- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс.
Е защо ме излагаш така пред момичето деееее .... тъкмо си намерихме общ език за лайна, а ти тук намеша моята педерастка персонификация! Пуууу!
[quote="XxMyselFxX"][quote="Tro4o"]вие да не падате от небето да не виждате такива неща за първи пътПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
Заек ти си нали![]()
ЕБати човека
той е тоя дебелиятПървоначално написано от Devil91
не ония другият![]()
Хахахаххахахха изплашихте момичето хахахаххахаха![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Tro4o
![]()
![]()
![]()
А според мен ако това си ти, си ебати и готиния фенПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
даже избягаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
айде ся кажи си де ?![]()
те това е - нито разбрах дали има неакащо женско, нито успях да си прикоткам таа малката да ме води на сладкарница ... миче, ела ме вземи от детската градина в 15:00 ...
Спотайва се тоя заек, дали си го разкрил незнам, трябва да си каже самПървоначално написано от Tro4o
![]()
Мися че ние с колегата Tro4o те провалихме, гадняри сме
Еми нищо! Бог ще ви прости! Той и без това ми каза оня ден докато пихме количка у оремако да се пазя девствен, иначе няма да видя анални удовлствия у Ада и те така ... съдба да му ебеш майката!
Е те значи яз съм изгорел, нема да видя грам удоволствие, да се у кратунатаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
Абе зайо, ти май си усещал какво е в теб да се влее топла спермаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
Та за това само за анални удоволстия говориш![]()
Мани ме ти мене, Пупка ... аз съм стара мастия - бий ме и ми викай мръсница! Ма кажи ти дали си усещала топлата спермичка?
Бас държа че е мръсница дето вика всичко вътре или може би завижда за това че х*й е виждала само по телевизията и контрабанда то като ги няма технитеПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
или вечер се прави че спи и след 12 часа гледа ХХХЛПървоначално написано от Devil91
![]()
Ако не бях, щеше ли да те питам бе зайчеПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
на мен това ми е любима, да усетя как набъбва, започва да пулсира, и да ме затопли така да се каже
![]()
Ааа Пупка, ти си от наш'те значи ... щом си намерила универсален начин да се затопляш, пак добре ... я ла у нашта кочина у skype-то да си поговоркаме за разни нещица - цък тук -
просто сигурно й идва на момента и тя не се усеща как става изхождането...а за цапането съм чувала
Миличък, ти кога за последно си правил сексПървоначално написано от Tro4o
аз знощи а ти
![]()
bebs_ ти даваш ли анално и имала ли си сконфузни ситуации?
Днес сутринта, апропо и снощиПървоначално написано от pupi
![]()
и ..проблем ли е?Първоначално написано от scoobydors
![]()
Sinan Sakic rulzzz