.
Отговор в тема
Страница 21 от 35 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 857

оуу,мацки наще съфорумници толкова ни обичат,че и песен са ни измислили.. по цял ден с нас се занимават!
    хаха,сладки ,повече няма да се занимавам с вас,като гледам и никой друг "клонинг"не го прави,така че що не земете да си намериет друго занимание..айде стига вече с тея спорове,тоест вие не спорите ,де..ма,не ви ли писна вече,щото някой станахте жалки?
    ае спирам,само чакам другите клонинги да обсъдиме кои цветове са най ФЕШЪН в момента..

Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    оуу,мацки наще съфорумници толкова ни обичат,че и песен са ни измислили.. по цял ден с нас се занимават!
    хаха,сладки ,повече няма да се занимавам с вас,като гледам и никой друг "клонинг"не го прави,така че що не земете да си намериет друго занимание..айде стига вече с тея спорове,тоест вие не спорите ,де..ма,не ви ли писна вече,щото някой станахте жалки?
    ае спирам,само чакам другите клонинги да обсъдиме кои цветове са най ФЕШЪН в момента..
    първо не сте никви мацки второ не се мислете за нещо много и да си въобразявате че тая песен някой я е измислил специално за вас след 1 мин ще дам линк към песента която повтарям НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ВАС.п.п не е на бг
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

курвенска работа...ух,селска работа...ах

Според мен всеки се облича и прави каквото поиска
    Бъди себе си..

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе гледам тука си спамите яко, та да ви питам тоя форум да не е хостнат от марс!? Много бавно и зарежда страницата. И повярвайте ми не е от интернета ми. Ми това е айде живо здраво от мен.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Dreamland Varna
    и на мен ми зарежда доста бавно, ама сигурно е претоварен и затова
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Аа За кФо дА СмЕ орИГиНалНИ катО моЖе да Сме бАнАЛнИ

На мен са ми много смешни като вземат да се клепат с 15 кила грим.
    Няма нищо по-хубаво от това младото момиче да е естествено
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    ibIzAaAa
    Песента е супер готинка ... А като не е за нас защо си я хост-нал тука? Абе няма значение... А междо другото онзи ден ходихме по магазините с RaLiTyy^L0V3 .. тя си купи блузка и аз си харесах една... Супер готинка беше,обаче отдолу модела завършваше много грозно и.. ме отказа ахах Сега си търся нещо друго... Мисля да си взема нещо лилаво.. С ОГРОМНИ РЪКАВИ.Супер много ме кефят тези блузки...

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Песента е супер готинка ... А като не е за нас защо си я хост-нал тука? Абе няма значение... А междо другото онзи ден ходихме по магазините с RaLiTyy^L0V3 .. тя си купи блузка и аз си харесах една... Супер готинка беше,обаче отдолу модела завършваше много грозно и.. ме отказа ахах Сега си търся нещо друго... Мисля да си взема нещо лилаво.. С ОГРОМНИ РЪКАВИ.Супер много ме кефят тези блузки...
    da i mene mn me kefqt..to sega lilavoto i sivoto sa mn moderni,taka 4e i az tursq lilavi rabotki

Град
    ibIzAaAa
    sexy_devil4e , песента кефи ли те? мен много ме радва... ХАХхахХАХа...

Град
    ibIzAaAa
    чувствам се като... ВИП в тоя форум... Особено в тази тема.. Всички ми обръщат внимание... чак песни превеждат и хост-ват за мен и за останалите "клонинги"... няма какво да говоря .. ние сме си ВИП Barbie girls xahhXHAH

sexy_devil4e , песента кефи ли те? мен много ме радва... ХАХхахХАХа...
    abe,da ti kaja i mene me radva!to taka kato sme kloning

чувствам се като... ВИП в тоя форум... Особено в тази тема.. Всички ми обръщат внимание... чак песни превеждат и хост-ват за мен и за останалите "клонинги"... няма какво да говоря .. ние сме си ВИП Barbie girls xahhXHAH
    ma da,az kazah v predi6en post,te tolkooo mn ni ob4at..

Град
    ibIzAaAa
    АХхахХ... Тая тема може да я прекръстим на "Говорилня за Барбита" ахах и да си лафиме Аз мисля да пусна в някой раздел таква темичка.. "Тендециите на сезона" примерно..Или нещо такова,където всички да споделяме мнения за цветовете... за аксесоарите и т.н. Мисля,че имаме нужда от такава тема.Не,че не можем и тук да си лафим,ама ддз... По-якичко ще е да си имаме собствена тема

АХхахХ... Тая тема може да я прекръстим на "Говорилня за Барбита" ахах и да си лафиме Аз мисля да пусна в някой раздел таква темичка.. "Тендециите на сезона" примерно..Или нещо такова,където всички да споделяме мнения за цветовете... за аксесоарите и т.н. Мисля,че имаме нужда от такава тема.Не,че не можем и тук да си лафим,ама ддз... По-якичко ще е да си имаме собствена тема
    идеята ти ме кефи,ми айде верно,обаче тя една мацка СТОСИ ВЕЧЕ НАПРАВИ ФЕШЪН КЛУБ И ТЕ Я ИЗЯДОХА..ХХАА

mislq 4e 4ovek spokoino moje da sledva modnite tendencii i sa6tevremenno da ima sobstven stil...no za sajalenie mn malko hora go pravqt

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от PaRty'GirL
    mislq 4e 4ovek spokoino moje da sledva modnite tendencii i sa6tevremenno da ima sobstven stil...no za sajalenie mn malko hora go pravqt
    Мда така е... Обаче пък никой няма право да съди нас за нашия стил на обличане...

koi vas? vseki 4ovek si ima svoq individualnost i sledovatelno svoil stil i stil na obli4ane, koito moje da bade i po posledni modni tendencii primerno no pak da otgovarq na stila mu...
    koi ste tezi vas?!

Град
    ibIzAaAa
    "Модерните Кукли" , "Клонингите" , "Кифлите" , "Барбитата" , "Прахосмукачките" .... И още как ли не ни нарекоха тука... Общо взето : Фешънките.

Град
    Търново.... Велико Търново
    "Модерните Кукли" , "Клонингите" , "Кифлите" , "Барбитата" , "Прахосмукачките" .... И още как ли не ни нарекоха тука... Общо взето : Фешънките.
    пропуснала си КОПИРНИ МАШИНИ

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от kael
    пропуснала си КОПИРНИ МАШИНИ

Мани ги тия уроди , приятелката ми имаше такива 4-5 такива приятелки , ми баце те като си сложат очилата тип "Windshield" и не може да ги познаеш коя коя е... сичките изрусени до бяло , с некви окъсани парцали каде мислат че са модерни с обици дето мое ти откинат ухото и тем подобни аксесоари , аиде нема нужда , чао довиждане приятни сънища
    аз гледам да стоя от такива индивиди чувал съм че това е болестно състояние предавано от уста към ухо, ако ги слушаш много ти се пъпжил мозъка и ставаш като тях *runs away in fear*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си