- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
и нсички да се влюбват в нас,пропусна!хахаха,а вие другите клонинги ко чакате?марш по леглата и вие да си земете дозата за красота!Първоначално написано от LIgLI4kAAA
![]()
![]()
![]()
ма и аз това се чудя,почнаха да ми липсват..няма кой да ни обижда..Първоначално написано от barbie__girl
mili4ki napuskam za tazi ve4er :* aide obi4kam vi i fashionska :P aide 4ao 4ao :* (gunka) :* 4ao 4ao
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Az ve4e se izkazax po temata a sega e momenta pak da se vklu4a 6tot ne izdyrjax Awe ligli4keeeeee koi te izmami 4e si xubava i kvo te kara da si misli6 4e si fashion-ka?Ednata diademka li ? Are spadni si malko samo4uvstvieto 6tot moje da si izkarala 5.75 ama da ne moje6 da kaje6 ne6to smisleno i interesno,a i absolutno bez pokritie si se nadula tolkova.Ako pita6 mene,ne ako me pita6 mi az napravo si kazvam za mene izob6to ne si xubava ne si i fashionka ami si nqkvo sredno polojenie det ne se znae kvo e izob6to...
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Е ми че къ мноу ясно готини сме очилца със залепени пластмасови диамантчета сваровскиmp3 player hyndai
фланелка розовка от битака за 5лв и пием 3в1
мноу сме модни возим се в 1 автобус живеем в жк Металург
ама сме много богати само марково носим напрао haute couture (мое ми го преведете кат сте такива дизаинерки)
а ве друго си е да търкаш сандалки от ония с цветенцата по тях за 5лв и да се праиш на арна
!Ех село село и футболистчетата от пфк долна диканя
те напрао кат на кристяно роналдо чичо му
![]()
А мога да ти покажа как на метъл концерт в Германия (да същата държава кадето се правят мерцедесите и бмв-тата) на концерт на Godsmack има тълпа колкото София и как ревът а ваща мижава чалгица се слуша само в пиерниик и на концертчетата на които има 100 човека мангали с изрусени коси![]()
Леле, леле... Всичко живо си показа селския манталитет... Много сте смешни абсолютно всички и фешъни (нищо че съм от тях) и "обикновенните" слагам го в кавички защото не сте обикновенни а се водите за такива имайки в предвид Fashion Style и че не сте от него... Всеки има право да се носи както си иска и както на него му харесва защо са всички тези спорове, хора?! Защо са всички тези обиди... Нима и ние не сме хора!? Всички сме хора и фешъните и "обикновенните" просто всеки човек си има определен вкус относно всичко включително и относно дрехите... това е модата - така се носим.. Не убиваме хора за да се впрягате толкова. А и щом ние - фешъните сме толкова тъпи и ограничени защо ни обръщате толкова много внимание. Подобни хора (Тъпи и ограничени) не заслужават вниманието на "по-добрите" Защо ни е не обиждаме вас "обикновенните" и защо не правим Теми относно вас и стила ви на обличане? Не знам това някакви комплекси ли са или какво, но посрете малко всеки сам решава какъв да бъде никой вас не ви е осъдил че сте такива и вие нас недейте да съдите.... Фешъни сме - фешъни сме! - Голяма работа. Нали сме хора! Аз никой не обиждам но като чета предните мнения виждам много обиди спрямо фешъни (Жените били курви, а мъжете педераси) - Защо съм педераст?! Защото съм облечен в розово ли!? - това не може да ми промени сексуалната ориентация! И защо жените които се носят фешън са курви - защото се обличат в този стил ли!? Ако една жена е курва тя ще си е курва както и да е облечена. Дрехите не правят човека... Осъзнайте се малко и стига с тази глупава омраза защото нищо друго не правите освен да си показвате простотията (за всички говоря, не само за Антифешъните)
PEACE!!!
