- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Щом искаш да си фешън надявам се вече да си се снабдила с дънки тип "шалвари", обли лачени ботушки на токче дебело 3 пръста, туника натруфена с пайети, диадема на точки и очила стил "стресната муха"... Баси... чудя се ако излезе на мода да се ходи с кофа на главата и с найлонови торбички на краката, как ли ще изглеждате милите фешънчета... Толкова ли не можете да си измислите вие как да се облечете, че трябва да следвате някакъв измислен шаблон!Първоначално написано от .PonY.
някой хора сте като овце видите нещо и почвате да го правите не се усещате как ви манипулират ........... телевизията ви бърка яко у мозъка .......и не ми излизайте с номера "метъли" "пънкари" "рапъри" ..... как може 1 4овек от компанията ми да е луд фен на emenem и да не се облича като него , аз слушам метъл - и да не съм с метълски стилл на обличане ... а още 3ма познти са пънкари от които само 1 се облича горе доло пънк стилл ..... отговор: бали му мамата научете се да си изграждате свой собствен стил .... ( ако не можете гледайте пълна промяна ... там оня човек се пъне да им измисля УНИКАЛЕН стил на хората .... а не просто да им купи модни парцалки)
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Кефиш! +1Първоначално написано от kael
abe az kato slu6am i metal i hip-hop i pynk kak bi trqbvalo dase obli4am togava......
(ot fe6an4etata ne o4akvam smislen otgovor)
tolkova li ne moje horata da ne se obli4at spored tova kakvi sa kakva muzka slu6at ili kakvo nosi Vute saseda...
6toto mi pisna ot cqloto daskalo 1 godina vsi4ki da hodat s kubinki drugata da stanat rapari i da sa nekfi smyknati 3-ta se 4algari (fe6ani kakto v slu4aq) ....
ne mi se i misli kakvo 6te stava do godina....
ta.... hora mislete sami bez da se oglejdate tolkova okolo vas!!!
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
И на мен ми е странно като видя някоя призрачна личност с дълги черни коси дълга черна пола отдолу клин кубинки и черррна мантия да се развяват из центъра през лятото, ама не пускам тема нали и не коментирам злобно както тук?!Вече даже почвам да си мисля, че се дразните понеже тези "модни кукли"(както ги наричате) са харесвани много повече ?И по добре да се обличам модерно от колкото странно, не само че не искам да ми се смеят хората по улиците, но и не го харесвам.Еми то пък аз са дразня на тая тема и най-вече на злобните гадни коментарчета в нея, сега аз явно трябва да пусна тема, че тази тема е тъпа или пък за металите(и то не заради начина им на обличане, ами заради простите коментари оставени тук подправени с тънка злоба).Пфффф...А пък снимката на ония двете мацки е много яка, така трябва да изглежда един съвременен тинейджър, ако може да си го позволи!Ако не то ппоне може да си позволи нормални дрехи,а не все едно е умрял някой, б*хти всеки ден вместо по заведения, ще ходя явно на погребения...sOrRy ама да си имаме уважениетоооо....
А и между другуто дрехите, които ги избират в "Пълна промяна" също са съобразени с модните тенденции, а за капак са и маркови. So...![]()
Всеки както се харесва така да се облича...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
На нас не ние проблем да си измислим стил на обличане,просто.. Защо да го правим,след като този ни харесва?! Искам само едно да разбера : НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ НИЕ СЕ ОБЛИЧАМЕ ТАКА И ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНАКВИ..НАЛИ НЕ СТЕ ВИЕ?!?!?!?!?!?!?Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Ами пусни де? Някои да ти пречи?Първоначално написано от Tedi_sheep
Омг, хора, защо като каже човек Фешън и веднага противоположното на него е метъл! за какви метъли става дума??? Да съм сравнявала Фешъни с метъли. Да съм казвала: "О, да, метълите са върха. Стила им на обличане е невероятен". Не помня въобще да съм говорила за това. Даже на няколко пъти споменах, че още по-смешни, дори от восъчните куклички, са новоизлюпените метълчета, които се самонаричат такива, защото са облечени в черно. А ако го попиташ за някоя класическа рок група, ще те гледа с празен поглед. После иди ми демонстрирай какъв метъл си. Метъл ама по дрешки... Както и да е. Искам да кажа да не ми обръщате думите, защото не заемам нечия позиция с темата си, нито възхвалявам метълите, а просто изразям мнение.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ами да сме честни ли... НЕ МЕ ЕБЕ! Като видя някоя такава бамбина я подминавам, подсмихвам се и си казвам на ум "#759" и това е! Няма да тръгвам да убеждавам момичетата, че модата е ужасна, че големите слънчеви очила не подхождат на всяко лице и че чалгата е тъпа! Все пак щом ги правят тези неща все има някой, който ги харесва!Първоначално написано от freedom
....... маркови че кой е казал че "фешъните" носят маркови "дрехи" ......Първоначално написано от Tedi_sheep
