- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
vij moito mom4ence zemi se obrazovai fashionite ne slu6at samo 4ALGA,a angliiska muzika sa6to kato BRITHNEY,BEYONCE I MN DRUGI DETO SA PO-IVEZTNI OT VA6TE NI6TOJESTVA !!!Първоначално написано от meden dixlorid
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
mangalite kato nas haxhaxhxahhxa a be moito mom4e q se osuznai malko!!To metala e nai hubavata muzika izvinqvai pxahhxahpaxh q ohladi strastite malko i pomisli malko be hxahaxhxahx Mangalite kato nas pxhaxaphxapha emi hubavo be nas kvo ni puka v RAZVITIA svqt kvo se slu6a a? Nie si slu6ame tfa deto si ni kefi i koi e kazal 4e slu6ame samo 4alga?? Primerno Justin Timbarlake 4alga li e be ili Enrique Iglesias i t.n... q po dobre mlukni 6ot ni6to neznae6 a se obajda6![]()
Да известни са пхахахаах слушат ги 12-13 годишни момиченца и НИКОИ ДРУГ гарантирам ти го защото малко повече от теб съм живял на запад така че не ми разправяй какво се слуша ама то и ти си 13 годишна какво има да ти се сърдя толкова ти разбира главата!![]()
abe mom4ence ne ni ybijdai,zavijda6 oke npПървоначално написано от meden dixlorid
sviknali sme i vtoro TIQ DETO NE NI TARPQN ZNAQT KADE DA SI GO NAVRAT !!!
I DR ne6ty ne se pravi na mnogo efekten sled kato si prekaleno DEFEKTEN!!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Ок да така е права си умирам да си хвана някоя като теб лигла ма немога на смотан съм за тва си се кефя на живота само ски екипировката ми струва повече от теб и си имам всичко ма на теб точно ти завиждам![]()
Всъщност е казал "Знам че нищо не знам"Първоначално написано от kael
![]()
![]()
да прав си :} ама май моя цитат обяснява характера на грешката миПървоначално написано от GregoryHouse
BTW: не го е казал, защото е бил грък
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от strawberry
hxuahxua samo4ustvieto nqma da si go "spadna" i ne me pravi ednata diademka feshion xhauxhauxhua i povqrvai mi moga da kaja dosta smisleni i interesno ne6tica huaxa pak za samo4ustvieto mi ...s pokritie e xhauxhua ma kvo li razbira6 ti ot samo4ustvie pri polojenie 4e sigurno po cql den dreme6 na kompa i se samosajelqva6 kolko si zle i typa i ograni4ena i prosta i maloumna i t.n. ne mi se izrejdat superlativi za teb ... pak kato za teb ne sam hubava dai ti snimka da te vidim tebe kolko si hubava xhauxa i za srednoto polojenie da taka si e za6toto ne obi4am da se zatvarqm samo v edin stil tova 4e ne vseki den sam na tok4eta i s rozova bluzka o4ilca i diademka ne me pravi po malko fashion... QSNO??? i da ne e ne mi puka za tebe da ti kaja samo pak i kakvoli moje da razbira edno v4era6no lape kato teb deto hodi na sladkarnica s mama i s tate da qde torti4ka i da pie limonadka 6tot ne znae kvo e tva kola!!1 aide mar6 ot glavata mi ne me zanimavai s nis6iq si na4in na jivot ami hodi da si u4i6 urocite 4e taka kato gledam ima6 nujda a za ocenkite mi...ami u4a v nai elitnata gimnaziq v qmbol i moga da ti kaja 4e dosta pove4e znam ot tebe za kakvoto i da bilo!!! aide .....![]()
Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az
МАЛЕеееееееееееееее...още ли разисквате на тая тема бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...НЕ си стува...
![]()
Първоначално написано от meden dixlorid
i kakvo kato ski ekipirovkata ti struva pove4e ot neq sam li si si q kupil sam li si postignal tova koeto ima6 sam li jivee6 samli se izdyrja6 kaji????
Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az
Първоначално написано от SuNsEt
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Да сам съм я постигнал ходил съм на бригада в америка и съм си спечелил пари
A niE pUk imAmE MAmA i TAti i te SI ni kUpuVat Ko IsKAme xahxahaxh pReebaaaLL si sE![]()
Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
![]()
Неща всеки път ено и също да говоря и за това ще го кажа направо:Метъл SUX,Пънк SUX Чалга СТАВА ЗА МАСА КОГАТО СИ ПИЯН иначе ей тъй да си я слушам-не(метълите да не се радват,тяхното и за това не става) RETRO RULLZ 4 3v3r(бъркам ли ви на всички метъли с тези букви в Г*зеца а??Първоначално написано от meden dixlorid
![]()
![]()
) Нама еее.......
така че стига сте ми обяснавяли как немците ходели на Метъл концерти-да ама карат БМВ-та и са грозни и носят адските клошарски дрехи и маратонки за тенис
![]()
![]()
![]()
![]()
така че мойте да ме хванете за...... нали
![]()
Айде поздрави
![]()
az go dadoh,be..4eki,az 6e te namerqПървоначално написано от freedom
![]()
само не мога да разбера зашо всички си мислят че клконингчтата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат пари .... уча в частно даскало и повечето съученици изобщо не са такива ....да някой ги бие простотията но клонираните индивиди са най много 25 ........ *повдига рамене* може би има причина за тфа а ?!?
а колкото до чалгата ...... това е въпрос на предрасъдаци ...... на балканите тфа се слуша, франция - шансони, в скандинавските ( за неуките основно - финландия, норвегия и донякаде швеция ) държави пък метала им е така да се каже народната музика и го слушат навсякаде, американците - кънтри ...... японците няма ти кажа ко слушат за пиене..... ама нали българския "селски" разбирач е ходил навсякаде и знае че от нащо няма по добро ........ жалко че до 20 години може да няма българия ами мангалия
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Хаха..Аз нямам мнение по въпроса.Само не мога да разбера защо хабите нерви и време за пълни глупости.След толкова спорове и скандали,не разбрахте ли най-накрая,че няма да сте на едно мнение.Не ви ли омръзна..?!!Всеки си знае своето..Я най-добре прекратете спора...![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами то аз съм те намерила бе сладкиш... Даже пълномощно съм ти искала...И на още едно момиче... На Стаси ,ама никой не ме е приел...Първоначално написано от sexy_devil4e
taka li,be?a,mila,az ne sum poly4ila..Първоначално написано от freedom
q pak probvai
както каза...всяка култураПървоначално написано от Mimka_sweet
нима свлечовете и металите не са до някаква степен еднакви? мен не ме дразнят не толкова дрехите на фешъна, колкото манталитета му
все пак свлеча, пънка и метала са доста стари култури,градили се с година... фешъна идва и си отива..тази година това е модерно, другата онова...... за това и няма фешън стил..да фешън култура има, но е трудно да има фешън стил
аз имам стил...мой стил..винаги като си купя нещо го окрасявам допълнително или махам някои неща, които ме дразнят ... и се получава яко..слава богу, че рисувам добре![]()
axaxa vqrno daje naistina sum vijdala edna poznata ot moq klas vednuj be6e bolna v cikul be6e i ne sa 4ystva6e dobre i hodih da i davam edni tetradk vqrvaite mi bez grim i o4ila lele napravo sa ypla6ih ama kakto i da e.az nai mn haresvam sportno nebrejniq tip i ve4e ako hodq nqkude da sum s dekolte i poli4ka ina4e kvo tolkova edni kecove dunki i teniska ama tva naistina kato kazvate kloning te se samokopirat...kakto i da e tva sa fal6ivi jeni koito se pravqt na ne6ty koeto ne sa...Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не знам каква е тая мания всички да бъдат еднаквиКъф е тоя стил новия незнам, нещо неопределено. Аз съм от малаг град, всички се знаем и по-малките от мен свички еднакви
Всичко слуша чалга, тая проста чалга, единствено за любов се пее. Аз лично си имам свой собствен стил, слушаш си пънка и пак съм атрактивна(ако мога така да го нарека). Неможе ли всеки да прави това, което му харесва, а не да подражава на няква фуста, само за да е актуален и популярен
![]()
![]()
Абе хора вие наред ли сте? За каква чалга ства въпрос... Да-слушам чалга,когато се напия... Обаче извинявам се... Моята музика си е Hou$e! Обичам тази музика и си я слушам.. За каква чалга говорите?!?!Първоначално написано от lo6o`ko7e
казах ти че ще ти направя песен
[6:47:58 PM] melis_ds каза: виж аз удържах
[6:48:02 PM] melis_ds каза: на обещанието
[6:48:03 PM] melis_ds каза: си
[6:48:11 PM] melis_ds каза: за теб и тези като теб-
[6:48:52 PM] melis_ds каза: мислиш си че с един кратък смс всичко свърши
[6:49:18 PM] melis_ds каза: време е за рап мила-слушай,ще изгориш!
