.
Отговор в тема
Страница 2 от 35 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 857
    Мен ме дразнят много неща, но занимавам ли непознати с тях? Не. Намери си приятели и го обсъждай с тях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
    Хм, мнението ти ме накара да се замисля... Ами да ти кажа, не казвам, че начинът ми на обличане е върха, но не мисля, че той прави човека. Не, че не обръщам внимание на това, което нося, напротив - старая се да изглеждам добре,но наблягам на умствените способности. (старая се) А дали завиждам на куклите - ами възможно е. Не искам да крия. Може би завиждам за вниманието, което им оказват - както казвам - явно повечето момчета ги предпочитат.
    И теб ще те оцени правилния човек,няма страшно.

Guest
    Бриеееееее то имало и различни брао брао и аз теи мисля подкрепям 100%

Град
    Там, където е сърцето...
    Определено е тъпо накадето и да се обърнеш да виждаш едно и също. Момиченца на по 14 години облечени като за магистралата.... с незнам си колко грим, който е като маска и просто е супер смешно, защото без този грим тези момичета приличат на....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Пловдив
    Е щом дадена дрешка е модерна и на теб ти харесва-защо да не си я купиш?

Град
    София
    Тука всички обичат да са "уникални", ама като стане време да излизат и си казват "ама как ще облека това, какво ще кажат хората..."
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен
    Град
    sofiq
    zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatat sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Тука всички обичат да са "уникални", ама като стане време да излизат и си казват "ама как ще облека това, какво ще кажат хората..."
    На мен би ми пукало само ако става въпрос за работа...но така или иначе не ме искат работодателите...

гАзарке, разбрахме, че си глупава, няма нужда да го доказваш при всеки удобен случай.

Супер фен
    Град
    sofiq
    т.9 от Правилника!

...и всички останали мнения не по темата бяха изтрити!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Всеки има стил или поне на всеки му се иска. Да си призная и аз се подигравам на тия момичета, малко е тъпо, ама то в един момент като видиш госпожици на по 14-15, дето не можеш да ги различиш, става абсурдно. Човек независимо как се облича може да се открои - с хубаво или с лошо . Няма смисъл от философстване по тоя въпрос. Красотата всеки може да я види, не е необходимо да се говори за нея, нито да се навира в очите.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    hah,takava e modata bate,kfo da se prai,ina4e si prav/a ..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

chocola7e
    Guest
    na tova az mu vikam sindroma na paris hiltun-spored men nqma lo6o seki da podrajava na kogoto mu haresva,oba4e mislq 4e pove4eto takiva kukli4ki sa dosta povurhnostni i raz4itat pove4e na drehite si za da vpe4atlqt nqkoi ot drugiq pol...a kade ostana izlu4vaneto romantikata raznoobrazieto...men pove4e me drazni tova 4e te imat za sebe si mn visoko mnenie,samo za6toto nosqt adidas naprimer,i zapo4vat da se 4uvstvat kato princesi koito trqbva da se glezqt i ligavqt da ne bi nqkoi da ne im oburne vnimanie ili da ne razbere kolko sa specialni...slezte na zemqta be macki vseki moje da e kato vas ama vie mai ne mojete da prokarate svoq puteka v jivota...(dano ne sum obidila nqkoi koito se e razpoznal v opisanieto mi (

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Модерни кукли? --> Damn no ;/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте,
    от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
    уча в часно даскало 80% от момичетата са такива викам им "клонинги"... а иначе сиг повече от половината момичета по улицата са такива "клонингчета" (или пънкчета те и те така доста еднаквички излизат ) приятелката ми не носи грим ^^ ( много рядко и много малко ) не се ядосвай в половината свят е така ... отиди в сащ там почти всяка която не е дебела е такава .....
    Да, съгласна съм. Това е другото, което исках да кажа: също е гадно, когато някои започнат да се водят метали, пънкове, емота и то заради комерсиалната страна - дрехите, стила. Смешни са. Попитайте някое от новоизлюпените металчета дали знае някои от основоположниците на рок културата и най-вероятно (не винаги), няма да може да каже и думичка. За мен това е подигравка с музиката. Или хаха наскоро едно момиче даже ми развиваше теории как трябва да си облечен за да си метал или рокер wtf??? Как трябва да си облечен ??? О, и вероятно трябва да си направиш 666 пиърсинга по тялото. Forget it Pz - Wasp - Wild child
    е тоя коментар го уважавам. слушам метал ( рок такива ) и постоянно ми се повтаря "как може да се обличаш така!!! ти слушаш метъл!" или "как може да имаш толкова много приятели които слушат рап"

Аз съм метълка и единственото метълско нещо в гардероба ми са кубинките. Разбира се, че не трябва да се обличаш като другите метъли или като идолите си...но не върви да си фешън на външен вид и да слушаш пънк.