=D> I az towa bqh kazala za omrazata,i chestno da si priznaq daje bqh tragnala da gi sajalqwam tia momicheta(barbie_girl,ligli4ka i t.n)shotot mnoo pochnaha da gi napadat sichki..Ama kat cheta tia poslednite im postowe..Abe to biwa prostotia i ogranichenost(i t.n...)ama tqhnoto we4e nadmina sqkwi granici!!Sa da ne stawam kato profesor VuchkowПървоначално написано от al3xx
..I az s1m Fashion-ka,ama we4e da ti kaja me e sram ot tfa kat gi gledam kfi gi izpisaha po adres na Drugite momicheta!!Tupoto e che ne osaznawat kolko se izlagat(s arazbiram che se qdosaha,ama nikoi ne trea da si izpuska tolkowa nerwite)Bate polowin chas da obqsnqwat kfi dreshki sa si kupili,tuka sichkis tehnite dreshki shte se zanimawame!!Aa krai ot utre s1m metalka
![]()
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Мммм взе да ми харесва тая тема вече... Момичета и аз да кажа: честито за девиза и поздрави на момичето,което го измисли.Вече добавих две от мацките в Skype,остава само да ме приематМоят Skype e s0bieski1 ,който желае (без АНТИфешъни по възможност),може да ми пише
А аз..и аз мисля скоро да тръгвам по магазините за есенни дрешки...Да видим кой цвят ще е тенденция тази есен и да нападаме
А.. за антифешъните..нещо се поспряха..за което много се радвам..Ама ние май наистина ще превземем темата
)
![]()
НА ТОВА АКО СЕ КАЗВА "ПЕДАЛИ"... НЕ ЗНАМ КОЕ ЗА ТЯХ Е МЪЖ! ----->
![]()
Аз лично много харесвам момичета/момчета,които разбират от ИСТИНСКА МОДА..а не да натрупат цветовете на дъгата по себе си и да се мислят за голяма работа..Това за мен не е мода..това е идиотщина..Кефя се на момичета ,които изглеждат като истински дами,а не като палячовци.Дразни ме това,че всички са като някво стадо..единия си прай руси кичури и всички след него са с такива.Дразнят ме такива дет си купуват дрешки от пазара и после идват при мен да ми се правят на оборотни -ААААААААЙ МАРШ..ето затова ги мразя..заради поведението им..заради това,с което парадират...Дрехите не правят един човек истински,достоен и пр ,а за да си го помислиш и да се кефиш на новия си адидас анцунг,за който си се погрижил да разбере цялата "махала" ем..само показва колко си ограничен...Нали мн обичате да обсъждате като селски клюкарки..ся пък е наш ред да ви наредим едно хуаво..Ай надуйте си чалгицата от телефончетата,врътнете си розовите дупета напред и не се занимавайте с нас-простите,обикновени ,жалки хорица....
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
ei,macka,nameri me i meneПървоначално написано от freedom
sry za spama,az ve4e se izkazah po temata 100 puti,pove4e nqaa da vi se qdosvam!aa ii az dneska produljavam s shopping-a
aa ina4e sega e mn moderno sivoto
![]()
Фешъните на сапун![]()
Лелелее Борат вчера да знаеш какво сирене си взех от супера брат наеш ли кво е фиешон!Изкиснах го а бе направо вкусно та се пушек вдига![]()
Голям правопис,голямо нещо....Първоначално написано от meden dixlorid
аз пък имам пиърсинг на лицето![]()
Бацка кви флешове ше си лепнем и на веждата един пирсиеингмале а къв татус брато си аресах напрао пречупен кръст на корема еби му и маиката дееееба мнооо съм арен
![]()
malii moito mom4e zemi se obrazovai mnogo te molq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от meden dixlorid
на бала кво виках ние е риално иднооо двиее триии четириии пиет....мани и бях със сако на долчиее и габбанаа ма сига видях колку е якуу фиешион и саму от илиенци пазарувам![]()
обещах си да не ставам глупак с глупаците и да не пиша повече тук но просто +1 пичПървоначално написано от meden dixlorid
![]()
BTW godsmack rulzнай яката музика
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от kael
axxaxax glupendar![]()
Първоначално написано от barbie__girl
"аз знам че съм глупав, но другите и това не знаят" - ( забравих кой го е казал май Аристотел...)
Само виж кукло къде се слуша метъл и къде чалгицав развития свят хората слушат метъл пънк техно хаус рок джаз класическа музика а циганите в мааалата слушат чалга само виж чалга изпълнителите всеки 2-ри е мангал но тъи като ги харесвате значи че и вие сте мангалки няма лошо за всеки има място на тази земя
но на запад не се гледа с добро око на мангалите като вас!
![]()
пич не си заслужават търкането на копчетата на клавиатуратаПървоначално написано от meden dixlorid