- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
vseki trqbva da imaopredelen stil no v dne6no vreme tova e po4ti nev1zmojnoПървоначално написано от Evil`Brunette
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
+1Първоначално написано от Josefinne
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Някой да тормози въпросните хора, че да ги оставят на мира?Първоначално написано от Josefinne
по темата: И аз не ги харесвам, но ко да се прави - те са навсякъде... Понякога изглеждат смешно, но си мислят че изглеждат мноооооого добре. Направо им се чудя! Трябва сериозно да не си добре с главния, за да дойдеш на училище с къса пола, при това с ниска талия(като някои индивиди от моя клас), при положение, че навън е под 0-та... Нямам думи!
Оф някои от вас пак се изказаха не на място!"Той пречел на фешаните"(бла бла бла), абе незнам за какъв се мислиш, ама не хубаво такаУжас!Да живеят фешаните и всчки, които си мълчат, а не обсъждат чуждите стилове по този начин
![]()
виждаш ли сега ти пречаПървоначално написано от Tedi_sheep
![]()
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
yeah f*ck fashionПървоначално написано от vodka_f
1-во не мисля, че съм фешан само защото се обличамнормално, не ходя с големи очила, диадемки, 100 гривнички на едната и 100 на другата, с герданчета.Почти не се гримирам, дори и токчета не нося.Обличам това, което ми отива и ми е удобно
Просто мисля, че всеки човек си има право на избор!
2-ро не мисля, че ми пречиш по някакъв начин, това че обръщам внимание на коментара ти не значи, че ме интересува или засяга.Засягам се пряко, не по интернет и от хора, които познавам, и на които държа.![]()
за 1: -> "време за реклама"Първоначално написано от Tedi_sheep
2: "това че обръщам внимание на коментара ти не значи, че ме интересува или засяга" о.О това е оксиморон, само че безсмислен оксиморон ...
Ооооооооооhttp://www.vbox7.com/play:433fe8a0
Или наистина обичаш индивидуалноста, или супер яко завиждаш
![]()
надявам се да е първото, защото да си оригинален е страхотно!
А щом се отнася до Feshionkite те поечето имат всичко на всичко 5 feshion дрешки и са мислят за много нещо
истинските са много малко
![]()
![]()
xax ami che to i metalite i pankarite i emotata i t.n te sichki sa ednakvi....koi ot tqx ima sobstven stil....nikoiii...emi taka e i s fehanite...taka im xaresva taka se oblichat...puk i kfo zn sobstven stil...sig trqq sme6a ot si4ko po malkotogava ve4e 6e sum mnogo originalna...
seki da si se oblicha kakto si iska...
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
oo da teq kifleta sa mi lubimite! ednakvi sa navan6en vid ako ne sa rusi nemogat da go prejiveqt i s cenata na vs se irosqvat vazmojno nai-barzo na vs otgore i intelekta im e v dosta zanijeno koli4estvono twa spored men obezli4ava otedlnata li4nost i ne pozvolq izqvata i .az nikoga ne sam iskala da se obli4am kato nqkoi vinagi mi e bilo vajno da sam po razli4na ot drugite no kiflite poneje sa po tapi4ki ne ocenqvat tva da izrazi6 sam sebe si kato otdelna li4nost
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ся,еднакви билиПървоначално написано от GeR!nCeTy
туй че повечето от вас като видят поредният/поредната позьор/ка в шотландско каре произведено в китай и с надпис билабонг и си вика 'яяя,пънкар/ка' незначи че пънковете/металите/емотата се обличат като клонинги
айде,за емотата,там вече поне в бг всичко е поузър и това което се вижда по сборищата им е лигава гледка...
за металите-вие,колко истински метали познавате?ама не такива които слушат аврил и нирвана,а от тези които различават метъла от онова комерсиално нещо по мтв което пускат от време на време и го водят метал
за пънкарите-аз лично знам толкова разновидности на пънкарски облекла и прически,че повече от 2ма истински пънкари,да са като клонинги трудно ще се намерят(освен ако неподръжават на някой любим изпълнител,но и тогава пак не са слепи копи-пейст машини)
изобщо,това което се вижда денем и нощем по улиците на бг е нещо,което определено не е това което трябва да е.колкото до фешънките-тва са възможно най-ограничрните хора които съм виждалакон с капаци
и се мислят за много оригинални и модерни,и като видят някой по-различен от тях започват да обсъждат и убиждат,или да обсъждат и съжаляват горкото момиче,че няма вкус за дрехи
![]()
да живеят оригиналността и индивидуалността![]()
![]()
![]()
и моля,небъркайте позьорите с тези на които се опитват да подръжават.
../\-/\..
=^.^=
(")...(")
(")__(")~'
![]()
![]()
lele kolko vnimanie otdelihte na tiq "kiflichki" ne ne ne....
ubivate me ostavete gi da se mislqt za nomer 1, vinagi she ima nqkoi da gi haresva, ne znam shto se vprqgame sichki tolkova....
