Прочетох всички мнения и ми стана интересно,вде от любимите ми теми в една ...Искам да попитам тези,които са твърдо против наркотиците какво им пука,че други се друсат?Нали не са ви опрели нож в гърлото и да ви карат и вие да взимате бонбони или да опъвате магистралките?с какво тези,които взимат примерно бонбони/най-разпространената и достъпна дрога,а и в темата се питаше за тях до колкото знам/ са заслужили обиди и наредби?животът си е техен,те си решават,какво да правят и никой друг не носи отговорност!освен това относно зависимостта - индивидуално е!аз съм го изпитала на гърба си!в момента,когато прекалих и реших да намаля,видях колко е трудно.затова сега много рядко взимам - само когато партито е яко.и не друсам защото не мога да си направя шоуто и да се кефя без наркотици,както някои се изказа,а защото се наслаждавам много повече и много по-дълго.Като казвам всичко това не смятай,че е полезно.Знам много добре как влияят хаповете и всичко др на организма ми,но го правя - моя личен избор и някой няма право да го коментира.И да правила съм го на екс и беше страхотно и ако някое лапе реши да пробва не мога да го спра.Дори и в този форум да се трият теми като тази,пак някой ще им каже,че е яко и ще го направят-всеки може да си прецени.И пак повтарям за тези,които живеят с представата за наркотиците,втълпена от родителите им,по чието време е имало само бяло и хероин - наркотици,към които се развива зависимост,че бонбоните са леки наркотици-стимуланти и хората,които ги употребяват по дискотеките са много различни от изпадналите наркомани,които просят,крадат и тн за да си купят поредната доза хероин,защото иначе агонизират.Не се бъркайте на другите! Гледайте себе си!Който не искка да взима,може и да пропуска изживяването,но предпазва организма си!Винаги е имало и винаги ще има хора,които да друсат! Аз лично познавам такива,които бяха върли противници,но и те опитаха и си промениха мнението!Наистина спрете да сте такива консерви и поне не говорете,когато не знаете!Уважавайте избора на другите!