.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Вижте сега

Зна4и в новата компания в която съм хората са мн така весели сговор4иви абе газета...само,4е на мене приказката не ми жържи само мъл4а направо....а там ме вкара една сау4ени4ка,с която ве4е сме винаги заедно.Едно от мом4етата ме харесва ама то е мн грозно адски много...и усхите и лицето ужасс и мн нахален..аз се опитвам да го режа,но понякога сарце не ми дава!А има и едно мом4е,което мн ми харесва.Той е мн приказлив и мн забавен и оригинален абе не млкъква.Е сега не епърва красота,но не е и грозен абе сладък е.Носът му е малко голям ама това му е 4ара Оба4е не ми обраща никакво внимание даже не ме гледа в о4ите!Как да му провлека вниманието...и как да стане този оби4аен разговор м/у фр в компанията?!Трябва ми малко само4увствие и да се отпусна,но как?А и за какво да си говоря с тях като мене ме е срам,срам защото знам,4е ако се излижа онова мом4е..разбирате а и този които ме харесва...а аз не мога да го понасям отвратителен е!Помощ!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Научи се да пишеш!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Няма наръчник как да го направиш, или си забавна в компания, или не.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    започни разговора с елементарни неща и понеже в момента нямам работа ще ти дам и примери:
    Като идете на кафе ги питай какво смятат да си поръчат, кажи на някой от тях (за предпочитане да не е на никое от 2-те момчета) че новата прическа мъ отива или че много харесваш някоя блуза... Може да попиташ някои дали телефона му има блуетоотх( )или не, изобщо можеш да питаш толкова много неща. Като питаш нещо те ще отговорят, ти ще каже6 нещо(дори и "аха" става)и пак е някакъв разговор, поне да ти чуят гласа, пък току виж ти кажат че и твоята прическа е хубава...абе нз как така сте в една компания пък не можете да завържете разговор като чуеш някоя песен им кажи че ти харесва, питай на тях харесва ли им...оф,сега ако напиша всичко за което мога да се сетя... айде смело

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Научи се да пишеш!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от thefreak

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от thefreak

=D> =D> =D> =D> ,koto si go moje-si go moje
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Пак с тези глупости за писането!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си