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ми стадо бе..к'во има да се обсъжда![]()
leleeeeeeeeeeeeee tiho tiho.. 1vo - za akal da ne si govorim.... tva 4e horata sa se ysaznali da ne se nosqt kato nqkoi klo6ar... ami sa se ysetili koe se har4i i koe privli4a okoto... tva 4e se obli4at po taka i se zamislqt pove4ko nad tova kakvo da oblekat - ne gi pravi avtomati4no tapi <<!>>Първоначално написано от B3B0K
mn si mi interesna kak taka gi obedini si4ki pod ob6t znamenatelprosto akala nqma nikva vrazka tyka... az sa6to moga da kaja da re4em 4e nqkoe si emo e mn glypavo 6toto mi se oli4a taka i taka... i varvi zahlypeno i izgarbeno... => tva e pri4ina da kaja 4e nqma mozak v glavata si li???... natatak 2ro - rusi bili si4kite... bre bre tolkova gleda6 i ti.. vidqla v daskalo 2 blondinki oble4eni po spisanie i ve4e - si4ki sa rysi krai... gledai malko pove4e sledva6tiq pat.. ok???... 3to - mn int terminologiq imate... kifli bili... tctc.. zloba li da kaja ili zavist?
da prodalja de... za6to si4kite fashionki sa ednakvi? 6toto si4kite noseli o4ila... bre bre... emi emotata kato si obyqt kecovete - leleeeeeeee si4kite do 1no ednakvi
![]()
absolytno edni i sa6ti sa shemite za vsi4kite stilove - eno ne6ty se har4i - mi vsi4ki go nosqt be...
nagore vidqh mn qki komenti v za6tita na fahionite sas si4kite sam saglasna...
i ako sam 'kon s kapaci' 6toto obsajdam kak se obli4at dr hora /prosto za6toto bi trqbvalo da ti pyka kak izglejda6/ i gledam spisaniq, ala bala i se int ot tva kakvo se nosi.... ok! nqma problem /ne kazvam 4e sam tipi4na fashionka no tva ne e ot zna4neie/.... iii liubimata vi dyma individyalnost... 6ttt tiho... tva go kaate samo neorientiranite... deka nito ste emota, nito ste metali... nito ste drugo...
i q mi otgovorete kak taka nqma otdelna tema sre6ty metali, emota ili punkari? leleeeeeeee napravo me ybihte sas zlobata, koqto mojete da rodite [!]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Prosto avtorkata na tema RESPECTsi4ki teq kifli ama taka jestoko mi burkat v 4ervata 4e prosto
na posleduk ima nqkfa mania si4ki da sa emota i punkari i neznam si kfi i smsvat si4ki stilove v edno i prosto izglejdat gruteskno a de ne govorim za tfa 4e kato si vurvq po ulicite ne razli4avam s abs ni6to uj v krak s modata "macki"Prosto nz ve4e kfo da kaja ve4e e nqkfa mania egati nqma sait v koito da ne vidq snimki po belio na nqkoq ligla
![]()
![]()
Кажете ми защо не приемате различните от вас?Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце.Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните.И знаете ли кое е най-интересното, че когато минават обикновени хора покрай тях, те не ги коментират, камо ли да отправят такива злобни коментари като вашите.Те просто си живетя живота и някои хора им завиждат.Други не ги приемат.Те изглеждат добре и какво повече.За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични.Не може всички да си позволяват най-новите и модни неща.Аз не се подигравам на странните, на различните от мен.Нито ги коментирам, въпреки че вътрешно си казвам някои работи за тях.Просто мисля, че не честно, защото така е устроен светът.Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
EvaLa, EvaLaaaaaaa \Първоначално написано от Tedi_sheep
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
може да ви се стори и смешно но това с дрехите се превърна нещо като болест за мене .. като наркотик .. от 2 години се замесих '' с модерни приятели '' и правя какво ли не за да си взимам всичко модерно. Гардероба ми е препълнен с всякакви маркови дрехи , обувки и т.н. Когато видиме с '' приятелите'' ми по- скромно облечено момиче в повечето случай започват подигравки и какво ли не .. честно казано не се гордея с това просто не мога да се спра,разбирам че доникъде няма да стигна като мисля само как да си направя косата и какъв цвят да се лакирам .. но пак продължавам хах и моля никог да не ме съди зашото всеки сам избира начина си на живот! Всичко зависи от гледната точкаи само ше допълня че ''фешън'' не значи да си си купил най- комерсиалните аксесоари и смешните дрехи от илианци или терранова.
Smile
овцата теди каза "ама ние не сме фйешани уа ний ни мойм си купйе тйейя гъзурийи, значи нйе смйе смотънйи..."
ма наиш колко ме боли на мене на тфоята 3та братовчедка задника че имало хора които си купували едикви си дрехи - държиш се като бог обичаш се като всички .... ревеш ми като горила ....
абе бати якото е да си фешън !
всички момиченца ми се лепат като оси на мед даже днеска 2 ми даваха зор в тролея да се запознаем - пък и ме кефи
не ме интересува кво мислят другите за мене
всички мой приятели ме приемат такъв и ми се кефят !
За хейтърите: днеска си купих яке за 260 кинта - фешънско![]()
поздравете продиджи или рамщайн от мене може и мишо шамара![]()
![]()
![]()
........ ся ко ше се хвалим с пари ....... ама аре няма ... само 2 ли ве .... малиии мноо си назад ве мой ...Първоначално написано от =)
BTW http://www.dailymotion.com/video/4178415