а колкото до знанието ти от към дрехи нищо не струва .... и не дрехите не са съобразени с тенденциите а с самия човек, че са маркови да, но нали знаеш че повечето "фешъни" носят парцали за по 20 кинта ....... а колкото за метълските дрехи ТИ знаеш ли колко ми струва switcher-a на cappa ( кажи ся че cappa не са маркови дрехи ..... )
BTW въобще не са най харесваните момичета .... просто са ( повечето ) толкова разкурвени че се пускат на всеки .... как няма да имат голям оборот
Моля СПРЕТЕ![]()
![]()
Ще си извадите очите бе хора
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+Първоначално написано от kael
Ами нищо лично, но като се вгледаш в едно такова момиче, наконтено и в същото вземе толкова елементарно и слабоумно... какво друго може да направи освен да предлага евтини забавления на момчетата. И тези момичета си мисляте, че са върха на сладоледа... жалко, че няма кой да им каже, че нито едно нормално момче не би искало сериозна връзка с някаква вятърничева жена! Е сега... за една вечер чукане може... И сега да не ми наскачате 100 фешънчета да спорите, че не е така! Вярно е, че има някои изключения от това "правило", но за огромно съжаление са прекалено малко... Ако вие сте такива изключения, радвам се за вас, но повечето които познавам не струват нищо![]()
много ми хареса това описание.и мисля че е доста пълно.аз съм момиче и незнам какво мислят момчетата,но имам приятелки които се обличат и държат като барбита.когато ги питам на какво се дължи това те ми отг:,,ами всички момичета изглеждат така а пък и на момчетата им харесва,,какъв е смисала да се обличаш и да се правиш на маймуна само заради тях?това не го разбирам.ако изглеждаме добре трябва самите ние да се харесваме.какъв е смисала да изглеждаме еднакво и да не се отличаваме?ами няма смисал.това беше моето мнение по този въпрос
ако всички момичета бяха такива аз отивам да скачам от стамболовия мост ( в търново )
Оф когато влезеш в света на така наречените "фешъни" тогава ми говори кой носи маркови дрехи и кой не.А пък и ти май не знаеш ко пишеш .Не сам казала, че всички модерни дрехи са оригинални.И моля ти се, ако обичаш не ми казвай дали разбирам или не като изобщо неме познаваш.Освен това цялата ти тема акцентира върху switcher-a ти на сарра(който е марков и много добре знам марките), аз самата имам маркови дрехи, но не цитирам като теб чуждо мнение само за да изтъкна каква горница имам и на коя марка е ...Навсякъде има курви, ама навсякъде и а ти какво по точно разбираш от курва, момиче което се облича модерно и по-предизвикателно ли???!!!!Идва ми вече да повърна от някои хора...ужсПървоначално написано от kael
![]()
ама ние сега общи приказки ли ще си говорим ....... " цялата ти тема акцентира върху суитчера" - грешка, защо ли - влизай по често в часовете по български ... колкото до въпроса - да такива "фйешан" момиченца попринцип са най оборотните ...Първоначално написано от Tedi_sheep
BTW поласкан съм че ми се молиш но аз не съм господ ....
Защо пък всички наконтени да са слабоумни,елементарни, вятърничеви???И защо пък човек да не си мисли, че е върха на сладоледа???Ако човек не уважава себе си...ба*ти престръплението.А аз като се вгледам в гробарките и си мисля, че идва края на света, честно или че има някаква черна болест.АЗ самата имам много черни дрехи, но нямат нищо общо с онзи странният стил на онези странните хораАСветът е прекалено голям за да съдите по обкръжението си, че фешъните са клурви, мурви и т.н.Направо някои от конетарите ви са смешни, не само злобни...СЕга знам, че ще ме нападнете, по принцип аз самата не съм толова враждебна, ама повечето мнения тук ме изкарват извън нерви...По добре някой да ходят да се гръмнат някъде ей така за щастие...
Прави се на много остроумен!И ето пак се изказа не на място ...да съм влизала в часовете по БЕЛ...ти пък бъди по адекватен...по принцип се моля на хора, които уважавам и познавам, така че не приемай молбата ми на сериозно, просто ще е добре ако спреш да даваш неадекватни отговори и да се заяждаш, ти само това правиш всъщност, спирам да се занимавам с теб де...Първоначално написано от kael
u hear that: "............................" - thats the sound of NO ONE CARINGПървоначално написано от Tedi_sheep
O.M.G.
Поздравявам всички с песента на Галена "Утешителна награда", много е хубава!![]()
yes yes yes чалгата да живее -> http://www.youtube.com/watch?v=VntFE...elated&search=
Ето това е дразнещо. Не съм ти чела постовете за да твърдя за теб, но едно 98% от върлите "фйешъни" уж са хаус маняци, а всъщност умират за Камелия...Първоначално написано от Tedi_sheep
Поздрав Преслава-Моят нов любовник!Това че пиша нещо тук не значи, че го правя в дейвствителност!А пък и за да съм ви поздравила с поп-фолк песен съм имала някаква цел!
ако ще си отговаряме с песни ( не че съм ги чувал тея чалгии ) ето ти отговор http://www.youtube.com/watch?v=uwf1E-_j74MПървоначално написано от Tedi_sheep