.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 178
    Супер фен
    гадно е, аз имах запек наскоро и усетих какво вероятно изпитва едно момиче, не бих искал да го причиня на някой който обичам...
    ама за запека да доразкажа, братоци нема такова нещо - препотих се 3 пъти и после 2 дена ме боля гъза! ако така боли като ти вкарат х*й в задника не знам кое момиче би дало

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от JIVOTNOTO
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    milena_pld
    geri_sweet
    Тва е ако за тея дето са се посирали от форума...може да добавиш и Misha_91 както и Margo_93....Мишата си е признала в предишните страници ,а Маргото май беше в друга тема
    tq Misha_91 obi4a da si razprostranqva mizeriite i tova kak i "razporvat guza" suvsem redovno.4estno kazano ot izkaza na tova momi4e mi se povru6ta!
    Как си знаех само ,че тая кучка DARLA_F ще се обади..на всяка тенджера капак ...Ами ще споделя какво толкоз,все пак нали за това е форум;всеки дето се е сбълскал с някакъв проблем да го сподели и да се намери решение за него да не се случи на друг...А ти като искаш не чети моите мнения и гледай себе си!!

ами ако преди това момичето се е изходило възможно е да няма изцепки
    :}}}

Ама жените акат ли?

Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Ама жените акат ли?
    и що как
    големи, зелни,редки и всякакви такива

Значи аз правилно съм се насочил към геОвете ... разочаровах се от жените ...

Тука няма зависимости - това е все едно да обориш законите за физиката за деформацията на материята ...
    Може само да се добави още малко лубрикант допълнително за да стане по леко и естествено бавно че инак .......... ще се пее "Как болиии"

Значи аз правилно съм се насочил към геОвете ... разочаровах се от жените ...
    се едно аз да се насочвам към жените щото момчетата акат сяко същество ака колкото и смешно да звучи

XxMyselFxX, това на аватара ти ли си? Ако си ти, глей каква си симпатяга ... пък като си помисля, че акаш ... и всичко романтично у мен умира и се гърчи в безмерни болки, насред акащата ти похот ...

XxMyselFxX, това на аватара ти ли си? Ако си ти, глей каква си симпатяга ... пък като си помисля, че акаш ... и всичко романтично у мен умира и се гърчи в безмерни болки, насред акащата ти похот ...
    Аз мисля че е тя, познах ли?
    ?

В сладкарница Малинка, с тебе бяхме дваминка, а навънка дъжда ромоли ... кап кап ... как не ви е срам да акате ... сериозно се отвратих! Все едно разбрах, че Дедо Мраз не съществува ...

Цитирай Първоначално написано от XxMyselFxX
    Познал съм, ух на мама умника съм

В сладкарница Малинка, с тебе бяхме дваминка, а навънка дъжда ромоли ... кап кап ... как не ви е срам да акате ... сериозно се отвратих! Все едно разбрах, че Дедо Мраз не съществува ...
    Човещинка, ко да прайш

това си е физиология.няма нищо по естествено от естествените нужди на човека.

абе секи ака

Е да де, ма мен ме интересува конкретно ти защо акаш! Глей каква си хубавица мамина, пък акаш ... е бива ли такова нещо, бива ли - питам аз?

Е да де, ма мен ме интересува конкретно ти защо акаш! Глей каква си хубавица мамина, пък акаш ... е бива ли такова нещо, бива ли - питам аз?
    И ся трябва само да пусне култовата реплика "Хубав човек, лоши работи в себе си недържи"

Ъъъ момчетата акат повече от момичетата аз акам много рядко през повечето време пишкам

Ааа викаш значи теорията за женското акане се оказва вярна. Понеже женичките сте стиснати същества, цял месец ядете и си го складирате, съответно качвате килограми и от веднъж АК АК и айдееее 10 кг долница ...

Ааа викаш значи теорията за женското акане се оказва вярна. Понеже женичките сте стиснати същества, цял месец ядете и си го складирате, съответно качвате килограми и от веднъж АК АК и айдееее 10 кг долница ...
    не аз не ям като свиня

То въпроса не опира до това как ядеш, а какви количества храна натрупваш и складираш през срока на фекало съхранението ... не мислиш ли?

То въпроса не опира до това как ядеш, а какви количества храна натрупваш и складираш през срока на фекало съхранението ... не мислиш ли?
    от де да знам

http://www.youtube.com/watch?v=KM60ErVbZXg

я си кажи това не си ли ти а ?
    сега какво се правиш тука
    ГЕЙ със Гей

а тука ми се прави на заек

Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    http://www.youtube.com/watch?v=KM60ErVbZXg

я си кажи това не си ли ти а ?
    сега какво се правиш тука
    ГЕЙ със Гей

а тука ми се прави на заек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си