- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след употреба на екстази
А бе тука всички много почнаха да разбират бе....някой си копирал нещо от гуугал за молекулните съставки на някой си наркотик и айде - той вече много ги разбира,той е достоен наркоман.... като не можете да се задоволите от секса,който правите - друсайте се ... нека ви е яко !
Такива дето не са опитвали нищо подобно и говорят най ги мразя !Първоначално написано от {{Tonity_G1rL}}
Взимането на наркотик веднъж не е нищо по-различно от пиенето на някакъв вид алкохолна напитка.Плюс това ще се чувстваш много по-превъзбудено психически и физически, което те кара да полудееш![]()
А при мен жените по-бързо стигат до оргазъм след употреба. \/
моят пост ще е умен, обещавамПървоначално написано от IdiOtKa
:
Обида, сплЕтни
по темата - не съм компетентна, съжалявам......
жалко, че все повече деца се тровят с глупости...и от глупост..."като отидеш на парти к'ви ра'оти ста'ат"пфффф....ако не можеш да си го направиш весело самичък ще си търсиш други начини....'баси.....
Никога не съм опитвала екстази..или трева....или наркотици...не съм шмъркалаНе бих го направила....просто не бих....тфа че някой се чувства незадоволен от секса си и решава,че тоя метод ще го подобри...нека не си избива комплексите тука...все пак сички сме хора..доста различни...и следователно имаме различни мнения
Обръщам се към тези,които се заяждаха със "сдухльовците,които не са пробвали"-не се заяждайте бе! Автора пита за мнението ни по темата и ние го даваме-не виждам нищо нередно в това
![]()
хехех адско е.Мда момента с бонбона може и да го няма и пак ще е хубаво но...Разликата е огромна.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
mi ne ne sam![]()
mn li sam izostanala ve4e![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Абе я не се влияи от тия шибани наркомани,маика им деиба секи ден ги гледам тия боклуци по улицата.Бонбони анфетки и конфекти,на майка ви у путака да си ги заврете.Ауу върховно е!Първоначално написано от marina star
![]()
Върховно е и да те млатят с бухалка в главате след като сте хапнали бонбонки не мислите ли?
![]()
Първоначално написано от Whisskas
Точно защото не мога да си се представя...
Тровете се живота си е ваш според мен секса е хубав и без да си взел нещо.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Тъпанари такива . Хулите наркотиците без да знаете за какво става въпрос . Ами ако бяха легални като алкохола ? Да не забравяме че алкохола също е бил нелегален . Вие гледате по телевизията за хероиновите наркомани които се бодат . Те не са за пример . Но аз не виждам какво толкова може да ми се случи ако на парти зема няколко бонбона . Едно ще ви кажа . Няма по яко от наркотика . Въпроса е да внимаваш и да си поставиш граница която да не преминаваш или както е казъл народът много хубаво не е на хубаво . Така е не само с наркотиците но и с алкохола и въобще с всичко . Но ви е сте като коне с капаци . Храните без да знаете за какво става въпрос в цялата в схема . Аман от заблудени . Мога да се обзаложа че в 1 дискотека на мене ще ми много по яко да съм на 5-6 линии от колкото на този който е на 5-6 ракии . Всеки който е опитвал и 2-те ще ме разбере . Айде пътя...![]()
vsy6tnost e prav!!
Ein Volk, ein Reich, ein F
ммм, не препоръчвам, особено ако мъжът е скорострелен
но ако сте с добра гума, може
пробвал съм, да
Разликата е в това че наркотиците са ЗАБРАНЕНИ от закона сега и не е нормално 15 год пишлемета да се друсат по дискотеките... А за това, че алкохола е бил забранен - ако вървим по логиката, че всичко е вредно, то въздухът е мръсен, храната пълна с химии и какво ли не. Така, че друсай си по 20 линии ако искаш и след 10 години си бий главата у стената, че за едните дискотеки си си преебал здравето.Първоначално написано от Анонимко
Само пиене и откачаш аз ставам като Роки в последната част бийме бъди моя кралица ие бабу![]()
Вие момченца и момиченца,които правите секс след екстази какво искате да покажете с това,първо това е супер глупаво нещо взимането на бонбонки,това е една голяма глупост,лично аз нямам нужда от такива глупости,за да се раздам максимално на някое парти,а тези които имат нужда значи са доста изпаднали хора,напоследък доста такива виждам по клубовете и особенно на големите партита,където по 4-5 човека влизат в тоалетните и гълтат и смъркат като невидели,все едно това с нещо ще промени нещата.Без хапове и наркотици мога пак да си правя много хубав и задоволителен секс нямам нужда от такива простотии които в момента са връх в нашето измислено общество.
такам...аз искам да правя секс с приятеля ми под действието на екстази,НО той не ще![]()
![]()
може би е яко якОООООО ,но явно няма да се получи при нас аз съм готова да пийна хапче...но той не![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D>
А по темата -> не съм го правил но бих![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Разни комплексарчета ,дето им трябват кви ли не боклуци за да се отпуснат и да направят шоуто хич да не ми се хвалят. Тая илюзия с ограничаването я няма в никой филм....голямата работа като се нагълташ с боклуци и се изчукаш....колко пъти мислиш ,че ще се изчукаш с екстази преди да почнеш да усещаш зависимостта!? А дали ще можеш да спреш след това!? На оня баро с пътечките мога да му пожелая приятен път...абе що се занимавате с разни филми...!? Що си мислите ,че прекрачиш ли линията веднъж има връщане !? Който е умен няма да си прави експерименти...за останалите решили ,че секс без екстази не могат да правят....пожелавам им късмет!
Play hard,go PRO!
ХАХАХА ти си КАВАЛ /както казват по черноморското/Първоначално написано от Homunuculus
НЯКОЙ да ти е казвал че ВСЕКИ път го праи на Х ?
Тъпак!?!
Нямаш опит тук така че ЧИБА!
Секс на екс си е СЪВСЕМ друго /но не е за всеки/
И да! Преживяването е СУПЕР И НЕЗАБРАВИМО!
6 часа чукане и празнене едновременно.. е после малко е сложно да ходиш де но тфа е друг въпросТ.
Линията /ПОМИЯР/ смя я прекрачвали много пъти така че недей съдил без да си бил там .. аре на село...
ДО ден днешен по добър секс няма и не искам да видя /освен на кока де/
ПС: Лично мнение, наркотиците не са за всеки! Просто аз открих моята дрога/в превод This Drug Loves Me/
Точно ОГРАНИЧЕНИ е точната дума !!! Вие маи не правите никаква разлика между ТРЕВА<=>ЕКСТАЗИ<=>ХЕРОИН !!! И аз ги мразя тея тъпите наркомани дето се бодат... тва че си пуша тревата 1-2пъти на седмицата или земам някой друг бонбон на месеца не значи че съм наркоман !!! Няма абсолютно никакво пристрастяване !!!
А относно СЕКс-а ... на трева ми е някво заспало, а на екс е ВЪРХОВНО !!!!
За тея дето се колебаят - не му мислете ами се мятайте !!!!
Qla sam kop4eta mno e qko i normalno da e qko sled kato e narkotic tva mu e celta dati e qko ot vsi4ki hap4eta do sega koito sum qla 4ere6ite sa nai qki a kogato te plu6ti hapa da pravi6 sex tva e ne6to strahotno po tebe minavat valni i kakto pisaha ve4e vse edno 4e sexa e edin prodaljitelen orgazam. struva si da se opita no samo ako znae6 koga da spre6 \/