- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс.
аз не съм в тоя форум да пръщя от акъл, ама тенкси![]()
Последно редактирано от ccdesigns : 01-06-2012 на 19:24
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от ;6081741
харесва ми честността ти
пич , дай Боже да не ти се случва тогава :Д:Д
еее мамаму стара проклета долна смотана ненаучена ДА ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да попитам колко от момчетата, защитаващи клизмата в последната страница, са си правили такава.
Отворковци. Като си напъхате маркуч в собствените си задници, тогава имате право на глас.
Абе кфи са тия насирания и прочие ... Вие за тоалетна не сте ли чували ? хах Приятелката ми Нито 1 пъте не го е цапала или изпускала , вие как ги набивате тея пишки там се работи нежно и внимателно ... Ужас Ако ми се случи ще ми остане трайна психическа травма макар , че не съм гнуслив![]()
Не, защо?
Дразни ме, че мъжките са толкова категорични за женски неща, които даже не са толкова необходими, колкото се опитват да ги изкарат (говоря за въпросната клизма в частност).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защото прозвуча всякаш клизмата е нещо супер неприятно и отвратително.
Клизмата не се отнася към женските неща. Клизми си правят и хомосексуалните мъже. лизми се правят и при хроничен запек. Ти какво си мислиш, че е предназначена единствено и само за анален секс ли?А колкото до това дали е необходимост - за едни може да е, за други да не е. Лична преценка.
Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 01-08-2012 на 20:36
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Калпазанката го беше казала - при редовна дефекация не е необходима.
Лейди, не съм индианец, знам по какви причини се прави клизма. И да, за мен е супер неприятна мисъл да ми вкарам/да си вкарам сама маркуч в дупето и да си вливам течност в дебелото черво.
Никое момче няма право да настоява толкова за нещо, което не е пробвал и не знае как е. Още повече, че подскачат като ужилени, като стане дума за техните задници.
Щом ти е неприятно - не го правиш. Не всички настояват. Някой ги е гнус. Аз такъв секс не съм правил и за момента не мисля да правя. Не защото ме е гнус, а просто не ми се прави там.. предпочитам на другото място. Клизмата в повечето пъти е много болезнена, но при този вид секс е просто наложителна. Особено, ако момичето дава зор да се прави.. ми да изпълни тези неща и да стане както хората.
Или к'во: Тя напира, разгорещена е, всичко е ток, атмосферата е романтична, чаршафи-маршафи, свещи и куп глупости.. момчето чака.. момичето отива в нужника.. следва изумителен шум.. какво по дяволите става-пита момчето.. явно е яла светкавици и сега тропа гръмотевици.. лекичко се забърсва, ама лекичко така.. и да дойде да й лижа смръдливата дупка.. бах й майката проклета.
Момчетата (нормалните) не го правят, но ако се наложи поради еди какво си свързано с болницата.. инак нормално да подскачат.. НО тях не ги ебат отзад (НОРМАЛНИТЕ!) и не го искат..
"Немедицинска употреба:
Много хора прилагат клизма заради приятните сексуални усещания, които им създава.
Малки клизми може да се използват преди анален секс, за да избегнат риска от инфекция и замърсяване. Други, които практикуват анален секс, използват клизма, за да увеличат усещането по време на акта."
![]()
Последно редактирано от Irti : 01-09-2012 на 06:53
Ох, моля ти се.
Не е "просто наложителна", обясних защо. Ако момичето е минало през тоалетната до 2-3 часа преди акта, след което се е измила или поне забърсала старателно с мокри кърпички, няма абсолютно никакъв проблем и възможност за гаф.
Ако не е минала, просто не правят анален секс. Просто като фасул, не виждам за какво развиваш нелепи ситуации.
И да спомена, че съм правила анален секс и съм имала достатъчно заигравки в тази област, за да знам какво говоря.
За теб не е. За мен е. Това е излишен спор, който няма смисъл да продължи. Нелепи ситуации, които на един приятел му се случиха.. хаха. Разбира се без ироничното сране, което добавих. Два месеца по доктори после с един куп инфекции.. уж е бил с кондом, а какво е правил не знам..
Тези мокри кърпички въобще не ги признавам.. особено, когато говорим за лайняната река отзад. Да се изходи, да се забърше и да я лижа. Е няма как да стане при мен. Тя дали би искала да ми лиже задника след като изляза от "Белият дом". Ако момичето иска - ще се постарае. За да е приятно за всички, а не само за нея.. пък на този, че му е кофти и че еди какво си го мани.. кучета го яли там.
Когато ти извива постоянно да го правите там.. то ти писва.
Аз ставам, ако пишеш нещо ще го прочета после някога..
![]()
2007 година
Hostis Honori Invidia