.
Отговор в тема
Страница 13 от 35 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 857
    то може да се водиш по тенденциите и пак да не си еднакъв с другите! смисъл, че всеки стил може да си е оригинален...!
    а незнам кой втълпи тва , за ''фешъните'' тва просто е най-обикновенната чалга култура , която е водеща в БГ... ма тва не е Фешън за бога ????
    аз няям нищо против, ако стане модерно и с пижами да тръгнат ако искат, само да не гледат с презрение тея по-различните от тях ?!

И за кви тенденции ми говорите въобще ? Тука няма тенденции а стереотипи !?!?!? Аз лично кат се разхождам по улиците виждам прекалено рядко наистина 'модно' облечени жени...и евала, че могат да се нарекат фешън... + тва тая дума напоследък зе да става неелитна някакси, тва е шот се свързва с чалгата...а то не е така, фешън хора има 000,001 в бг... споко не се убиждайте драги ''Фешъни"
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
    и момци

Град
    ibIzAaAa
    Няма какво вече да споря.... Аз съм такава,каквато искам да бъда.. Имам възможност да бъда такава,за кеото много се радвам.. Благодаря на хората,които са изградили fashion style,понеже не мога да се видя с някоя смешна дрешка... Да,наистина:дрехите не правят човека,но пък говорят много за същността му и за това дали се поддържа или не.... Аз слагам край на споровете помежду ни.. Все пак - всеки си има право на вкус и мнение... Всички можете да кажете какво мислите по въпроса(както и аз),но хайде моля ви без да се обиждаме взаимно.Не вярвам,че на вам ви е много приятно.. На мен също не ми е... За това,просто няма смисъл да спорим повече.Нека изказваме мнения,но без да се караме :P

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    АЗ ПЪК МОГА ДА КАЖА, ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ НА kael МЕ КЕФЯТ МАКСИМАЛНО ! КОЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ ? ЧЕ ВИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ? МИ МАЙНАТА ВИ ! МОМЧЕТО СИ Е МНОГО ТОЧНО И НЕКФИ ПИКЛИ КАТО ВАС НЯМА ШАНС ДА ГО ЗАСЕГНАТ, ЗАЩОТО КАКТО ПОКАЗАХТЕ ДОСЕГА СТЕ ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ!!! НЕ СМЕ ВИ НАПАДНАЛИ НИЕ ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ АКО НЯКОЙ НЕ Е ЧЕЛ НАЧАЛОТО ДА СИ МЪЛЧИ... .ТАКА ЧЕ ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ! АЙДЕ СЕКТИР !
    И ти си голяма грешка МАЙНАТА ВИ!!!И Вие не искате да се видите кви сте-самозалъгвате се,че сте кви ли не-принцеси Даяни,а като някой ви каже истината..почвате да спорите..ИСТИНАТА БОЛИ,просто вие не я виждате от прекалено много пудра

И не случайно съм на другите на станата И АЗ СЪМ красиво момиче приличащо на барби,но за разлика от вас мисля-трезво и съм здраво на земята,нищо че съм "барби"радвам се само,че ми казват-красива си....а не фасшион си..Повярвай по хубаво ще се почувстваш,когато момчето те целуне и по лицето му не остане фон-дьо тен

ако това за пудрата значи че съм от така наречение барбита избинявай скъпа ама си в грешка... относно останалото не си направих труда да се зачитам просто погледнах последния ред на 2-та абзаца, съжалявам !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Търново.... Велико Търново
    който дойде в търново и не колниран ше го черпя мелба :}

Lele nemisleh che ima tolkova ogranicheni i tbpi hora...taq tema nai veroqtno e delo na nqkoe kompleksarche ot malko gradche koeto si nqma i ni nai malka ideq za sveta izvan grada mu...Vseki si ima stil na oblichane v momenta sa na moda ochilata,prilepnalite dunki i prochie...tova che ti izbivash kompleksi che nemojesh da se nosish taka ne e nash problem!!!Qvno si nqkoe razgneveno metalche ili raparche dety po cql den degradira v razni saitcheta i se chudi kak da drazni horata q nai dobre otivai da oplakvash jivota i sadbata si pod legloto i spri da komentirash stila ni na oblichane...VSEKI IMA PRAVO NA IZBOR!qsno?Sashtoto se otnasq i za ostanalite deto sa protiv fashion style...parvo poglednete sebe si i posle gledaite nas.Izbivaite kompleksite si nqkade drygade...neshastni raparcheta metalcheta skeitarcheta i tem podobni neoriantirani neshtasni kopeleta i zavislivi kuchki...nqmate pravo da ni sbdite zaradi stila ni na obilichane!!! =D>
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от kael
    който дойде в търново и не колниран ше го черпя мелба :}
    Хахаз съм от търново кога ще ме черпиш

