.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Савети :)

Hybrid View

Савети :)

Здравейте
    В побертета съм и има проблеми с килограмите
    Тежа 89.5 кг и се опитвам да ги смакна
    Кажете по какав начин да го направя това
    Вкащи имам спортен уред на който тренирам почти секи ден по 10 мин
    Но искам малко савети и от вас
    Кажете как мога да отслабна трайно и без риск за здравето си
    Не ям сладко и предпочитам мюсли...
    А от тях палне ли се?
    Храня се колкото се може по по малко но да несам гладна след няколко часа
    Та искам да ми дадете савети как за 1 година да смакна тези кг и да стана поне 60
    Проблемните ми зони са долната част на корема,бедрата и седалището
    Предложете някоя диета
    На сичко сам готова
    Tih vetrec mi vee slabinite struk treva me botzka po gaza, kleknal neide iz varbite tihi4ko sera, sera. Gaza si s rozi zakichi, nasranoto da ne lichi!
    http://fc04.deviantart.com/fs12/f/20...manDescent.jpg

Голям фен Аватара на tainstvenata
    а колко си висока ? Много е малко 10 минути какъв ти е уреда ?
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

ами глад и тренировки.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ВМ-НВД и спорт действа на 100%

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Фитнес ти трябва.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Фитнес ти трябва.
    дамм ама и секс ще помогне
    Raise your fist!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Здравей,
    аз с радост ще ти предложа диетата,която на мен ми помогна за една година да сваля 23 кг и то не съм била на диета през цялата година.Значи аз започнах със 7 дневна шоколадова диета,с която ен целях толкова свалянето на кг,колкото отращаването към сладкото.Свалих 6 кг,но после си върнах два,което е нормално за тези диети.После започнах сутрин на гладно да пия зелен чай и да ям по половин грейпфрут,и филийка черен хляб с кашкавал или шунка,редувах ги.После между закуска и обяд плод или зенчуци после на обяд салата с риба тон или пиле,шопска,ве някаква салата,но задължително да има и месо,после между обяд и вечеря плодове и зеленчуци и за вечеря чай и половин кофичка кисело мляко,пий много вода,защото тя прочиства.А и тренирах сутрин по два часа и вечер по два часа.Дано да съм ти помогнала

Guest
    snow_queen, ти кога си живяла? 45 минути тренировка 4 пъти седмично са напълно достатъчни.

Град
    Монтана
    Спортист съм ... И ще ти кажа нещо като диета, което ако изпълниш съм 70-80% сигурен, че ще ти свърши работа.

1. Ограничи хляба (но в никакъв случай не го спирай) до 1-2 (макс. 3) филии на ден.
    2. Пий много течности - вода, сокове.
    3. Спри газираните напитки - в тях има много захар, подсладители, оцветители, всичко това е причина за затлъстяване, подут стомах, неразположение след ядене при прекомерна употреба. Можеш да си позволиш единствено газирана вода, но само Вода.
    4. Спортувай
    - тичай по няколко пъти в седмицата, не тичай бързо и за издръжливост, а по-малко, но повече, за да се изпотиш повече и да свалиш повече.
    - прави коремни-преси и лицеви опори по няколко пъти в седмицата (3-4), зависи как се чувстваш (стига да не те мързи ). Не прекалявай с бройката. Прави толкова, колкото почувстваш, че ти е нужно.
    5. Яж много плодове и зеленчуци - едно от основните неща. Например преди всяко ядене може да изяждаш по една ябълка, която след това помага при храносмилането на храната и разпределянето на в-вата в тялото. Друг пример - на обяд мазната мусака или баница на мама спокойно можеш да заместиш с обилна салата от домати, краставици, сирене и каквито зеленчуци ти идват на акъла.
    6. Увеличи времето прекарвано в "домашния фитнес". Имам предвид машината която каза, че си си купила, не и помня името В дните когато не тичаш и не правиш коремни преси можеш да прекарваш на спортния ти уред по 20 минути сутрин и по още 15-20 следобед.
    7. Ако наистина решиш да се занимаваш с горепосочените упражнения е хубаво да ги разпределиш, а не да правиш всичко наведнъж.

Упсех.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Oтиваш във фитнеса и почваш на пътеката и колелото.Те са точно за тези зони, а и от пътеката се свалят най-много мазнини при бърз ход.

