- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Grats U win the dumm ass award please call 555 - 321 ask for GoTo HellПървоначално написано от woshia_style
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
a sega sledva na 4ist bulgarski : IDIOT kvi sa tiq zaklu4eniq be ne moga da razberaПървоначално написано от kael
murzi me da prepro4eta vsi4ki mneniq i da ti kaja nqkvo po-realno obo6tenie
![]()
.!.
Само не разбрах какво против очилата? Аз винаги нося очила- слънце, дъжд, лято, зима... просто не обичам да ме гледат в очите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Жива е, расте и простееПървоначално написано от GregoryHouse
. Ясно е, че облеклото и външният вид са важни, но защо по дяволите му отделяте такова значение пффф.... Всеки да си гледа в своята паница и айдееее нещата са решени. Но щооо пък да не се понаплюем хубаво по български му и да си направим устата. Нищо че не сме виждали очите на човека с който спорим. А бе я моля ви се! Тцтцтцтц... Не е ли по лесно просто на никого да не му пука!!!!
Ехее .. стига,стига видяхме колко си компетентен .. само искам да ти кажа,че всичките ти ком.,които прочетох до сега ми се виждат еднакви!Първоначално написано от kael
И според мен ти не си никакъв за да даваш такива отценки на който и да е..ясно ?!Всеки има право на избор и на мнение,не мислиш ли? И с тези ком.найстина изглеждаш някак си озлобен към всички тия момичета\момчета,които следват модата.Аз не намирам нищо лошо в това да си "фешън"..и това,че сме модерни не означава,че сме някакви клонинги илии "прахосмукачки" .. Глупаво е .. просто е глупаво ! Това си е стил,това е начин да изразиш себе си и всеки е различен .. А ти предендираш,че си толкова различен и остроумен,но всъщност изглеждаш смешен и злобен лиглиоИ добре харесваи си там каквито искаш момичета,но не налагаи комлексираното си мнение !
![]()
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
глупаво смотано комплексирано казаха ми го вече нещо ново няма ли да кажеш по мой адрес шото зе да се изтарква вече това ?!?, щом всеки има право на мнение аз казвам своето ко не ти харесва иди в китай там няма свобода на словото.. не сам се озлобил срещу никой .... няшо от сорта на "педал, задръстеняк,комплексар и подобни" ме накара по сериозно да погледна на тфа и да еднакви сте.. не сте различни .... който не ми харесва мненията .... ми нищо да не ги харесва боли ме дедовияПървоначално написано от onlyou
Ммм добре щом казваш,че сме еднакви - еднакви сме .. няма смисал да споря с теб,имаш право да мислиш каквото си искаш..Но само искам да знаеш,че и ти не си различен,поради простата причина,че дрехите не правят човека .. Следователно всички сме еднакви - вкючително и ТИ !Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
оф,абе вие добре ли сте,бе????ОМГ!!!на мене пък ми писна от такива като вас,направо нз кво да кажа...щд пишете мнения за фешънките или куклите както ни наричате,а не хванете да се занимавате с пънкарките или металките,които като видиш и можеш да се уплашиш и единстлвено да се благодариш ,че не си като тях и да се молиш да не станеш...искате ли да ви кажа що?щото "модните кукли барбите" се поддържат ,интересуват се от себе си и не ходят като излезнали от пърнвата кофа..всеки ще си ходи какато с ииска,мен ..кои сте вие,беее???следваме модата и кво?извинявайте ма,то е смешно да четеш коментари от сорта на"фешънките се обличат по модата и са ебати курвите"е не ,за да кажеш нещо такова ти тряя да си малоумен не,ами незнам..сри не искам да ви обиждам ма ми писна да чета глупави и неадекватни мнения!клонинги сме били,ми ок,ама се интересувате от тия клонинги и постоянно пишете коментари,теми и квото се сетите за нас ,насли?айде сами си правете изводите!айде сега ме обиждайте и говорете каквото искате по мой адрес,но тва си мое мнение и не мисля,че вие имате право да оронвате афторитета ни и да ни наричате с всякви обидни думи ,без да имате основание!![]()
БРАВООООО freedom,браво,с тебе смее!!!много си права onlyou,мноого!
trai be..a na teb koi ti dava pravo da obijda6 metalkite i tam podobnite mu ..az ne sum takava oba4e hi4 ne me kefi metoda da obijda6 nqkoi dryg za da za6titi6 sebe si !! pff i ti sama slaga6 vsi4ki "kukli" pod 1 znamenatel...mislq 4e nqma 4ovek koito da ne znae 4e ima i svesni momi4eta ot tui nare4enite barbite..kakto ima i svesni momi4eta ot tui nare4enite metalki..taka 4e molq molq sloji si malko cetka na ystata i misli sledva6tiq put kato se pali6 tolkova...!Първоначално написано от sexy_devil4e
.!.
