- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учебници?
Имате ли вече учебници? Ще ги носите ли утре или ще си вземете просто една тетрадка по всичкология?
имам да.6те взема само една тетрадка утре
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Още не са ни казали какви ще са ни учебниците и т.н., затова все още нямам. Утре ще ходя само с две тетрадки.![]()
i az taka![]()
аз и няма да присъстам и утре![]()
пък и нали е ден на СФ![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ахам ахамПървоначално написано от monityY
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз няма учебници.. а утре ще ходя със една тетрадка .. аз не си знам даже и програмата![]()
И аз все още уебници.Утре ще си взема някакво тефтерче![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
o boje koi ytre vyob6te 6a hodi sas y4ebnici (rofl)
Готовили сте за довечера ?
Аз още нямам учебници, ама и да имам утре не бих ги носила.Ще си взема само една тетрадка, даже и тя е много!
Още не съм си взела учебници, а и незнам издателствата. Ще си взема една тетрадка и мисля, че ми е достатъчна. Все пак ще съм за първа година в новото даскало и учителите ще се запознават с нас и няма да преподават.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Вече имам списък с повечето от учебниците, имам и самите учебници, знам и програмата за днес и утре, но все още се колебая дали да си взема учебниците или да отида само с една тетрадка... най-вероятно така ще направя, съмнявам се веднага да започнем да учим, все пак от тази година имаме много нови учители и първо трябва да видя какви са им изискванията...
az nqmam u4ebnici ot nqkolko godini ne si kopuvam voob6te nikvi nemi trqbvat i az nqma da hoda pone do kraq meseca na daskalo vremeto e lqto o6te kvo daskalo
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
подобно...Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
+ 1Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.