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    :} няма е днеска :} иaм да зубря.... ко искаш ми пиши на лично съобщение да се разберем

колкото до по горния пост:
    "ари трай там ва" избива комплекси дрън дрън модата SUCKS прави хората еднакви .... и не говорим само за дрехи но някой хора са прекалено марзеливи да про4етат поне един коментар на страница .... за за тфа е 21 страници тфа щото на всяка има един каъв като тебе дето си мисли че знае много и че е голямата раота .... а как убиждаш нямам думи показва колко мозак имаш..... "харесва ни това харесва ни онова" - ми на нас не ни харесва капиш ?!? ако имаш проблем с тфа начина не е с обиди само се излагаш и ако ти не си такава комплексарка що си с такав аватар .... тя авторката мисля че доказа че не е комплексарка

vijte sq horica ne si izbivaite kompleksite na sladyranite kato men hxauxhua i Ralityy ... vijte sega fesham nodata si e fakt i tova 4e na vas ne vi haresva izob6to ne byrka nikoi koito se obli4a taka...ligli4kaaa.aha.bg precenete sami dali sam feshan4e ili ne prosto sam sladurana i sas grim i bez grim i ne me ebe dali na vas tova vi haresva ili ne prosto iskam da vi kaja 4e az li4no ne pla6tam danyk ob6testveno mnenie i si imam sobstven stil vav vsi4ko i opredeleno ne sam ot typite(za primer 11 klas zavyr6ih s 5,72 da se nadqvam i tazi godina da e taka) i ob6to vzeto tova moga da vi kaja horica pak ne vqrvam da ima mom4e koeto da ne haresva sladuranite nqma zna4enie kakvi sa te bilo feshanki metalki emota i dori skin heads vijte vseki si izbira kak da jivee kak da se obli4a i kakvo da prai s jivota si ...momi4etata mislq 4e nqma da otrekat 4e biha predpo4eli edin spretnat feshan pred nqkoi mirizliv metal da re4em (ne kazvam 4e vsi4ki satakiva prosto davam primer) ne se opitvaite da izbivate kompleksi vav saitovete a vzemete da izlezete na edno dve kafeta da vidite kakvo stava okolo vas da razberet 4e ima hora koito obi4at da izglejdat dobre pak i neka si kaje6 vsqko momi4e ot malko me4tae da prili4a na kukla barbi kakvoto i da si govorim tova si e fakt ami az samo tova moga da vi kaja po tazi tema i mislq 4e sam prava v dosta ot aspektite koito izredih (ne kazvam vav vsi4ki za6toto vseki si ima pravo na li4en izbor) nedeite da se pravite na sveta voda nenapita i da kazvate 4e ne gi haresvate za6otot ili prosto zavijdate ili iskate da ste kato tqh no ne mojete prosto fakt....ne kazvam 4e vseki trqbav da se obli4apo poslednata moda nqkoi nqmat vyzmojnosti drugi prosto ne iskat no kakto na vas ne vi haresvat kuklite barbi taka i na tqh moje dane im haresvate vie taka 4e mislq 4e taq tema e super typi4ka daite sq i za metalite i za rapyrite i za emotata da napraim typo e mamka mu.....

