- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след употреба на екстази
pravili li ste sex kogato ste bili na bonbon {extazy} haresa li vi? i kato cqlo kakvo e use6taneto?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Не , не съм правила ! Наркотиците са много лошо нещо ! Като правя секс най-много на алкохол ... опитна съм![]()
секса си е хубаво нещо и без екстази така че... (тук вече не знаех какво да кажа)
Raise your fist!
Много си правПървоначално написано от MostHated
![]()
Екстазито не ме кефи като наркотик за това не бих![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
hahha probvala li si ex? e taka samo za ideqta ? ne si nali..ne davai komentari togavaПървоначално написано от {{Tonity_G1rL}}
ni6to li4no..
който зема наркотици е идиотназдраве
Pravila sam.Imash chuvstvo,che prez cqloto vreme svarshvash.Mnoooogoo e qko![]()
Next Time I`ll be True...
Не ползвам наркотици![]()
{{Tonity_G1rL}} написа :
Не , не съм правилa ! Наркотиците са много лошо нещо ! Като правя секс най-много на алкохол ... опитна съм
hahha probvala li si ex? e taka samo za ideqta ? ne si nali..ne davai komentari togava ni6to li4no..
Ами аз отговарям на първия въпрос:
pravili li ste sex kogato ste bili na bonbon {extazy}
Нищо лично !
В началото много ми се правеше секс (беше микс от бонбонки с фети), но после се отдадохме на гушкане и лигава романтика. А в дискотеката после.. Един час сме танцували прилепени един до друг и си обещавахме и се кълняхме как ще се женим и ще си имаме децаАма това не е от хапчето, защото ние и по принцип го правим това всеки ден
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Milena_Pld
Ъъъ. Доколкото зная екстазито не е упойващо, не е и халюциногенно...![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
hahhahahha da.... kato ne ste naqsno s ne6tata ne se pravete na kompetentniПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
майка ви деиба наркомаска смотата,екстазита мекстазита аи мрете ве.![]()
![]()
Чистото екстази, демек MDMA (каквото по нашите земи няма) по принцип се води еуфоричен емпатоген. Но тъй като в молекулата явно се види метамфетаминова такава има и стимулиращи ефекти - демек е и стимулант.Първоначално написано от Milena_Pld
Иначе уличното екстази обикновено съдържа най-вече метамфетамин, кофеин, ефедрин - общо взето се стимуланти за това най-вече може да се причисли към тази група.
garanciq she e nogo qko![]()
Тъпи наркомани... Сами се погубват..По - добре теми от този род да не съществуват..
![]()
Love Ickooo
Съмнява меПървоначално написано от sashoTo
![]()
biv6iq mi priqtel se be6e napu6il edin pat i ne mu stana
Не съм пробвала и не бих го направила. Не съм луда самоубийца да се тровя с тези гадости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Наркотиците са отвратителни неща,които не бих използвала!!!Макар че казват,че е много яко,ако ги ползваш,според мен това си е самоубийствено.А и сексът е приятен и без наркотици.
Повечето хора тук са баси ограничените."Ако го пробвам,ще умра на 20 години,ще се сгърча и червата ще започнат да ми излзиат от ушите...мама ми каза!".В този живот човек трябва да опита от всичко,заслжава си.Никой не ви кара да се пристратявате(това вече е лошото).А сексът с екстази е в пъти по-добър,но друг е въпроса,че мжое да не го помниш на другия ден![]()
Първоначално написано от Анонимко
като за начало обявявам го ...аз съм ИДИОТ !!!!
такаааа значи ...наркотиците не са за да ги зимаш и да правиш секс нали пак става ...ама друго си е да идеш на парти ..просто различни раути .... но със сигурност ще е много якопросто удоволствието от секса ще се овеличи много кратно ! .....и нали може да прозвучи малко грубо но
Ако обичате не пишете тъпи постове като нямае мнение и идея си нямате за кво става вапрос .....мерси предварително ...!!!!!!!!!!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....