Град
    Между Рая и Ада
    Мен спортът ми е живота хаха Аз съм баскетболистка,тренирам всеки ден по два пъти на ден и не ми пречи че даже и фитнес включвам а време винаги и за всичко имам стига да искам

ми започни не по 10 а по 15-20 мин..спри сладкото и тестените неща, пии повече течности и така
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    http://www.tialoto.bg/article.php?cat=17&id=4652 <---- tova trqbva da pomogne!!! no se opitai da sportuva6 pove4ko,10 min sa malko,i to samo 1 ured zapi6i se na fitnes,tam ima6 po golqmo raznoobrazie ot uredi i 6e ti e po lesno,ako ne v ku6ti si pravi pove4ko uprajneniq ili izlizai da kara6 koleo navun ili ti4ai,ako spazva6 tozi rejim na hranene,obezatelno 6te ostabne6 moje bi za okolo godina,kakto iska6 ti.. ograni4i i maznite ne6ta,a s miusli ne prekalqvai,se pak tova sa vuglehidrati,i ako prekalqva6 si4ko ti se lepi
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    snow__queen,a kolko kilograma si bila predi tova?

Град
    Между Рая и Ада
    ахахах за госта-искаш да кажеш,че и сега съм много или просто питаш......ми бях 87 кг ,аз качих много като отидох в САЩ и се контузих 4 месеца не можех да мърдам и качих 16 кг... псоле свалих 23 хехе нека не ви показвам моята before after story защото имам такава хахах [/b]

Guest
    prosto popitah,ne iskah da te obidq!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от namina
    ами глад и тренировки.......
    Напротив!!!С глад само се пълнее още повече!!!Като гладуваш стресираш организма си и той натрупва като запас всяко нещо ,което изядеш и то не се преработва от организма!Това е най-вредният,неефективе и нетраен начин да отслабваш,и веднага след като приключи "диетата" с гладуването си натрупваш всички килограми,даже отгоре...
    До авторката-трябва да ядеш през 3 часа,но малко,и не трябва да си гладна по никое време на деня!Избягвай тестени продукти,газирано,сладко и т.н. И много сперт естествено!А,и пий много вода!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

ограничи си калорийте примерно до 1000 или колкото решиш на ден, независимо кво да ядеш, увеличи минутите с домашния уред, прави коремни преси, никво газирано и пий по 8 чаши на ден вода.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Интересно ми е от тези всички, толкова компетентни хора по диетите, колко от тях са спортували активно и спортуват и сега, а колко диети са пазели?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Между Рая и Ада
    ми аз не съм казала,че съм компетентна,просто имаше резултат при мен и реших да го споделя.И по време на диетата спортувах активно и сега когато не пазя диета пак спортувам активно.....

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Интересно ми е от тези всички, толкова компетентни хора по диетите, колко от тях са спортували активно и спортуват и сега, а колко диети са пазели?
    свалих 14-15 кг,за 8-9 месеца,ходя на фитнес,ходих и преди!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    ми аз не съм казала,че съм компетентна,просто имаше резултат при мен и реших да го споделя.И по време на диетата спортувах активно и сега когато не пазя диета пак спортувам активно.....
    мацка с кфа диета свали толкоз мн кг?

Guest
    Ей,сноу куин! Първо поздравления за успехите!Второ каква точно е тази седемдневна шоколадова диета?Защото аз целя да отсабна 10 кг...Може и 5! Та ми хареса тя и после режим,идеално!

Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    мацка с кфа диета свали толкоз мн кг?
    ами аз по-нагоре описах,каква точно беше диетата и режимът който спазвах така че се върни назад и ще видиш

а относно последното мнение значи шоколадовата диета,да знаеш че трябва да имаш здраво стомахче Иначе се яде натурален шоколад,аз ядях този на своге.Ядат се по три шоколада на ден разпределени на няколко часа но да ти кажа аз на третия,четвъртия ден не можех да ям повече от 1 и половина. Но не трябва да ядеш нишо друго,защото става лошо И такам,аз я правих 7 дена,ако искаш още нещ питай

Град
    Sofia, Bulgaria
    Здравей,
    аз с радост ще ти предложа диетата,която на мен ми помогна за една година да сваля 23 кг и то не съм била на диета през цялата година.Значи аз започнах със 7 дневна шоколадова диета,с която ен целях толкова свалянето на кг,колкото отращаването към сладкото.Свалих 6 кг,но после си върнах два,което е нормално за тези диети.После започнах сутрин на гладно да пия зелен чай и да ям по половин грейпфрут,и филийка черен хляб с кашкавал или шунка,редувах ги.После между закуска и обяд плод или зенчуци после на обяд салата с риба тон или пиле,шопска,ве някаква салата,но задължително да има и месо,после между обяд и вечеря плодове и зеленчуци и за вечеря чай и половин кофичка кисело мляко,пий много вода,защото тя прочиства.А и тренирах сутрин по два часа и вечер по два часа.Дано да съм ти помогнала
    не е възможно да отслабне6 ако яде6 6околад!!!от 6околад се пълнее,та вътре има захар,мляко,сметана,какао и о6те кфо ли не,как 6е отслабне6?не вярвам да е станало,виж може да не напълнее6 това зависи от структурата ти,има хора които се тъп4ат с мн сладко и не ка4ват ни6то,но да отслабне не,при4ината поради която си отслабнала е била друга,това е изклю4ено или си праи базик 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си