Повече от фен Аватара на suantito
    Аре пишете по малки постове бе, че ме мързи да чета

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

sorry prosto mi be6e pyrviqt i ne ozyznah kolko e dylyg vsy6nost

Мен пък ми харесват момичетата тип "барби" предпочитам да съм със барби отколкото със някоя издрусана круша...и едно красиво момиче добре ще ми пасне на колата

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Цитирай Първоначално написано от LIgLI4kAAA
    vijte sq horica ne si izbivaite kompleksite na sladyranite kato men hxauxhua i Ralityy ... vijte sega fesham nodata si e fakt i tova 4e na vas ne vi haresva izob6to ne byrka nikoi koito se obli4a taka...ligli4kaaa.aha.bg precenete sami dali sam feshan4e ili ne prosto sam sladurana i sas grim i bez grim i ne me ebe dali na vas tova vi haresva ili ne prosto iskam da vi kaja 4e az li4no ne pla6tam danyk ob6testveno mnenie i si imam sobstven stil vav vsi4ko i opredeleno ne sam ot typite(za primer 11 klas zavyr6ih s 5,72 da se nadqvam i tazi godina da e taka) i ob6to vzeto tova moga da vi kaja horica pak ne vqrvam da ima mom4e koeto da ne haresva sladuranite nqma zna4enie kakvi sa te bilo feshanki metalki emota i dori skin heads vijte vseki si izbira kak da jivee kak da se obli4a i kakvo da prai s jivota si ...momi4etata mislq 4e nqma da otrekat 4e biha predpo4eli edin spretnat feshan pred nqkoi mirizliv metal da re4em (ne kazvam 4e vsi4ki satakiva prosto davam primer) ne se opitvaite da izbivate kompleksi vav saitovete a vzemete da izlezete na edno dve kafeta da vidite kakvo stava okolo vas da razberet 4e ima hora koito obi4at da izglejdat dobre pak i neka si kaje6 vsqko momi4e ot malko me4tae da prili4a na kukla barbi kakvoto i da si govorim tova si e fakt ami az samo tova moga da vi kaja po tazi tema i mislq 4e sam prava v dosta ot aspektite koito izredih (ne kazvam vav vsi4ki za6toto vseki si ima pravo na li4en izbor) nedeite da se pravite na sveta voda nenapita i da kazvate 4e ne gi haresvate za6otot ili prosto zavijdate ili iskate da ste kato tqh no ne mojete prosto fakt....ne kazvam 4e vseki trqbav da se obli4apo poslednata moda nqkoi nqmat vyzmojnosti drugi prosto ne iskat no kakto na vas ne vi haresvat kuklite barbi taka i na tqh moje dane im haresvate vie taka 4e mislq 4e taq tema e super typi4ka daite sq i za metalite i za rapyrite i za emotata da napraim typo e mamka mu.....
    "комплекси, комплекси, аз съм умна , завиждате" нищо ново не каза ...... НЕ на всичко и темата не е за " колко са лоши хубавите момичета " а който не го кефи темата МОЖЕ И ДА НЕ ПИШЕ В НЕЯ

виж сега аз не обиждам никой и не се карам с никой така че айде моля те да без да ми се караш ами да така си е има хора които предпочитат нас пред "издрусаните круши" това си е просто истина :P

Град
    "карам се" - боли ме фара за теб чесно казано ..... дразня се че има хора чели не дочели и почват вече да flame-ват колко била тъпа и подобни .... или просто повтарят "умните" слова на тея които са писали страници преди тях

Em az haresva fashion style priqtelite mi sa fashion az su6to i nqma ni6to lo6o f tfa kvo tyka Samo obiJDate ??? NEmoga Da rAzBeRa kvO toLKo vi Burka KoI kAk Se oBlICha ?? Mi I AZ ne HareSvam taM MeтАЛи EmoTa skATer4eta Ili tam Kfito i Da Sa Ama niShto ne kaZvaM nepo4vAM da GI oBijDam i da RAzpRavam 4e Bili kiFli ili tam kvo LI nE .. HaResVaM seBe SI s TEzi DreHi HAresVam i Mom4eTatA KoITo Sa FaShioN seKI si se dvIJi v nekUf kRug e Nie SMe iZbraLI pO hUbViq I inteResEN Za NAS TOvA e EdiN svqT v koItO dOmINiRaT paRite sexA NarKOtiCIte I beZkrAinIte LuJI \/

vij mene ne mi puka tebe dali te boli za mene ili ne samo da ti kaja ako ne ti e stanalo qsno ot pyrviqmi post ne sam kazala 4e koito i da bilo e typ da ti kaja vzemi pro4eti malko po vnimatelno post-a mi i togava gorovi kakvo sam kazlaa i kakvo ne mamka sladka sam i umna na vsi4koto otgore kato ne ti haresva hodi se razkarai malko otidi na edno dve kafeta ne stoi po cql den na kompiutara.... pak i taka kato te gledam kak pi6e6 sigurno 16 nqma6 o6te

