.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 178
    Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    Като се научиш да пишеш на български тогава!
    aз мога да си пиша както си искам, ма ти ако мислеше с гъза си, щеше да си по-умна (нормално, като се има впредвид къв е)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ccdesigns
    аз не съм в тоя форум да пръщя от акъл, ама тенкси
    Последно редактирано от ccdesigns : 01-06-2012 на 19:24
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ;6081741
    Az da kaja...pravih predi 1-2 godini edin put s edna priqtelka.Tq go iska6e,a i az ne bqh protiv i probvahme.Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...
    Za tova si pravete klizma.Ne znam kakvo 6te6e da stane,ako si be6e izkarala lainoto sled seksa...
    Ako ne mi vqrvate,bruknete si sprust v anusa..90% 6te napipate tvurdo laino na pone 1-2 sm ot dupkata
    харесва ми честността ти пич , дай Боже да не ти се случва тогава :Д:Д

еее мамаму стара проклета долна смотана ненаучена ДА ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Oba4e s glavi4kata na huq mi napipah edno lajno i mi stana tolkova gnusno,tolkova mi padna v o4ite tva momi4e,4e...ujas napravo...

anonymous708973
    Guest
    Искам да попитам колко от момчетата, защитаващи клизмата в последната страница, са си правили такава.
    Отворковци. Като си напъхате маркуч в собствените си задници, тогава имате право на глас.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    То пък ти с такива изказвания пращиш от акъл!

Иначе мацката е права клизмата може да ти докара лениви черва!
    Лениви черва - ако си правиш по 10 клизми на ден

Цитирай Първоначално написано от Picha_S_Moskvicha Виж мнението
    Има ли тук момичета които са се нааквали след анален секс?Или момчета на които се е случвало гаджето им да се наака след анален?Искам да знам дали е просто оцапан презарватива или момичето направо се изхожда?Питам защото моята френдка вече на два пъти вече се изходи направо.Мислите ли че е в реда на нещата?Знам че се случва изцапване ама изхождане за сефте ми се случва.предипните с които съм правил анален само са го оцапвали.Та нормално ли е как мислите?
    Щом се наакват от нормален размер аз кат им вкарам моя меч напрао ша осерът орталъка. даже ми викат насирателя

ЖЙЦА! ТОК У ДУПЕТО ЪЕААААААААААААААА ХОЙ ХОЙ ХОЙ! СПАМИ ОЩЕ СПАМИ БАН ОТ ГАРЕНА!!!

Абе кфи са тия насирания и прочие ... Вие за тоалетна не сте ли чували ? хах Приятелката ми Нито 1 пъте не го е цапала или изпускала , вие как ги набивате тея пишки там се работи нежно и внимателно ... Ужас Ако ми се случи ще ми остане трайна психическа травма макар , че не съм гнуслив

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искам да попитам колко от момчетата, защитаващи клизмата в последната страница, са си правили такава.
    Отворковци. Като си напъхате маркуч в собствените си задници, тогава имате право на глас.
    Що? Ти пробвала ли си, че да знаеш какво е?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Не, защо?

Дразни ме, че мъжките са толкова категорични за женски неща, които даже не са толкова необходими, колкото се опитват да ги изкарат (говоря за въпросната клизма в частност).

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не, защо?

Дразни ме, че мъжките са толкова категорични за женски неща, които даже не са толкова необходими, колкото се опитват да ги изкарат (говоря за въпросната клизма в частност).
    Абе при аналния секс си е необходима клизмата. Без нея е твърде рисковано за гафове и като цяло не е толкова страшна. Макар че според мен е по-страшна от самия анален.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не, защо?
    Защото прозвуча всякаш клизмата е нещо супер неприятно и отвратително.

Клизмата не се отнася към женските неща. Клизми си правят и хомосексуалните мъже. лизми се правят и при хроничен запек. Ти какво си мислиш, че е предназначена единствено и само за анален секс ли?А колкото до това дали е необходимост - за едни може да е, за други да не е. Лична преценка.
    Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 01-08-2012 на 20:36
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Калпазанката го беше казала - при редовна дефекация не е необходима.

