- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
...
оуу,мацки наще съфорумници толкова ни обичат,че и песен са ни измислили..по цял ден с нас се занимават!
хаха,сладки ,повече няма да се занимавам с вас,като гледам и никой друг "клонинг"не го прави,така че що не земете да си намериет друго занимание..айде стига вече с тея спорове,тоест вие не спорите ,де..ма,не ви ли писна вече,щото някой станахте жалки?![]()
ае спирам,само чакам другите клонинги да обсъдиме кои цветове са най ФЕШЪН в момента..![]()
първо не сте никви мацки второ не се мислете за нещо много и да си въобразявате че тая песен някой я е измислил специално за вас след 1 мин ще дам линк към песента която повтарям НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ВАС.п.п не е на бгПървоначално написано от sexy_devil4e
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
...
курвенска работа...ух,селска работа...ах![]()
Абе гледам тука си спамите яко, та да ви питам тоя форум да не е хостнат от марс!? Много бавно и зарежда страницата. И повярвайте ми не е от интернета ми. Ми това е айде живо здраво от мен.
и на мен ми зарежда доста бавно, ама сигурно е претоварен и затова![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аа За кФо дА СмЕ орИГиНалНИ катО моЖе да Сме бАнАЛнИ![]()
![]()
На мен са ми много смешни като вземат да се клепат с 15 кила грим.
Няма нищо по-хубаво от това младото момиче да е естествено![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Песента е супер готинка ... А като не е за нас защо си я хост-нал тука? Абе няма значение... А междо другото онзи ден ходихме по магазините с RaLiTyy^L0V3 .. тя си купи блузка и аз си харесах една... Супер готинка беше,обаче отдолу модела завършваше много грозно и.. ме отказа ахахСега си търся нещо друго... Мисля да си взема нещо лилаво.. С ОГРОМНИ РЪКАВИ.Супер много ме кефят тези блузки...
da i mene mn me kefqt..to sega lilavoto i sivoto sa mn moderni,taka 4e i az tursq lilavi rabotkiПървоначално написано от freedom
![]()
sexy_devil4e , песента кефи ли те? мен много ме радва... ХАХхахХАХа...
чувствам се като... ВИП в тоя форум... Особено в тази тема.. Всички ми обръщат внимание... чак песни превеждат и хост-ват за мен и за останалите "клонинги"... няма какво да говоря .. ние сме си ВИП Barbie girls xahhXHAH
abe,da ti kaja i mene me radva!to taka kato sme kloningПървоначално написано от freedom
![]()
Първоначално написано от freedom
![]()
![]()
![]()
ma da,az kazah v predi6en post,te tolkooo mn ni ob4at..
АХхахХ... Тая тема може да я прекръстим на "Говорилня за Барбита" ахах и да си лафимеАз мисля да пусна в някой раздел таква темичка.. "Тендециите на сезона" примерно..Или нещо такова,където всички да споделяме мнения за цветовете... за аксесоарите и т.н. Мисля,че имаме нужда от такава тема.Не,че не можем и тук да си лафим,ама ддз... По-якичко ще е да си имаме собствена тема
![]()
идеята ти ме кефи,ми айде верно,обаче тя една мацка СТОСИ ВЕЧЕ НАПРАВИ ФЕШЪН КЛУБ И ТЕ Я ИЗЯДОХА..ХХААПървоначално написано от freedom
mislq 4e 4ovek spokoino moje da sledva modnite tendencii i sa6tevremenno da ima sobstven stil...no za sajalenie mn malko hora go pravqt
Мда така е... Обаче пък никой няма право да съди нас за нашия стил на обличане...Първоначално написано от PaRty'GirL
koi vas? vseki 4ovek si ima svoq individualnost i sledovatelno svoil stil i stil na obli4ane, koito moje da bade i po posledni modni tendencii primerno no pak da otgovarq na stila mu...
koi ste tezi vas?!
"Модерните Кукли" , "Клонингите" , "Кифлите" , "Барбитата" , "Прахосмукачките" .... И още как ли не ни нарекоха тука... Общо взето : Фешънките.
пропуснала си КОПИРНИ МАШИНИПървоначално написано от freedom
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от KillSwitchEngage
аз гледам да стоя от такива индивиди чувал съм че това е болестно състояние предавано от уста към ухо, ако ги слушаш много ти се пъпжил мозъка и ставаш като тях *runs away in fear*
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do