Oh boje....ZASHTO NE SPRETE DA SPORITE ZA GLUPOSTI???Ujasno e da sporite za neshta,koito sa wapros na lichen izbor!!!Spored men e tupo chowek da se oblicha po strogo opredelen stil(emo style,metal,barbie)..Towa pochti winagi pokazwa izbiwane na kompleksi..Hora,zashto ne se oblichate kakto na was wi hareswa i da ne se wliqete ot nqkakuf tup stil(koito i da e)!Barbitata..emi moje bi nqmashe da se draznqt horata na tozi stil ako naposleduk ne beshe stanal tolkowa masow..i naistina wsqko 2-ro momiche e barbie,ima registraciq waw flirtche i impuls i chupi nekfi stoiki(13 godishna pikla prilicha na 18 godishna)!Towa e abs neestestweno!Za drugite stilowe moga da kaja abs sashtoto!taka che,Hora,Oblichaite se taka kakto wi hareswa,i ne se wliqite! AAA da i stiga ste praeli tuka nekfi weliki skandali za gluposti
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Fatalno_sladka aplodismenti =D> =D> =D> =D>

Град
    Асеновград, България
    Ах, трепеш! Ами, не е нужно да се обличаш като някаква атракция, за да привлечеш внимание, това е така, но този стил ми допада, ако не е прекалило момичето. Има, момичета, които се кичат като елха, това наистина не ми харесва!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Em az haresva fashion style priqtelite mi sa fashion az su6to i nqma ni6to lo6o f tfa kvo tyka Samo obiJDate ??? NEmoga Da rAzBeRa kvO toLKo vi Burka KoI kAk Se oBlICha ?? Mi I AZ ne HareSvam taM MeтАЛи EmoTa skATer4eta Ili tam Kfito i Da Sa Ama niShto ne kaZvaM nepo4vAM da GI oBijDam i da RAzpRavam 4e Bili kiFli ili tam kvo LI nE .. HaResVaM seBe SI s TEzi DreHi HAresVam i Mom4eTatA KoITo Sa FaShioN seKI si se dvIJi v nekUf kRug e Nie SMe iZbraLI pO hUbViq I inteResEN Za NAS TOvA e EdiN svqT v koItO dOmINiRaT paRite sexA NarKOtiCIte I beZkrAinIte LuJI \/
    ъм ..... прочети темата и после говори кой обижда .... и кокото повече хора мислят като теб ( относно последното ) толкова по зле

az ne segrimiram i ne seobli4ams poli tip gol gyz no vse pak hodq s prilepnali dynki i o4ila a tva za o4ilata e mn typo deto go izkomentirahte mi 4e kakvo nqkoi hora prosto obi4at danosqt o4ila kakto az naprimer nemoga dajiveq bez o4ila drug e vyprosa 4e imam problemi s o4ite i kogato slynceto e po silno(koeto stava dori prez zimata) vinagi sam s o4ila kydeto i da se namiram o4ilata sa 4ast ot stailinga 4ast ot oblekloto taka 4e ....hora nosete o4ila

em 20 stranici nqma 4eta 4etoh samo nqkoi ne6ta

Град
    Цитирай Първоначално написано от LIgLI4kAAA
    az ne segrimiram i ne seobli4ams poli tip gol gyz no vse pak hodq s prilepnali dynki i o4ila a tva za o4ilata e mn typo deto go izkomentirahte mi 4e kakvo nqkoi hora prosto obi4at danosqt o4ila kakto az naprimer nemoga dajiveq bez o4ila drug e vyprosa 4e imam problemi s o4ite i kogato slynceto e po silno(koeto stava dori prez zimata) vinagi sam s o4ila kydeto i da se namiram o4ilata sa 4ast ot stailinga 4ast ot oblekloto taka 4e ....hora nosete o4ila
    ПРОЧЕТИ ТЕМАТА !!!! каза се по преди и за очилата и за дрехите и за тфа че не е само за тфа а за един збор от качества и други работи ............ ако ви МЪРЗИ да чете те не говорете щото само глупости ръсите .....

BTW няма българска дума "стайлинг" има стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си