Лейди, не съм индианец, знам по какви причини се прави клизма. И да, за мен е супер неприятна мисъл да ми вкарам/да си вкарам сама маркуч в дупето и да си вливам течност в дебелото черво.

Никое момче няма право да настоява толкова за нещо, което не е пробвал и не знае как е. Още повече, че подскачат като ужилени, като стане дума за техните задници.

Супер фен Аватара на Irti
    Калпазанката го беше казала - при редовна дефекация не е необходима.

Лейди, не съм индианец, знам по какви причини се прави клизма. И да, за мен е супер неприятна мисъл да ми вкарам/да си вкарам сама маркуч в дупето и да си вливам течност в дебелото черво.

Никое момче няма право да настоява толкова за нещо, което не е пробвал и не знае как е. Още повече, че подскачат като ужилени, като стане дума за техните задници.
    Щом ти е неприятно - не го правиш. Не всички настояват. Някой ги е гнус. Аз такъв секс не съм правил и за момента не мисля да правя. Не защото ме е гнус, а просто не ми се прави там.. предпочитам на другото място. Клизмата в повечето пъти е много болезнена, но при този вид секс е просто наложителна. Особено, ако момичето дава зор да се прави.. ми да изпълни тези неща и да стане както хората.

Или к'во: Тя напира, разгорещена е, всичко е ток, атмосферата е романтична, чаршафи-маршафи, свещи и куп глупости.. момчето чака.. момичето отива в нужника.. следва изумителен шум.. какво по дяволите става-пита момчето.. явно е яла светкавици и сега тропа гръмотевици.. лекичко се забърсва, ама лекичко така.. и да дойде да й лижа смръдливата дупка.. бах й майката проклета.

Момчетата (нормалните) не го правят, но ако се наложи поради еди какво си свързано с болницата.. инак нормално да подскачат.. НО тях не ги ебат отзад (НОРМАЛНИТЕ!) и не го искат..

"Немедицинска употреба:

Много хора прилагат клизма заради приятните сексуални усещания, които им създава.
    Малки клизми може да се използват преди анален секс, за да избегнат риска от инфекция и замърсяване. Други, които практикуват анален секс, използват клизма, за да увеличат усещането по време на акта."

Последно редактирано от Irti : 01-09-2012 на 06:53

anonymous708973
    Guest
    Ох, моля ти се.
    Не е "просто наложителна", обясних защо. Ако момичето е минало през тоалетната до 2-3 часа преди акта, след което се е измила или поне забърсала старателно с мокри кърпички, няма абсолютно никакъв проблем и възможност за гаф.
    Ако не е минала, просто не правят анален секс. Просто като фасул, не виждам за какво развиваш нелепи ситуации.

И да спомена, че съм правила анален секс и съм имала достатъчно заигравки в тази област, за да знам какво говоря.

Супер фен Аватара на Irti
    За теб не е. За мен е. Това е излишен спор, който няма смисъл да продължи. Нелепи ситуации, които на един приятел му се случиха.. хаха. Разбира се без ироничното сране, което добавих. Два месеца по доктори после с един куп инфекции.. уж е бил с кондом, а какво е правил не знам..

Тези мокри кърпички въобще не ги признавам.. особено, когато говорим за лайняната река отзад. Да се изходи, да се забърше и да я лижа. Е няма как да стане при мен. Тя дали би искала да ми лиже задника след като изляза от "Белият дом". Ако момичето иска - ще се постарае. За да е приятно за всички, а не само за нея.. пък на този, че му е кофти и че еди какво си го мани.. кучета го яли там.

Когато ти извива постоянно да го правите там.. то ти писва.

Аз ставам, ако пишеш нещо ще го прочета после някога..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2007 година
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си