- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга.Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка.
Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички.
Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила
(и през зимата хах)
Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
аз съм фешънми яко е
![]()
аз лично като видях този тип обличане направо се влюбих в него
розовата/лилава блузка шарените дънки белите адидаски яката прическа-знаете за какво говоряцъките и кръстчето-в моя случай бяло на цвят
просто ми харесва
а за момиченцата хмм вярно всяка втора е такава но аз не се оплаквам![]()
не![]()
![]()
според мен е напълно излишно да се праиш на няква фешън кукла свалена от корица на списание
аз си имам мой стил
да и аз се нося с очила ама не с типичната лента или пола тип гол задник
гледам да съм уникална а не банална
![]()
.!.
Първоначално написано от Evil`Brunette
И сам/а можеш да си отговориш на този въпрос...а според мен всеки да се облича както си иска и да подръжава на когото си иска...не СИГУРЕН СЪМ че не е нужно да приличаш на гореспоменатите за да те харесват...мога да ти дам гаранция-аз например не харесвам натруфени кокони на 15см ток и с половин кило руж...ама техен избор...
Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
и на мен ми е писнало да виждам такива но те са навсякъдес по 100 тона грим и очила големи колкото главите им
ако това е секси убийте ме всички лепнали по една такава снимка в някой сайт за запознанства и се мислят за велики а като ги видиш без грим и очила можеш да се изплашиш...
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Absoliutno sam saglasna!Normalno e vsi4ki da se vodqt po tendencii, ama nqkoi momi4eta malko prekalqvat!
уча в часно даскало 80% от момичетата са такива викам им "клонинги"... а иначе сиг повече от половината момичета по улицата са такива "клонингчета" (или пънкчета те и те така доста еднаквички излизат ) приятелката ми не носи грим ^^ ( много рядко и много малко ) не се ядосвай в половината свят е така ... отиди в сащ там почти всяка която не е дебела е такава .....Първоначално написано от Evil`Brunette
Хм, мнението ти ме накара да се замисля... Ами да ти кажа, не казвам, че начинът ми на обличане е върха, но не мисля, че той прави човека. Не, че не обръщам внимание на това, което нося, напротив - старая се да изглеждам добре,но наблягам на умствените способности. (старая се) А дали завиждам на куклите - ами възможно е. Не искам да крия. Може би завиждам за вниманието, което им оказват - както казвам - явно повечето момчета ги предпочитат.Първоначално написано от sasha_90
пхааахахаа малко лиПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
та те някои се основават само на грим
П.П. и аз се гримирам но все пак околните могат да ме разпознават по улиците![]()
.!.
Да, съгласна съм. Това е другото, което исках да кажа: също е гадно, когато някои започнат да се водят метали, пънкове, емота и то заради комерсиалната страна - дрехите, стила. Смешни са. Попитайте някое от новоизлюпените металчета дали знае някои от основоположниците на рок културата и най-вероятно (не винаги), няма да може да каже и думичка. За мен това е подигравка с музиката. Или хаха наскоро едно момиче даже ми развиваше теории как трябва да си облечен за да си метал или рокерПървоначално написано от Анонимко
wtf??? Как трябва да си облечен ??? О, и вероятно трябва да си направиш 666 пиърсинга по тялото. Forget it
Pz - Wasp - Wild child
Винаги съм се опитвала да имам собствен стил (колко и смешен да е бил той)
Веднъж даже (през зимата) реших да съм цялата в черно .И с една рошава шапка и очила бях супер смешна![]()
Но както и да е . И мен ме дразнят фешаните,но какво ще кажем за метълите,пънкарите , емотата, стрийт стила? .......
Всяка култура си има специфични детайли на облеклото-каре,черен цвят,значки,кубинки,кецове ......
Ама въпреки тфа верну ,че фешанките са еднакви дейм![]()
И на мен ми пусна от някакви кукли ''Барби'' дет само са контят а са кухи кат лейки
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Samo zaradi toq post, ve4e te haresvam pove4e otkolkoto vsi4ki fashionki xDПървоначално написано от Evil`Brunette
Ама,ама не ви ли е писнло от дечица,които не знаят за какво става дума и правят сичко щото е модерно и се носят така щото е модерно ?!?!
Говоря за рапърчетата дето слушат мишо шамара.![]()
И метълчетата дето слушат лп![]()
Или пънкарчетата дето слушат аврилок де признавам че по едно вр и на мен ми харесваше ама тогава бях тъпа
М да...На мен такива мацки дори вече ми изглеждат смешни!Защо се мислят за големи фешънки?Не забелязват ли странно-огромната прилика с първата срещната!
Господи,колко съм оригинална!!!
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Ъъъ ми и на мен ми е писнало от Преслава Ивана Гергана Драгана Петкана и прочие на които подръжават въпросните от темата...и не мога да разбера всеки си има идол и иска да прилича на него...кфо лош има в това ?! Хайде сега да не слушаме Линкин парк Аврил Лавин Мишо Шамара Спенс чалга кючеци и подобни щот ше заприличаме на тях ?! Ей ама сте хитри д**ба...секи ше ходи както си иска това е свободна държава като не ви харесва УНИФОРМИ ! Кфо не искате униформи щот не ви дават право на самоизява ?! Ми що пък пречите на чуждата или одумвате същата ?!
Не претендирай да бъдеш човекът,който не си.Това ще кажа.
тази тема е обсъждана толкова много пъти , че вече ми е писнало да си изказвам мнението, но да... наистина е малко дразнещо това клониране....а и най-вече се нервя....по точно ми става смешно, когато видя някоя "яка кака" с цайси посред зима щото е модерно...смех смех![]()
Ако не си такъв, дразни определено.И то не е точно дразнене, а го гледаш с насмешка, защото си мислят, че са страхотните, а не виждат колко са еднакви("открийте разликите").Да не говорим модата колко е ужасна, но това е мое мнение.Наистина е хубаво да си се обличаш по един начин, който е само твой, а не еднакво с другите, т.е. всички останали.
аз също оби4ам собствения си стил,мразя да се правя на някоя която не съм...и особено тва за о4илата,нз за другите но аз ли4но ще се 4увствам глупаво ако изляза с о4ила без навън да има слънц!![]()
![]()
докато имам една приятелка която казва 'аз нося о4илата за гъзария не заради слънцето"е тва е адски сме6но! как да и го обясня!!!??
нервят ме най много очилата им на тия.. леле.. ужасни са..
Важното е да проявиш вкус и мисъл в облеклото си.Да носиш нещо не само защото е модерно,а да се съобразиш дали ти отива.Няма никакво значение дали си фешън,смъкнат,метъл или некав друг.
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите.Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия
![]()
Barbie^X-tina$