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз съм метълка и единственото метълско нещо в гардероба ми са кубинките. Разбира се, че не трябва да се обличаш като другите метъли или като идолите си...но не върви да си фешън на външен вид и да слушаш пънк.
    ....ако това беше за мен- Не се обличам като никого - единствения когото имитирам сам сам себе си

Говорех принципно, но да, беше инспирирано от мнението ти.

Аз пък слушам техно и хаус...а най-добрите ми приятели са един рапър и метъл чието гадже е пънкарка...а другото момиче от компанията и дай маанета ...ама тва не ни пречи да сме бест френдс и не ми прави никакво впечатление никога не съм правил забележки кой как се облича...всеки си има стил...и ако някой ми каже че изглеждам тъпо еди как си ше му кажа да си гледа работата...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    Ами аз, като слушам главно рок и още сто хиляди неща (не обичам да съм кон с капаци по отношение на музиката), като, разбира се, страня от чалгата и онази поп-музика, в която няма никаква креативност (няма смисъл да описвам за какво говоря), а се нося в нещо като мрачно-елегантен стил - позьорка ли си падам? Или вече самият факт, че нося тениска на група, ме определя като ограничена?

Един елемент не прави човека позьор или копирач. Трудно няма да има друг със същите дрехи...

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз пък слушам техно и хаус...а най-добрите ми приятели са един рапър и метъл чието гадже е пънкарка...а другото момиче от компанията и дай маанета ...ама тва не ни пречи да сме бест френдс и не ми прави никакво впечатление никога не съм правил забележки кой как се облича...всеки си има стил...и ако някой ми каже че изглеждам тъпо еди как си ше му кажа да си гледа работата...
    =D> =D> секи има право да прави кото си иска стига да не ти го навира в носа :р

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да ви кажа честно напоследък се плаша от това колко не ми пука ...
    се ми е тая ква е модата ...просто да ви кажа честно съм пълно отрицание на сякакви модни тенденции обичам да съм в комфликт с модата ..просто ме кефи ако е модерно розово ..ок ще нося черно ..ако е модерно поли ..ок ще нося дънки ...просто мно рядко да сложа нещо което е модно ... аз съм тъпа и малко странна

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Съгласна.
    За мен този ми начин на обличане е, до голяма степен, израз на това, което съм. Или на някакви щрихи на същността ми или какъвто завъртян израз може да се ползва. Нося и къси поли, и карета, слагам и т.нар. черен грим - първо смятам, че ми отива, второ ми харесва, трето - се старая да е стилно, за да може с пълно право да е като отрицание на циганията, която в момента се нарича "мода" в България. Доколко успявам - не знам
    Истината е, че моята музика е част от моето верую - тогава защо да не я показвам чрез дрехите си?

Лошо няма, и аз съм така. Даже в доста сфери нарочно не обръщам внимание на това, което е модерно...точно защото е такова. Още помня как излязох посред бял ден с вечерна рокля и силен грим на среща на един форум.

Хм... аз също подкрепям, че тва да са всички еднакви е тъпо и чак...грозно! Аз например обичам да си купувам модни дрешки, но не нося къси поли и огромни деколтета, не нося венчета и лентички и си къдря косата, като излизам слагам само черен молив, гланц на устни и ако се наложи малко коректор, и дори да не изглеждам като феичка, пак събирам погледите на противоположния пол
    Пп: И все пак лапеиите, които вие наричате клонинги, са за предпочитане пред такива, които не държат на външния си вид! Една жена трябва да бъде красива и трябва да полага поне манимални грижи за красотата си
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Кво сега, за стайлинг ли ще се дърпате? Човек се облича така, както му харесва. Аз лично изпадам в див ужас, като видя някоя кифла с клин и къса поличка над клина, ама какво да се прави, мода. Колкото до металите - не е хигиенично лятото да се размъкваш напред-назад с кубинки, краката започват да миришат и се завъждат гъбички. Но както вече споменах- мода. А ето и идеала ми за стайлинг, сами можете да оцените колко е практично подобен тип облекло.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си