- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Първоначално написано от sladkish_14
mi kato si po krasiva dokaji e ha to i az moga da kaja 4e sam miss svqt nali
Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az
права си ,ма просот ги помолихме 500 пъти да си изказват мнението,но да не ни обиждат,ма тея ..или са безмозъчни или просто държат да си спорим,ли спорим..аа съгласна съм,за колонията..Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
![]()
А да освен,че съм по-красива съм и по умнаПървоначално написано от LIgLI4kAAA
И кога съм ти казвала каква си
Нали каза,че уважаваш мнението на всеки
![]()
Това,че ти се харесваш,не значи че и АЗ трябва да те харесвам
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ей,стига избива комплекси,бе ,злато..айде дай да видиме една снимка,айде зарадвай ни нас простосмъртните глупави фешънки,да те видим колко си хубава..може да ни станеш идолПървоначално написано от sladkish_14
![]()
hahaha miss krasota dai piks ili spri da povtarq6 4e si po hubava 6tot stava6 sme6na ... i da ne mi puka kakvo misli edno 14 godi6no laino koeto kat go zasyrbi P*tkata i se 4udi pikae li mu se e*e li mu se tei 4e mili4ka vzemi si izbivai kompleksite ot tova 4e si edno groNo debelo i miri6e6to v4era6no l*ino nqkyde drugade
Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az
lele nqma dumi veche to biva biva prostotiq ama to takava glupost nqma nikade drygade.bila po krasiva po uma po neznam si oshte kfo...ot kade tragnahme i kade stignahme tova ne e sait za koi e po po nai be.Kazah vi veche sladkish_14 dai i ti linka na tvoi snimki i se spete nai nakraq.!!!!!!!!!!!!!!!!
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Вие почнахтеПървоначално написано от RaLiTyy^L0V3
А,аз реших да играя като вас,казах красива съм и вие ме захапахте-като вампирчета
Яд ли ви е,кво ви е
ПОмагам ви да видите вие как изглеждахте през тия 8 страници
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
hxauhxuahxuahxua aide ve4e ne e tolkova krasiva xhuahxua
ай,мила мерси,че ни отвори очите..много сме ти благодарни..виж са твой избор си е дали ,ще пратиш снимка или не,но просто като не пращяш и като някой чете мненията ти"по-красива съм от тебе е и нз,кво",а не искаш да пратиш снимки ,предполагам се сещаш ,какво ще си помисли..извинявай,ма това прилича точно но избиване на комплекси..никой не го е яд,че си"хубава"..ако е така трябва да си доволна както сме ние клонингите,прати една снимка да ти се порадваме..Първоначално написано от sladkish_14
(малко ,станах злобна,ама..)
Първоначално написано от LIgLI4kAAA
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
xhauhauau RaL molq te xhuhua ne bydi tolkova gruba s deteto 4e sega 6te se skrie pod legloto i 6te po4ne da pla4e xhuahxauahxu![]()
![]()
sladkish_14 аре бе мила прати малко снимки да се влюба в тебе![]()
tctct 4ak i na mom4eto mu stana interesno kolko si "krasiva" xhauhua
момичето ще излезне и срамижливо![]()
хаха,айде прати му снимка ,де..може да е "поредния обожател",Първоначално написано от Малък_Alfa_гъзар
хаха,ае красавицата,прати моля ти се,че предизвика голям интерес във всички
![]()
Ole tuka stana neturpimo !!! TRQBVA DA SPREM TEQ SPOROVE,VSE PAK SME MOMI4ETA ne ni otiva da govorim gluposti ot sorta na laino,p***a i dr takiva aide spiraite !!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
4ек,са,че се обърках..ти от нас -"глупавите клонинги "ли беше?Първоначално написано от barbie__girl
а,иначе,те мацките се изнервих на "мис свят" за тва така я нахраниха..
Of ae stiga ste napadali pa wie..Toa spor parwo be6e abs bezsmislen,za stiga ste se karali..Pffff fe6anki nefe6anki..abe kfo zna4enie ima..na toa swqt trea d a ima razli4ni hora,s razli4ni interesi i s razli4en stil,zashto towa trea da porajda nekfi konflikti??nali ako si4ki bqhme ednakwi 6te6e da e kude kude po-tapo???Da,normalnoe 4owek da se drazni ot neshto,ama da se prewrashta tfa w swetowen skandal?..Staate za rezil weche![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Barbie_girl q kaji kakvo mi e metalskoto molq te 4e odeve ne razbrah
ами така,де..ние нямаме проблем,проблем имат тея дето ни мразят и пишат ли,пишат злобни коментари за нас,ние какво да правим?-да си мълчим ли,докато ни наричат парцали,кучки,безмозъчни същества,клонинги и т.н?-е,не ,сри ма няма да стане--всеки има различно мнение ок,нямам нищо против,но без ОБИДИ спрямо нас,щото без да ни познавате не може да определите кви сме..били сме тъпи,щото сме се носили фешън,то колкото и здрави нерви да имаш,накрая ти писва,да четеш безсмислени коментари..(иначе,нищо спрямо теб)Първоначално написано от V1k1tYyY
oh ami na nqkoi snimki mi prili4a6 v lice na metal`ka nz moje da sam s gre6ni vpe4atleniqПървоначално написано от LIgLI4kAAA
ni6to li4no
da glupav kloning sam :dПървоначално написано от sexy_devil4e
hahaha macki uspokoite senali si4ki sme ednakfi
emi moje bi ligli4kata ne e tolkova fashion nqma zna4enie pone e s na6te razbiraniq
stiga ste se karali nose4ete negativnata energiq kum drugite ixixixixi
хаххаха,дааа моята е изцяло насочена към тях!браня ни със зъби и нокти,нищо,че изливат всякакви обиди върху насдавайте,клонинги,напрееед!! !
![]()
що не направим един конферентен по skype, че така ми е трудно да влизам на секи 5 мин![]()