презерватив... едвали ще е толкова спокойно...

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

Capala sam go...Spored mene e normalno momi4eto da se izpusne....Vse pak muskula e raz6iren otzad sled samiq akt.

Guest

loboda

Az da kaja...pravih predi 1-2 godini edin put s edna priqtelka.Tq go iska6e,a i az ne bqh protiv i probvahme.Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...
    Za tova si pravete klizma.Ne znam kakvo 6te6e da stane,ako si be6e izkarala lainoto sled seksa...
    Ako ne mi vqrvate,bruknete si sprust v anusa..90% 6te napipate tvurdo laino na pone 1-2 sm ot dupkata

Цитирай Първоначално написано от ;6081741
    Az da kaja...pravih predi 1-2 godini edin put s edna priqtelka.Tq go iska6e,a i az ne bqh protiv i probvahme.Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...
    Za tova si pravete klizma.Ne znam kakvo 6te6e da stane,ako si be6e izkarala lainoto sled seksa...
    Ako ne mi vqrvate,bruknete si sprust v anusa..90% 6te napipate tvurdo laino na pone 1-2 sm ot dupkata
    харесва ми честността ти пич , дай Боже да не ти се случва тогава :Д:Д

Guest

Re: loboda

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vs16nost v pove4eto slu4ai to se poqvqva tam malko predi hodeneto do WC taka 4e nqma problem az ne s1m si pravila klizma kato re6ih da probvam i vsi4ko si be6e nared priqtelqt mi daje iska pak ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък послушах slun4ice и тя се оказа права-за позата, за честотата-за всичко.

Град
    mAinA cItY...

Re: f

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tc tc tc ti si i prasnal gaza na gorkata...nqma da se nasere...mi normalno e....mislq 4e nqma momi4eto deto ne e capalo dosega ,ne se pravi na mnogo oborotna KREM4E a si priznai.Svalqm 6apka na MILENA_PLD za smelostyta i 4e si prinza pred si4ki...Evala mace...
    +1 =D>
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

На мен не ми се е случвало нито едно от двете...Има си клизми за тая цел, толкова ли е трудно...

Град
    LuNaTa
    mi mislq che e normalno ..ako mn barzo go vadi..neshto takova mai beshe..pak na mene nikoga ne mi se e sluchvalo..da se izpusna a i ne e bil izcapan...vaobshte
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пък послушах slun4ice и тя се оказа права-за позата, за честотата-за всичко.
    Radvam se 4e sum bila ot polza i vsi4ko e minalo dobre

Ina4e na men ne mi se e sly4valo nito da go izcapam nito ne6to drygo no az go pravia samo v misionerskata za6toto sled kato sum legnala po grub i moga sama da go izvadia kolkoto bavno iskam 6ansa da se izpysna e minimalen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си