.
Отговор в тема
Страница 25 от 35 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 857
    Tedi_sheep
    Guest

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep

Ша ма извиняааш ама да се насереш само по чантичката на Бенетон може да си приличаш с тая!

Tedi_sheep
    Guest

Град
    Търново.... Велико Търново
    простия човек като няма ко повече да каже почва да си показва магарията .....

Tedi_sheep
    Guest

Колко е мрачен живота (sometimes)
    А пък умният човек подминава простотията без да я коментира!
    И...SHEEP
    [ʃi]
    1. овца (и прен.)

2. рl паство

3. овча кожа
    ????

Мега фен Аватара на babity
    добре де, всички видяхме защо в ника ти присъства "sheep"... тъпа си, но успокой се вече. Всички го разбрахме!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Tedi_Sheep, де да изглеждаха като тези кукли барби или моделките от списанията и фешънките, за които става дума, наистина бих им завиждала. Не говорим за против модата, а става дума за изкривената представа за мода. Иначе определено картинките ти са свежи. И не приемай обидите лично, ако не отговаряш на описанието, което съм представила. В смисъл имах предвид един прототип момичета, които се срещат на всяка крачка. Иначе дълбоко уважавам такива, които наистина следят модните тенденции и си създават СОБСТВЕН стил повлиян от тях (но не защото "всички в кафето са облечени тъй"). Разликата м/у такива (рядко срещани) момичета и пазарските фешънки с куха глава е в светлинни години.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Tedi_sheep
    Guest
    Evil`Brunette права си !Хубаво е човек да е стилен, не е задължително да е манекен, за да изглежда добре.А и настина има много такива момичета, за които говориш смешни и лично за мен "несполучливи клонинги на някой идол"!Но аз не се дразня на начина на обличане на метали,рокери,пънкари,чалг ри и т.н.Дразня се от начина, по който злобеят останалите срещу стила на някой, иначе всеки е свободен да прави със себе си каквото си пожелае!Радвам се, че човек като теб, който не харесва "фешъните" дава адекватни отговори и мнения без ненужна и глупава злоба =D>

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Evil`Brunette права си !Хубаво е човек да е стилен, не е задължително да е манекен, за да изглежда добре.А и настина има много такива момичета, за които говориш смешни и лично за мен "несполучливи клонинги на някой идол"!Но аз не се дразня на начина на обличане на метали,рокери,пънкари,чалг ри и т.н.Дразня се от начина, по който злобеят останалите срещу стила на някой, иначе всеки е свободен да прави със себе си каквото си пожелае!Радвам се, че човек като теб, който не харесва "фешъните" дава адекватни отговори и мнения без ненужна и глупава злоба =D>
    Виж, Теди_Sheep, дразнещото е самочувствието на някои, че са нещо повече от другите, само заради стила им на обличане. А не е така. Дрехите не правят човека. Нали?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    Цитирай Първоначално написано от =)

\/
    супер якички хехе ми че кфо кату се обличаме така?пфф за вас метали/скейтъри/рапарчета и прочие сме еднакви.. ми за нас какво да ви кажа аз като видя един метъл на улицата след 50 м още един и си викам.. "абе тоя не беше ли предния" пфф и за нас вие сте еднакви както ние за вас... аз си обичам модните тенденции и ми харесва всичко модерно да си го имам в гардероба...
    Щом искаш да си фешън надявам се вече да си се снабдила с дънки тип "шалвари", обли лачени ботушки на токче дебело 3 пръста, туника натруфена с пайети, диадема на точки и очила стил "стресната муха"... Баси... чудя се ако излезе на мода да се ходи с кофа на главата и с найлонови торбички на краката, как ли ще изглеждате милите фешънчета... Толкова ли не можете да си измислите вие как да се облечете, че трябва да следвате някакъв измислен шаблон!
    На нас не ние проблем да си измислим стил на обличане,просто.. Защо да го правим,след като този ни харесва?! Искам само едно да разбера : НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ НИЕ СЕ ОБЛИЧАМЕ ТАКА И ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНАКВИ..НАЛИ НЕ СТЕ ВИЕ?!?!?!?!?!?!?
    Ами да сме честни ли... НЕ МЕ ЕБЕ! Като видя някоя такава бамбина я подминавам, подсмихвам се и си казвам на ум "#759" и това е! Няма да тръгвам да убеждавам момичетата, че модата е ужасна, че големите слънчеви очила не подхождат на всяко лице и че чалгата е тъпа! Все пак щом ги правят тези неща все има някой, който ги харесва!

Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви !

Град
    Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви ![/color]
    извинявай

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви ![/color]
    извинявай
    Какво трябваше да значи това? Наистина ли се извиняваш или просто поредната подигравка?

Град
    ми явно съм засегнал човек с iq нормално за човек - значи заслужава извинение

Град
    ibIzAaAa
    Изкренно благодаря...

Град

Tedi_sheep
    Guest
    Evil`Brunette такива хора със самочувствие без покритие има навсякъде не само сред "фешъните".Все пак всички сме хора и всички си имаме недостатъци.А относно дрехите...ако дрехите правеха човека признавам си щях да избивам, за да имам на хубавите дрехи.Много други по-стойностни и духовни,а не материални неща правят човека!Подкрепям те!

Град
    Evil`Brunette такива хора със самочувствие без покритие има навсякъде не само сред "фешъните".Все пак всички сме хора и всички си имаме недостатъци.А относно дрехите...ако дрехите правеха човека признавам си щях да избивам, за да имам на хубавите дрехи.Много други по-стойностни и духовни,а не материални неща правят човека!Подкрепям те!
    начи не те знам ква си и що си но ..... ( знам че са много ) ако беше прочела темата ( поне част от ея 40 старници ) може би ( само може би ) нямаше да ти тряаа толкова време за да разбереш за ко стаа дума ( някаде 16-19 страница маи беше основното )

Град
    ibIzAaAa
    Напълно те подкрепям!

аа, ма като отидете на село да кОпате картофите, ше ви е страх да си оцапате шибаните фешънски дрешки.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от KocMoHaBTa
    аа, ма като отидете на село да кОпате картофите, ше ви е страх да си оцапате шибаните фешънски дрешки.
    Мхм... така си е.. Ама нас никой не ни кара да "копаем картофи" ... Не падаме толкова ниско хаха Шегувам се!

Град
    Цитирай Първоначално написано от KocMoHaBTa

то всеки ше си оцапа дрехите ко копа картофи .. аз незнам картофите да имат някви предпо4итания и да цапат само "фйешанскй" дрехи

1) ми модата е такава с такива дрежки и очила,а има и такива дето изобщо негледат модерното а си купуват някви спр тъпи дрежки
    2) кои те кара да копаш картофки,но пък ако ти се наложи си има и др дрехи
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

не смятам 4е да си копие на някой друг е хубаво.не дейте да се заяждате с тях смятат се за велики и не ви трябват изли6тни проблеми.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе оставете хората намира и си гледайте в купичката! Като ен ви харесват - не се обличайте като тях, какво ви пречат, че 43 страници надраскали по въпроса?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Абе оставете хората намира и си гледайте в купичката! Като ен ви харесват - не се обличайте като тях, какво ви пречат, че 43 страници надраскали по въпроса?
    абе ти нещо заповеди ли даваш .... ми на някой пък може му пречат ( не на мен лично - на тях аз им преча ) ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си