- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс.
гадно е, аз имах запек наскоро и усетих какво вероятно изпитва едно момиче, не бих искал да го причиня на някой който обичам...
ама за запека да доразкажа, братоци нема такова нещо - препотих се 3 пъти и после 2 дена ме боля гъза!ако така боли като ти вкарат х*й в задника не знам кое момиче би дало
![]()
Как си знаех само ,че тая кучка DARLA_F ще се обади..на всяка тенджера капак ...Ами ще споделя какво толкоз,все пак нали за това е форум;всеки дето се е сбълскал с някакъв проблем да го сподели и да се намери решение за него да не се случи на друг...А ти като искаш не чети моите мнения и гледай себе си!!Първоначално написано от darla_f
ами ако преди това момичето се е изходило възможно е да няма изцепки![]()
:}}}
Ама жените акат ли?![]()
и що какПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
големи, зелни,редки и всякакви такива![]()
Значи аз правилно съм се насочил към геОвете ... разочаровах се от жените ...
Може само да се добави още малко лубрикант допълнително за да стане по леко и естествено бавно че инак .......... ще се пее "Как болиии"Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
се едно аз да се насочвам към жените щото момчетата акат сяко същество акаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
колкото и смешно да звучи
![]()
XxMyselFxX, това на аватара ти ли си? Ако си ти, глей каква си симпатяга ... пък като си помисля, че акаш ... и всичко романтично у мен умира и се гърчи в безмерни болки, насред акащата ти похот ...
Аз мисля че е тя, познах ли?Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
?![]()
В сладкарница Малинка, с тебе бяхме дваминка, а навънка дъжда ромоли ... кап кап ... как не ви е срам да акате ... сериозно се отвратих! Все едно разбрах, че Дедо Мраз не съществува ...
Познал съм, ух на мама умника съмПървоначално написано от XxMyselFxX
![]()
Човещинка, ко да прайшПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
това си е физиология.няма нищо по естествено от естествените нужди на човека.
абе секи акаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
Е да де, ма мен ме интересува конкретно ти защо акаш! Глей каква си хубавица мамина, пък акаш ... е бива ли такова нещо, бива ли - питам аз?
И ся трябва само да пусне култовата реплика "Хубав човек, лоши работи в себе си недържи"Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
Ъъъ момчетата акат повече от момичетатаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
аз акам много рядко през повечето време пишкам
![]()
Ааа викаш значи теорията за женското акане се оказва вярна. Понеже женичките сте стиснати същества, цял месец ядете и си го складирате, съответно качвате килограми и от веднъж АК АК и айдееее 10 кг долница ...![]()
не аз не ям като свиняПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
То въпроса не опира до това как ядеш, а какви количества храна натрупваш и складираш през срока на фекало съхранението ... не мислиш ли?
от де да знамПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
http://www.youtube.com/watch?v=KM60ErVbZXgПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
я си кажи това не си ли ти а ?![]()
сега какво се правиш тука
ГЕЙ със Гей
а тука ми се прави на заек