- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той постъпи ужасно с мен.
Zdr hora iskam vi spodelq ne6to.....zna4i zapoznah se s edno mom4e i taka zapo4nahme da ilizame izlizahme izvesno vreme i taka celynah se za prvat pat s to4no nego i toi neska mi zaqvi 4e me obi4a kato priqtelka no i go kefi da me celyva kajete tva e e li yjasnona vas sly4valo vi li se e ne6to podobno
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ми.. на мен ми се е случвало да спят с мен и да ми кажат че искали да сме си само приятели ама и отвреме на време да спим заедно..Но да какво да се прави това са момчета.Не бива да се ядосваа зарад тях кому ли да страдаме за туи горе главата
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от ZaHaRcHe
и аз го знам тоз "приятелски секс"![]()
само,че номера не минава
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
хахахаха :P![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ujasno e,napral sha se metna ot pokriwa tctctc![]()
Първоначално написано от under_
ихаа искам да гледам можи ли???
![]()
И аз искааааааааамПървоначално написано от ZaHaRcHe
![]()
0t kude si ? ;PПървоначално написано от ZaHaRcHe
Първоначално написано от Say It Right
abe gadno e ama kvo puk... tova 4e nqkoi ne te obi4a kakto na tebe ti se iska ne zna4i 4e ne te obi4a ot vse surce. az obi4am ei tka da se celuvam s nqkoi i posle ... da sme si samo fr . no galko za tebopravqi se
Testis unus,testis nullus...
Da,gadno e...No jivotat ne e prikliu4il, nali taka?Sled kato ne e ocenil liubovta ti, napravi vsi4ko vazmojno, za da go zabravi6!
....... дишай дълбоко ......... сега освен ако не живееш в някое планинско село с население от 10 човека мисля че няма да имаш проблеми с любовта
Не минава при теб ама лично в момента точно това правя...и да ти кажа най добре си минава...кфо да лъжа момичето че има чувства към нея за да я ч*кам ?! Защо ?! Все пак и тя е чувек и на нея и се е*е кфо лошо има ?!Първоначално написано от DivoTo_KoTe
А по темата... ох какви по ужасни неща има...но да неприятно е,но аз не бих го правил толкова на голям въпрос знаеш ли после може да ти се отвори парашута за приятелския секс![]()
![]()
![]()
О и на мен са ми познати тези "приятелски" истории. Един ми беше казал, цитирам: "Мило, много те обичкам, но мисля, че трябва да се разделим, но това не означава, че не можем да се гушкаме от време на време"![]()
Тегли му една и продължи напред![]()
кой от къде е ахахахаПървоначално написано от comics
К'ъв точно ти е проблема че не разбрах?
mnogo dobre kazano...Първоначално написано от SWASTICA
Testis unus,testis nullus...
Еми може би изпитва някакви симпатии към теб, но само толкова.Явно не са достатъчни да започне една връзка.Това е, по-добре го забрави.
Тва е тъпоооо! Това ли мислиш е трагедията на твоя живот?!? Имаш ли идея колко по - гадни неща има да ти се случат? Кат не става, не става и толкова? Защо всички трябва да хленчат?!
Еми нормалното извинение на момчетата: Еми аз те харесвам, но само като приятелка....
За него си била просто развлечение, не се занимавай с него повече няма смисъл.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мила,нещата не стоят толкова зле колкото си мислиш.Спокойно.Може той просто да не е готов за връзка и за това да се дърпа.Не го мисли толкова![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Не ми се е случвало но на моя приятелка й се случи подобно нещо.
ахЪ, съгласна съмПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Като почна да им чета тъпите теми и почвам да се чуствам като в сапунка!Първоначално написано от SWASTICA
Единия щял да предлага с цветя на колене, на другия не му са живеело щото някой го отрязал... Чудя се на толкова с толкова елементарни неща като немогат да се оправят как ли ще я карат после...
![]()