Първоначално написано от onlyou
omg и аз какво казвам бе ....... дреме ми на мене за дрехите ако някой е различен то е щото е уникален май не си прочела много постчета![]()
айде ,моля ти се,вие над 15 пъти казахте,че всички фешънки били клонинги и кви ли не обиди изляхте..а много аргументирано е мнението ти ''трай бе!''..и защо?както аз ,так и всеки в този форум има право да си изказва мнението,независимо от това,че не съвпада с нечие друго..пффф !ами да ,не ме кефи стила на металките,ама не съм тръгнала да правя целитеми ,за да ги обиждам..Първоначално написано от woshia_style
айде ,моля ти се,вие над 15 пъти казахте,че всички фешънки били клонинги и кви ли не обиди изляхте..а много аргументирано е мнението ти ''трай бе!''..и защо?както аз ,так и всеки в този форум има право да си изказва мнението,независимо от това,че не съвпада с нечие друго..пффф !ами да ,не ме кефи стила на металките,ама не съм тръгнала да правя целитеми ,за да ги обиждам..Първоначално написано от woshia_style
хора,съжалявам,че ги пратих,толкова пъти,но нещо ми се прецака нет-а!извинявам се мноого!![]()
бауу 20 страници по тема, за която се знае, че нищо няма да промени и пак се пише като за последно![]()
![]()
АЗ ПЪК МОГА ДА КАЖА, ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ НА kael МЕ КЕФЯТ МАКСИМАЛНО ! КОЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ ? ЧЕ ВИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ? МИ МАЙНАТА ВИ ! МОМЧЕТО СИ Е МНОГО ТОЧНО И НЕКФИ ПИКЛИ КАТО ВАС НЯМА ШАНС ДА ГО ЗАСЕГНАТ, ЗАЩОТО КАКТО ПОКАЗАХТЕ ДОСЕГА СТЕ ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ!!! НЕ СМЕ ВИ НАПАДНАЛИ НИЕ ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ АКО НЯКОЙ НЕ Е ЧЕЛ НАЧАЛОТО ДА СИ МЪЛЧИ... .ТАКА ЧЕ ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ! АЙДЕ СЕКТИР !![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И ти си голяма грешкаПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ВИ!!!И Вие не искате да се видите кви сте-самозалъгвате се,че сте кви ли не-принцеси Даяни,а като някой ви каже истината..почвате да спорите..ИСТИНАТА БОЛИ,просто вие не я виждате от прекалено много пудра
И не случайно съм на другите на станата И АЗ СЪМ красиво момиче приличащо на барби,но за разлика от вас мисля-трезво и съм здраво на земята,нищо че съм "барби"радвам се само,че ми казват-красива си....а не фасшион си..Повярвай по хубаво ще се почувстваш,когато момчето те целуне и по лицето му не остане фон-дьо тен![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
[quote="sladkish_14"]само дето твоето разбиране за стил е грешно... стил е не някакъв минижуп потник дето е като сутиен и бръмбарски цайси - тфа е .... ъм ...... нещо като униформа за из града да я наречем "изградска униформа"Първоначално написано от sladkish_14
![]()
btw ей sladkish_14 имай няква елементарна култура НЕ ГОВОРИ ЗА МЪРТВИТЕ С НЕУВАЖЕНИЕ ПОНЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВА ЖЕНАТА (принцеса Даяна )
[quote="kael"]eto za tva sum saglasna !!Първоначално написано от sladkish_14
.!.
Ако трябва да съм честна,на мен ми харесва този стил.И аз обичам да се обличам шарено,не защото така е модерно,но от малка съм си такава!![]()
Гримирам се,прически,и всички глупости,но никога не прекалявам!
Не мисля,че ако имам всякакви видове гримове на лицето си ще се харесам на някого...Не знам,аз така мисля.Всеки си има вкус...
Обичам повечето пъти да съм "в крак с модата в България",но се старая никога да не прекалявам!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Лично аз предпочитам, едно обикновено момиче, признавам си от колкото някоя кукличка или не знам как да се изкажа без да накърня на някой чувствата...Първоначално написано от sasha_90
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Мразя фешиони и секва надута псевдо снобарска сган дет се праят на аристократи защо ли ЗАЩОТО СВЕТЪТ Е КРЪВ И СОПОЛИ!![]()
Авторката е много зле!Много ясно, че прахосмукачки Panasonic са po-dobri ot NEO.... Но моля Ви, Барби гърлс енд бойс , не я съдете толкова строго. Не я горете на клада!
Тя наистина обича кифли с шоколад. The end
![]()
Оmg вярно съм мн зле(виждате ли, освен, че петня доброто име на някои "мацки" се самоиронизирам). *потупва се по главата - "Добро куче"*... хах бтв почнах да се лигавя, защото не очаквах, че темата ще оцелее толкова дълго. Прекалено дългооо...
Неее!
И сега сериозно: Да Ви дам нещо, върху, което да разсъждавате. Хм, гледам, че повечето са против Барбитата. (няма да наричам никои по-друг начин, за да не обиждам) Та, като имате в предвид колко мнооого са те в почти всеки град (гореспоменатите), интересно е защо толкова малко от тях пишат във форума. Дали защото просто повечето са заети с по-важни за тях занимания - да се самоснимат в някое огледало или джам. или просто си наместват перукате? Нее... сиг греша. Най-вероятно са залегнали над книгите... или са се налегнали на книгите... *кашля*
![]()
![]()
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/