.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    ebati_jiovta
    Guest

Той постъпи ужасно с мен.

Zdr hora iskam vi spodelq ne6to.....zna4i zapoznah se s edno mom4e i taka zapo4nahme da ilizame izlizahme izvesno vreme i taka celynah se za prvat pat s to4no nego i toi neska mi zaqvi 4e me obi4a kato priqtelka no i go kefi da me celyva kajete tva e e li yjasno na vas sly4valo vi li se e ne6to podobno

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

ми.. на мен ми се е случвало да спят с мен и да ми кажат че искали да сме си само приятели ама и отвреме на време да спим заедно..Но да какво да се прави това са момчета.Не бива да се ядосваа зарад тях кому ли да страдаме за туи горе главата
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    ми.. на мен ми се е случвало да спят с мен и да ми кажат че искали да сме си само приятели ама и отвреме на време да спим заедно..Но да какво да се прави това са момчета.Не бива да се ядосваа зарад тях кому ли да страдаме за туи горе главата

и аз го знам тоз "приятелски секс" само,че номера не минава
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

хахахаха :P
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ujasno e,napral sha se metna ot pokriwa tctctc

Цитирай Първоначално написано от under_
    ихаа искам да гледам можи ли???

И аз искааааааааам

Супер фен
    Град
    Панацея
    0t kude si ? ;P
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

abe gadno e ama kvo puk... tova 4e nqkoi ne te obi4a kakto na tebe ti se iska ne zna4i 4e ne te obi4a ot vse surce. az obi4am ei tka da se celuvam s nqkoi i posle ... da sme si samo fr . no galko za teb opravqi se
    Testis unus,testis nullus...

Da,gadno e... No jivotat ne e prikliu4il, nali taka?Sled kato ne e ocenil liubovta ti, napravi vsi4ko vazmojno, za da go zabravi6!

Guest
    ....... дишай дълбоко ......... сега освен ако не живееш в някое планинско село с население от 10 човека мисля че няма да имаш проблеми с любовта

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    и аз го знам тоз "приятелски секс" само,че номера не минава
    Не минава при теб ама лично в момента точно това правя...и да ти кажа най добре си минава...кфо да лъжа момичето че има чувства към нея за да я ч*кам ?! Защо ?! Все пак и тя е чувек и на нея и се е*е кфо лошо има ?!

А по темата... ох какви по ужасни неща има...но да неприятно е,но аз не бих го правил толкова на голям въпрос знаеш ли после може да ти се отвори парашута за приятелския секс

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    in ur dreams
    О и на мен са ми познати тези "приятелски" истории. Един ми беше казал, цитирам: "Мило, много те обичкам, но мисля, че трябва да се разделим, но това не означава, че не можем да се гушкаме от време на време"
    Тегли му една и продължи напред

Цитирай Първоначално написано от comics
    0t kude si ? ;P
    кой от къде е ахахаха

К'ъв точно ти е проблема че не разбрах?

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    1-вата целувка се помни.....,но забрави палячото!Давай напред....и да не ти пука!
    mnogo dobre kazano...
    Testis unus,testis nullus...

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Da,gadno e... No jivotat ne e prikliu4il, nali taka?Sled kato ne e ocenil liubovta ti, napravi vsi4ko vazmojno, za da go zabravi6!
    \/ gore glava

Мега фен Аватара на koalka
    Еми може би изпитва някакви симпатии към теб, но само толкова.Явно не са достатъчни да започне една връзка.Това е, по-добре го забрави.

Мега фен Аватара на babity
    Тва е тъпоооо! Това ли мислиш е трагедията на твоя живот?!? Имаш ли идея колко по - гадни неща има да ти се случат? Кат не става, не става и толкова? Защо всички трябва да хленчат?!

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми нормалното извинение на момчетата: Еми аз те харесвам, но само като приятелка....
    За него си била просто развлечение, не се занимавай с него повече няма смисъл.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мила,нещата не стоят толкова зле колкото си мислиш.Спокойно.Може той просто да не е готов за връзка и за това да се дърпа.Не го мисли толкова
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало но на моя приятелка й се случи подобно нещо.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    1-вата целувка се помни.....,но забрави палячото!Давай напред....и да не ти пука!
    ахЪ, съгласна съм

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Тва е тъпоооо! Това ли мислиш е трагедията на твоя живот?!? Имаш ли идея колко по - гадни неща има да ти се случат? Кат не става, не става и толкова? Защо всички трябва да хленчат?!
    Дразня се от форума...Хмм незнам даже каде поствам по 100 теми на ден баси феновете бебз
    Като почна да им чета тъпите теми и почвам да се чуствам като в сапунка! Единия щял да предлага с цветя на колене, на другия не му са живеело щото някой го отрязал... Чудя се на толкова с толкова елементарни неща като немогат да се оправят как ли ще я карат после...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си