[6:49:34 PM] melis_ds каза: ще пуснеш тази песен на твоя пич
[6:50:00 PM] melis_ds каза: ти си даваш гъза за едно шише бира
[6:50:18 PM] melis_ds каза: влез в сайтовете направи си профил
[6:50:44 PM] melis_ds каза: душата ти струва ли нещо
[6:50:46 PM] melis_ds каза: ?
[6:50:50 PM] melis_ds каза: колко стотинки е
[6:51:56 PM] melis_ds каза: ...........
[6:51:57 PM] melis_ds каза: ..............
[6:51:59 PM] melis_ds каза: .............
[6:52:11 PM] melis_ds каза: и без срам идва и ме поздравява
[6:52:12 PM] melis_ds каза: все едно
[6:52:14 PM] melis_ds каза: много ма ебе
[6:52:33 PM] melis_ds каза: кажи колко
[6:52:35 PM] melis_ds каза: струва
[6:52:38 PM] melis_ds каза: любовта
[6:52:38 PM] melis_ds каза: ти
[6:52:42 PM] melis_ds каза: моето сърце
[6:52:42 PM] melis_ds каза: е
[6:52:45 PM] melis_ds каза: до небето
[6:52:45 PM] melis_ds каза: бе
[6:52:48 PM] melis_ds каза: .....
[6:52:49 PM] melis_ds каза: .....
[6:52:50 PM] melis_ds каза: ....
[6:52:54 PM] melis_ds каза: кажи на баща си
[6:52:57 PM] melis_ds каза: да ти намери
[6:52:59 PM] melis_ds каза: мъж
[6:53:00 PM] melis_ds каза: .........
[6:53:02 PM] melis_ds каза: ........
[6:53:10 PM] melis_ds каза: слушай отново и отновп
[6:53:12 PM] melis_ds каза: няма
[6:53:17 PM] melis_ds каза: да издържиш
[6:53:24 PM] melis_ds каза: ти не момичето
[6:53:25 PM] melis_ds каза: което
[6:53:27 PM] melis_ds каза: обичам
[6:53:29 PM] melis_ds каза: а дори
[6:53:31 PM] melis_ds каза: курвата
[6:53:32 PM] melis_ds каза: която
[6:53:33 PM] melis_ds каза: еба
[6:53:35 PM] melis_ds каза: не можеш
[6:53:38 PM] melis_ds каза: да бъдеш
[6:53:42 PM] melis_ds каза: ........
[6:53:43 PM] melis_ds каза: .........
[6:53:45 PM] melis_ds каза: много
[6:53:47 PM] melis_ds каза: си нервна
[6:53:48 PM] melis_ds каза: да не си
[6:53:51 PM] melis_ds каза: регната вече
[6:54:33 PM] melis_ds каза: непрекъснато ме
[6:54:36 PM] melis_ds каза: задушаваше
[6:54:38 PM] melis_ds каза: с лошият
[6:54:39 PM] melis_ds каза: си
[6:54:41 PM] melis_ds каза: дъх
[6:54:42 PM] melis_ds каза: .........
[6:54:43 PM] melis_ds каза: ......... поздрав за вас с тая песен/за фйешънките/п.п там където има многоточие фр-а го мързеше да превежда
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели