В еидн филм някой беше казал следното....

ХОРА С ИЗВЕСТНИ СОЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ СЪЗДАВАТ КРИТЕРИИ И ГИ ЗАОБИКАЛЯ ОТ ЕДИН КРЪГ...ВСЕКИ КОЙТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕЗИ ЗАЛОЖЕНИ СТАНДАРТИ СЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ КРЪГА , ЗА ДА БЪДЕ ПРИБИТ , ПРЕТОПЕН И ПРЕПРАВЕН ТАКА ЧЕ ДА БЪДЕ ВКАРАН В КРЪГЪТ НАРЕЧЕН "ПЕРФЕКТНО ОБЩЕСТВО"....

Перфектността не съществува....Това което ни кара да си мисилим , че тя е истинска е социалните норми...изискванията с които сме свекнали и към които се стремим....Когато видиш красив човек....ти виждаш красотата му , а не качествата и способностите....От своя страна той си знае че хората са тъпи и гледат само красотата...и се въпозлзва правилно....В природата на човек е да тръгне по този път които му дава най-много облаги на цената на най-малко усилия....ТОва правят и красивите хора....Те имат даденстта КРАСОТА която движи всичко и с която постигат всичко....А красотата в нашето общество е равна на ПЕРФЕКТНОСТ....

Когато те видят за първи път хората не оценяват качествата ти а външния ти вид....Не ходиш с табелка на челото си АЗ ИМАМ 4 ВИСШИ ами ходиш с бръчките и отпъснатата кожа и "дебелите" очила....

За мен не съществува пефектност но красивте хора притежават голямото предимство....затова всички се опитваме да компенсираме това което нямаме с това което можем да постигнем с усилия ....

Ние сме царе или пешки....НО пък ако красивите са царе защо трябва да сми пешки а не редови царе като тях....