.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Секънд хенд магазини Мания

Знаете ли дали там дрехите са ни килограм или на единична цена. Моля без глупави коментари и спам.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на кило ако не се лъжа
    алелуя.

Град
    Плевен ..
    Ъм в Плевен в магазина Мания бяха на еденична цена

Guest
    За софия питах

На килограм са.

Повече от фен
    Не съм от София,но в моя град(там където уча де,не където живея) има такъв магазин и мога да кажа(понеже майка ми се е вманиачила и всеки ден ходи по килограмите),че има дрехи с цени и дрехи на килограм-зависи от дрехата!

П.С.С риск някой да ме помисли за лигла,не ви ли е гнус да носите дрехи от там!?Много пъти съм задавала този въпрос на майка и тя ми казва,че съм луда и,че като се оперяли нищо им нямало и все пак аз такава дреха не мога да облека(най-много някой потник,когато ходя да бягам).Добре,че имам роднини в чужбина иначе..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Не съм от София,но в моя град(там където уча де,не където живея) има такъв магазин и мога да кажа(понеже майка ми се е вманиачила и всеки ден ходи по килограмите),че има дрехи с цени и дрехи на килограм-зависи от дрехата!

П.С.С риск някой да ме помисли за лигла,не ви ли е гнус да носите дрехи от там!?Много пъти съм задавала този въпрос на майка и тя ми казва,че съм луда и,че като се оперяли нищо им нямало и все пак аз такава дреха не мога да облека(най-много някой потник,когато ходя да бягам).Добре,че имам роднини в чужбина иначе..
    Не си лигла, просто си е въпрос на мислене. Дрехите минават през химическа обработка и са много по чисти от тези, които ти купуваш. И аз мислих така, но един път майка ми ме заведе и повече дрехи от нормални магазини не съм купувала

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В Свищов има такъв магазин. по закачалките са с цена, а в кошниците-на кило. Имам 1 ризка за 27 стотинки.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако е за този в Хаджи Димитър са на килограм, но в някои дни има промоции и са на единична цена. Тоест по-скъпите ги правят на 3 лв бройката, иначе илизат пак толкова А при евтините дамска тениска излиза 1 лв

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е то всички дрехи втора употреба са на килограм май
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    в пловдив манията дрехите са за единична бройка

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    в пловдив манията дрехите са за единична бройка
    Хъ,къде в Пловдив има такъв магазин?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Повече от фен
    Град
    lunata
    Оттам са ми всичките тениски, с които спортувам. Има супер яки ризки, аз по принцип само обувки си купувам от други магазини и боксери...
    wtf

Guest
    в Русе почти всеки ден е различно. и на кг. и на ед. цена

Guest
    Ima li takiva magazini i v Stara Zagora i kyde? No da sa s evropeiska markova stoka, ne s byglarska...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    В Ботевград са на килограм - с майка се взехме 4 чифта дънки за 8 кинта

Guest
    E то секънд хенд с български дрехи не съм видяла. Някои от марковите се шият тука, но са внос всички...лелеееее 8 чифта дънки за 4лв...колко е била килото бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си