- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс.
Пъ опитай и ща разберешПървоначално написано от varnen4e
![]()
Може, защо да не може ... ма после ще започнем да ти викаме млекаря ... после ще ти обясня защо!
Sexita, имаш отговор на коментара на видеото в тубата!
AмиПървоначално написано от Devil91
![]()
![]()
ще падна от смях
Офсоооооооо
не можеш секи ден да ги правиш![]()
това го знае всяко хлапе
Първоначално написано от h0s7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Хаха добре де аз пък да питам - а нормално ли е нищо да няма? Правила съм анален секс с моя приятел 5 - 6 пъти и никога е нямало нищо аз винаги съм гледала и него съм го питала и никога няма нищо, а м/у другото го правим без презерватив и аналния и нормалния секс![]()
Ако не се е насрала като си й го сложил има ли файда , то весело ли ще е въобще ?
Aiyo this is the Boot Camp Show, I`m your host, I love french toast and bitches thats high post, like chocolate girl![]()
Giving a shout out to all the murderers, thieves, armed robbers
Serial killers, phychos, lunatics, crackheads, mental patients
Mental retards, and a special shoutout to all the niggas with AIDS, peace
И аз не съм и едва ли ще правя![]()
да ва еба в посерковците...![]()
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Ами пич к'во праиш анален секс като не знаеш толова работи ? ТРЯБВА да се изкара Бавно и Внимателно, а не да го издърпаш като въже. За тва е станало така. На 18 си се пак мамкамуНа възрастта на приятелката ти сън и съм девтсвен ама тва не пречи да знам
Та относно мнението ми нека по опитните да го потвърдят или отхвърлят.
Като те гледам кво готино момиче си пък да се излагаш така ..Земи се стегни малко,хубаво момиче пък такива лайна да сере.Бати дрислата дето си била.....И бая ли се насра?Първоначално написано от Misha91
+1Първоначално написано от varnen4e
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Като знаеш, че не можеш и че тя винаги се насира...го правете само когато тя се оплаква от запек.Така ще и решиш проблема!![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Като знаеш, че не можеш и че тя винаги се насира...го правете само когато тя се оплаква от запек.Така ще и решиш проблема!![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Мда можеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
kaji na priqtelkata si da si kupi jensko dushche i da se prochistva s tqh predi seks i nai vajnoto da ide da se izaka predi da pochnete i vsichko shte e okay![]()
Ами да нормално е ,но зависи и от тебе дали ще се случи.Имала съм случаи когато съм се насирала след анален и ситуацията е много кофти за момичето повярвай ми.Бъди по внимателен.Първоначално написано от Picha_S_Moskvicha
Споко Ками...случва се.Не си първата насрала се след анален секс,няма и да си последната.По темата случвало се е да се наака момичето и не знам защо тя се е чувствла гузна и виновна,въпреки,че и аз съм имал вина за случлито се 100%.Първоначално написано от Kami92
Това се случва, когато момчето го вкара отведнъж. Първо трябва малко по-нежно и после вече както си искате, а не сваляй гащите и на ти на ти! А иначе преди анален секс би трябвало да се изходиш и да се измиеш, за да не стават такива изцепки, при които и на двамата им става кофти!Първоначално написано от MrBig
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
То затва римляните са измислили клизмите - за да няма такива изцепки.
Сладурче, не знам дали си наясно но клизмите са един от най-добрите методи за изчистване на организма. Всеки полага грижи за външната чистота, нормално е да се погрижи и за вътрешната си чистота, като започне най-напред с дебелото черво...